PACAY is Carnaval geworden voor de iPhone 1.1.1 windows

PACAY is Carnaval geworden voor de iPhone 1.1.1 windows discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Hey, Kan er mij iemand helpen ivm het volgende. Heb dus alles uitgevoerd via carnaval. Dat is allemaal gelukt. Nu intalleer in de nieuwe installer. ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

 

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 27-10-07, 15:04
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» MacOS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Berichten: 9
Standaard

Hey,

Kan er mij iemand helpen ivm het volgende. Heb dus alles uitgevoerd via carnaval. Dat is allemaal gelukt.
Nu intalleer in de nieuwe installer. en zet bij sources de url die hieronder staat. Maar als ik dan onder system ga zien kan ik anysim nergens niet terugvinden. De url is nochtans perfect ingetypt. Kan iemand me helpe please, ik ben er zo dichtbij.

Alvast bedankt

Geert

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door sossienl Bekijk bericht
Met de volgende startposities is CARNAVAL dι manier om 1.1.1 te Jailbreak, activeren en Unlocken;

Gebrickte iPhone - Downgraden naar 1.0.2, Jailbreak & activeren, Virgin maken,
Update 1.1.1 via iTunes instaleren, - CARNAVAL draaien

Nieuwe 1.0.2 - Update 1.1.1 via iTunes instaleren, - CARNAVAL draaien
Draaiende versie 1.0.2 met AnySIM 1.0.2 - Virginizen, VOOR DE ZEKERHEID 1.0.2 RESTOREN, Update 1.1.1 via iTunes instaleren, - CARNAVAL draaien

Virgin 1.0.2 - Update 1.1.1 via iTunes instaleren, - CARNAVAL draaien

Nieuwe 1.1.1 - CARNAVAL draaien

Voor iedereen dus, alleen is het virginize proces tamelijk lastig in vergelijking met de andere stappen.

Je kunt trouwens ook buiten WinSCP anySIM 1.1.1 op je iPhone krijgen;

gebruik Installer.app (nieuwste versie), voeg bij sources de volgende toe;

http://iphone.blurgle.ca/repo

Nu verschijnt AnySIM 1.1.1 gewoon in je lijstje van de Installer.app onder system
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 27-10-07, 15:12
david007's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Hilversum
Berichten: 381
Standaard

Installeer op je telefoon openssh en bsd subsysteem en zet de anysim 1.1 via winscp in je applicatie map start je telefoon opnieuw op en hij staat op je summerboard

Anysim 1.1 vindt je bij de package die je bij sjowol's tread kan downloaden veel succses
__________________
Gezocht Kapote of Defecte iPhone 3G/3GS
iPhone 4
  #23  
Oud 27-10-07, 15:14
Dien's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Sep 2007
Berichten: 610
Standaard

Ik weet niet hoe dat op die manier werkt, maar installeer via installer gewoon BSDsystem en OpenSSH en drag&drop in WinSCP op je computer anysim 1.1 in de applications folder op je iPhone. Even iPhone herstarten en je kunt anysim zien.
  #24  
Oud 27-10-07, 15:31
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» MacOS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Berichten: 9
Standaard

Al bedankt voor de nodige info.
Heb bsd subsystem gesintalleerd en openssh is dit = openlldp want anders vind ik niets om te installeren. Ik heb al geprobeerd om via winscp te connecten maar lukt niet, zegt altijd network error, connection failed.
Iemand die me kan helpen?΅ of via msn messenger op gette_7@hotmail.com

Greetz
  #25  
Oud 27-10-07, 15:52
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» MacOS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Berichten: 9
Standaard

Ok het is me gelukt, ik heb anysim erop gekregen.
Wat is eigenlijk het verschil tss anysim 1.1 & 1.1.1 versie?
Alles blijkt te werken joeppieeeeeeeeee
Thx aan iedereen

Greetz Geert
  #26  
Oud 05-11-07, 19:38
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Tessenderlo
Berichten: 155
Stuur een bericht via MSN naar pcmarket
Standaard

Ik heb een probleem dat ik met winscp niet kan inloggen op de iphone.
Ondertussen heb ik al geprobeerd hem een statisch adres te geven binnen mijn Wi-Fi netwerk en BSD en Installer opnieuw geinstalleerd.
Iemand ervaring met dit probleem?
__________________
Current: iPhone 4 32GB origineel zonder simlock
Keep up the good work op iPhoneclub.nl
  #27  
Oud 05-11-07, 19:39
sjowol's schermafbeelding
iFoneguide Repo Master
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Los Angeles, California
Berichten: 1.133
Standaard

openSSH draait wel gewoon?
__________________
Maybe fun is just fragments of existence with better packaging.
  #28  
Oud 05-11-07, 19:40
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Tessenderlo
Berichten: 155
Stuur een bericht via MSN naar pcmarket
Standaard

Inderdaad geen probleem, alleen de login wordt niet toegelaten
  #29  
Oud 05-11-07, 19:42
sjowol's schermafbeelding
iFoneguide Repo Master
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Los Angeles, California
Berichten: 1.133
Standaard

humm, enige keer dat ik niet binnenkom is het omdat mijn ip nummer nog weleens wil veranderen, verder zou ik het ook niet weten
  #30  
Oud 05-11-07, 20:18
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Tessenderlo
Berichten: 155
Stuur een bericht via MSN naar pcmarket
Standaard

Ik kan ondertussen inloggen. OpenSSH was niet geinstalleerd ... dom van mij.
Enkel de virginator.sh doet het niet.
Ik heb de rechten gecontroleerd en alles schijnt in orde te zijn.
Bij het uitvoeren van de file krijg ik de boodschap"Host has not answered for more than 15 seconds. Still waiting Warning aborting this operation will close connection"
Geen idee wat het probleem kan zijn.
Het gaat hier om een iPhone met firmware 1.0.2 en de oude baseband software.
Wi-Fi verbinding is OK. IP is statisch
Deze iPhone is reeds unlocked maar ik wel hem naar 1.1.1 upgraden.
Dien ik voor het Virginizen eerst een restore te doen met 1.0.2?

Laatst gewijzigd door pcmarket; 05-11-07 om 20:28.
 



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
schuifknop voor aannemen is pistool geworden rvreeman Archief 6 11-02-10 11:36

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:50.