Kan niet bellen???

Kan niet bellen??? discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Hoi Allemaal, Kunnen jullie mij helpen opeens kan ik niet meer bellen met mij Iphone US16gb. Eerst veel hij al vaak uit tijdens het bellen. ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 5 June 2008, 10:52
» iPhone US 16GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 May 2008
Berichten: 14
Standaard Kan niet bellen???

Hoi Allemaal,

Kunnen jullie mij helpen opeens kan ik niet meer bellen met mij Iphone US16gb.

Eerst veel hij al vaak uit tijdens het bellen. na 2 a 3 minuten bellen was opeens het bereik weg. En nu heb ik wel gewoon signaal (tmobile) maar kan ik niet bellen.

Ook een ander simkaartje erin gedaan ook wel t-mobile en dan lukt het bellen ook niet terwijl hij wel gewoon aangeeft t-mobile en vol signaal.

Weten jullie wat het is? Als mensen mij bellen krijgen ze na een lange stilte mijn voicemail.

gr. Alex

PS: Heb t-mobile al gebeld en ze hebben alles gecontroleerd en alles klopt bij hun.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 5 June 2008, 11:00
» iPhone UK 8GB  
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 April 2008
Berichten: 18
Standaard

Zowel inkomende als uitgaande gesprekken doen het niet meer?
  #3  
Oud 5 June 2008, 11:01
» iPhone US 16GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 May 2008
Berichten: 14
Standaard

Klopt allebei lukt niet.

En met het andere kaartje lukt het ook niet dus het moet wel aan de telefoon liggen.
  #4  
Oud 5 June 2008, 11:11
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Ik denk dat je het beste kan restoren
__________________
Het is maar een telefoon, meer niet.......... www.zokje.nl voor een leuke zok en een goed doel Leren is vooral (hard) vallen, weer opstaan en verder gaan. Dus wanhoop niet bij het modden van je iPhone
Beste mensen ben geen helpdesk en zal PM's met vragen dan ook niet beantwoorden. Kijk eens bij Begrippen of hier Handleidingen en als het dan nog niet wil lukken gebruik dan de Zoekfunctie.
  #5  
Oud 5 June 2008, 11:15
» iPhone US 16GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 May 2008
Berichten: 14
Standaard

Uhmmm staat hier op het forum ergens een uitleg hoe ik moet restoren?

gr. Alex
  #6  
Oud 5 June 2008, 11:19
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Even zoeken of in de handleidingen kijken
  #7  
Oud 5 June 2008, 11:30
Redchilly's schermafbeelding
» iPhone 4S 32GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 March 2008
Locatie: Hilversum
Berichten: 262
Stuur een bericht via Skype™ naar Redchilly
Standaard

Zelf heb ik soms ook iets dergelijks, dan kan ik gewoon niet bellen of gebeld worden.
Meestal is de ontvangst dan nihil, maar ik heb het ook wel eens gehad met vol bereik.
Als ik iemand probeer te bellen krijg ik de meldeing "oproep mislukt" met "opnieuw" en "afsluiten".
Na soft reset werkt alles dan weer. Laatst had ik dit (met vol bereik) en had geen tijd/zin te herstarten.
Ik stapte vervolgens in de auto, reed naar huis (klein stukje, 5 minuten) en daar werkte alles weer .

Gelukkig heb ik dit heel zelden, maar is dan wel heel hinderlijk.
Hoewel ik T-Mobile gebruik heb ik het idee dat het misschien data verkeer (GPRS) is die de telefoon tijdelijk blokkeert.

Info:
T-Mobile, USA 16Gb, 1.1.4, iLiberty+ unlocked.
  #8  
Oud 5 June 2008, 11:31
» iPhone US 16GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 May 2008
Berichten: 14
Standaard

Het moet niet gekker worden.

Even mijn kaartje er weer ingedaan en de iphone in de Dock gezet en toen deed hij het opeens weer.

het oude kaartje weer in mijn oude telefoon gedaan en nou kan die ook opeens niet meer bellen. Dus als het kaartje even in de iphone heeft gezeten dan doet hij het niet meer.

begrijpen jullie het nog?
  #9  
Oud 5 June 2008, 11:54
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.366
Standaard

Lijkt me sterk dat de iPhone de kaart aanpast. Misschien heb je gewoon een probleem met de SIM kaart. Als hij het ook niet meer doet in de andere telefoon zou ik je provider vragen om een nieuwe SIM kaart.
  #10  
Oud 5 June 2008, 12:45
» iPhone US 16GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 May 2008
Berichten: 14
Standaard

Nu kan ik wel weer bellen maar nou doet het gprs het niet meer.

Heb via Bossprefs mijn EDGE weer aangezet en zie ook een IP nummer verschijnen.

Instellingen , netwerk ook bij edge de instellingen gezet

APN internet
gebruikersnaam tmobile
wachtwoord tmobile

maar krijg geen verbinding.

Jullie nog advies?
  #11  
Oud 5 June 2008, 12:50
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Je hoeft alleen maar internet in te vullen geen gebruikersnaam of wachtwoord
  #12  
Oud 11 June 2008, 23:27
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 June 2008
Locatie: aalst
Berichten: 7
Standaard

ik zit met een sootgelijk probleem op iphone 8G, ik hoor geen geluid meer al ik wordt opgebeld, ook geen geluid als ik anderen wil bellen en de speaker werkt niet ook het geluid op de ipod functie wekt niet kan iemand mij helpen?
  #13  
Oud 11 June 2008, 23:32
truckdiver's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 October 2007
Locatie: Arendonk
Berichten: 2.614
Stuur een bericht via Instant Messenger naar truckdiver Stuur een bericht via MSN naar truckdiver Stuur een bericht via Skype™ naar truckdiver Send a message via twitter to truckdiver
Standaard

@weegschaal
je oortjes al opnieuw in en uitgetrokken
je muteknop links van je iphone staat toch niet op? (al meer gebeurt)
__________________
at your service
  #14  
Oud 12 June 2008, 00:00
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 June 2008
Locatie: aalst
Berichten: 7
Standaard kan niet bellen

de knop aan de zijkant staat goed om geluid te ontvangen dat is et dus niet
  #15  
Oud 12 June 2008, 00:17
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.366
Standaard

En als je de hoofdtelefoon aansluit hoor je dan wel geluid? Als je dan wel geluid hoort kan het zijn dat je de hoofdtelefoon stekker er een paar keer in en uit moet halen. Het komt soms voor dat de "schakelaar" die in de aansluiting zit soms blijft hangen en dan krijg je een geluid meer uit je speakers. (ik neem aan dat je de volume aan hebt staan)
  #16  
Oud 12 June 2008, 00:35
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 June 2008
Locatie: aalst
Berichten: 7
Standaard

vomume staat zelfs op maximum maar niets
  #17  
Oud 12 June 2008, 00:49
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.366
Standaard

En met hoofdtelefoon? Als daar ook geen geluid uitkomt zou je een reset kunnen proberen.
Uitzetten door beide knoppen ingedrukt te houden en als hij dan weer aanspringt gelijk alles loslaten anders staat hij in restore mode.

EDIT
Wat ook vaak helpt is een "Instellingen|Algemeen|Stel opnieuw in" en dan de optie "Herstel alle instellingen".


Laatst gewijzigd door ControlSje; 12 June 2008 om 00:56.
  #18  
Oud 12 June 2008, 14:58
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 June 2008
Locatie: aalst
Berichten: 7
Standaard

nog steeds geen geluid ook niet na de recet en niet na " herstel alle instellingen"
  #19  
Oud 12 June 2008, 15:02
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.366
Standaard

Het enige wat ik nog kan verzinnen is het instaleren van de volume boost, en als dat niet helpt is volgens mij herstellen de aller laatste optie.

Maar je hebt nog steeds niet geantwoord of je geluid hebt op je koptelefoon.....
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Kan niet bellen railroader66 Archief 2 24 December 2009 18:08
kan niet bellen tator iPhone algemeen 10 9 June 2009 14:57
Ik kan niet bellen of nummer invoeren om te bellen sahinkaptan iPhone algemeen 23 6 May 2009 16:07
Ik kan niet bellen, help! AbPacino iPhone algemeen 5 9 February 2009 21:59
kan niet bellen tip Archief 1 3 April 2008 14:38

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:39.