Ultieme iPhone (upgrade) Unlock Gids voor Windows

Ultieme iPhone (upgrade) Unlock Gids voor Windows discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) mr. Sjowol, vraagje. Ik heb mijn nieuwe 1.1.1 met appsnapp gejailbreaked en vervolgens met anysim 1.1 simlockvrij gemaakt. However, volgens mij heeft Appsnap zijn werk ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

 

 

Discussietools Weergave
  #341  
Oud 20-11-07, 22:34
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2007
Berichten: 5
Standaard

mr. Sjowol,

vraagje. Ik heb mijn nieuwe 1.1.1 met appsnapp gejailbreaked en vervolgens met anysim 1.1 simlockvrij gemaakt. However, volgens mij heeft Appsnap zijn werk niet helemaal goed uitgevoerd. Ik had de autolock vergeten op never te zetten, en halverwege de jailbreak ging ie op autolock. Maar de telefoon starte daarna wel gewoon op en ik kreeg het normale buroblad. Alleen itunes doet het niet, en youtube ook niet, terwijl ik de juiste bestanden in root/lockdown vervangen heb. De Wi-Fi werkt welk gewoon goed, dus moet dit denk ik softwarematig zijn. Is er een mogelijkheid om hem weer naar 1.1.1 te verginizen en dan weer met appsnap te jailbreaken? Ik heb gezocht op het forum maar kon dit specifieke probleem niet vinden. Ik weet wel hoe ik hem naar 1.0.2 moet verginizen, maar ik weet niet of die unlock dan nog werkt.


Ik heb nu de iphone weer gevirginized met de 1.1.1 firmware en weer apsnap uitgevoerd, maar weer hetzlefde probleem. Ik heb nu wel autoulock never aangezet. maar tijdens de appsnap installatie lijkt hij voortijdig af te breken, in ieder geval stopt hij er eerder mee en doet hij het anders dan op het filmpje in de appsnap unlock page. Ik kom evenwel wel weer in het gejailbreakte buroblad, maar weer doet itunes het niet terwijl Wi-Fi aanstaat. Dat is toch vreemd?

Laatst gewijzigd door iCulture; 21-11-07 om 00:00. Reden: //Samengevoegd. Gebruik s.v.p de Edit-functie
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #342  
Oud 23-11-07, 01:33
xb9 xb9 is offline
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Zuid-Holland
Berichten: 45
Standaard

Sjowol,

op je site staat een update m.b.t. het upgraden van 1.1.1 naar 1.1.2
Ik heb een US geunlocked iphone. Echter staat er in het begin "Hiermee zorg je ervoor dat je Baseband versie van 4.02.13_G (1.1.1) naar 4.02.13_G (1.1.2) gaat"
Echter is de mijne 4.01.13_G i.pv. 4.02.13_G.

Is dit een probleem?

Ten 2e ben ik mijn AT&T sim kwijt, kan dit ook kwaad?

Alvast bedankt.
  #343  
Oud 23-11-07, 01:39
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.432
Standaard

Die at&t maakt niet uit eerst updaten naar 1.1.2 en dan downgraden 1.1.1 zie de wiki voor de gidis
  #344  
Oud 23-11-07, 02:33
sjowol's schermafbeelding
iFoneguide Repo Master
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Los Angeles, California
Berichten: 1.133
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door xb9 Bekijk bericht
Sjowol,
op je site staat een update m.b.t. het upgraden van 1.1.1 naar 1.1.2
Ik heb een US geunlocked iphone. Echter staat er in het begin "Hiermee zorg je ervoor dat je Baseband versie van 4.02.13_G (1.1.1) naar 4.02.13_G (1.1.2) gaat"
Echter is de mijne 4.01.13_G i.pv. 4.02.13_G.
klopt is een typo.. 1.1.1 BB is [SIZE=2]04.01.13_G
site is aangepast...
__________________
Maybe fun is just fragments of existence with better packaging.

Laatst gewijzigd door sjowol; 23-11-07 om 02:39.
  #345  
Oud 23-11-07, 13:45
xb9 xb9 is offline
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Zuid-Holland
Berichten: 45
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Michael Bekijk bericht
Die at&t maakt niet uit eerst updaten naar 1.1.2 en dan downgraden 1.1.1 zie de wiki voor de gidis
dus ik moet gewoon mijn orange sim eruit halen
en zonder sim beginnen. En deze weer terugstoppen
wanneer ik aan AnySIM begin?
  #346  
Oud 23-11-07, 14:03
Basci's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Berichten: 19
Standaard

Ik krijg volgende week de Iphone met versie 1.1.2, is deze makkelijk te unlocken. Op de nederlandse fora kan ik hier weinig over vinden.

Gr. Bs
  #347  
Oud 23-11-07, 14:16
xb9 xb9 is offline
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Zuid-Holland
Berichten: 45
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Basci Bekijk bericht
Ik krijg volgende week de Iphone met versie 1.1.2, is deze makkelijk te unlocken. Op de nederlandse fora kan ik hier weinig over vinden.

Gr. Bs
beetje Wiki voor je begint kan nooit kwaad.
En let op als je een engelse of duitse hebt.
  #348  
Oud 23-11-07, 14:40
Basci's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Berichten: 19
Standaard

Tnx! Ben hier nog niet zo bekend.
  #349  
Oud 23-11-07, 14:44
sjowol's schermafbeelding
iFoneguide Repo Master
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Los Angeles, California
Berichten: 1.133
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door xb9 Bekijk bericht
En let op als je een engelse of duitse hebt.
je kan er gerust vanuitgaan dat je een nieuwe bootloader krijgt dus niet kan unlocken (alle ootb 1.1.2's hebben de 4.xx bootloader! maar check toch ff.. hoe staat in de wiki/guide))
dus je kan evt. jailbreaken en dan 3rd party apps draaien op je nieuwe ipodtouch maar bellen kan je er (nog) niet mee.
sorry
  #350  
Oud 23-11-07, 14:46
Basci's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Berichten: 19
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door sjowol Bekijk bericht
je kan er gerust vanuitgaan dat je een nieuwe bootloader krijgt dus niet kan unlocken (alle ootb 1.1.2's hebben de 4.xx bootloader! maar check toch ff.. hoe staat in de wiki/guide))
dus je kan evt. jailbreaken en dan 3rd party apps draaien op je nieuwe ipodtouch maar bellen kan je er (nog) niet mee.
sorry
Damn.. Dat is wel balen dan. Is downgraden naar een eerdere versie mogelijk of gaat dat niet bij een 1.1.2.
  #351  
Oud 23-11-07, 14:50
sjowol's schermafbeelding
iFoneguide Repo Master
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Los Angeles, California
Berichten: 1.133
Standaard

nee helaas, dit is niet mogelijk (en ga nou niet het woordje bootloader met baseband verwarrren zoals al TE vaak gebeurt)
maar ga er gerust vanuit dat dit de 1e prioriteit van zowel het DEV als het ELITE team is momenteel.
  #352  
Oud 24-11-07, 00:21
xb9 xb9 is offline
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Zuid-Holland
Berichten: 45
Standaard

Nou, ik ben begonnen van 1.1.1. naar 1.1.2, maar krijg de volgende foutmelding bij iphoneinterface.exe :

s_iPhoneInterface
s_Waiting for phone
s_Connection established.
e_Not jailbroken
r_command
enterrecovery
s_AMDeviceEnterRecovery: 3892314131

En nu?

----------------------------------------------------
Heb nu de handmatige recovery mode ingezet.
De recovery naar 1.1.1 is nu in gang.
Ik kan dus weer even vooruit.

Laatst gewijzigd door xb9; 24-11-07 om 00:27.
  #353  
Oud 24-11-07, 02:14
xb9 xb9 is offline
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Zuid-Holland
Berichten: 45
Standaard

Het is gelukt mijn unlocked 1.1.1. te upgraden naar 1.1.2.

Nog wat opmerkingen over de uitleg:

1 - wanneer iphoneinterface.exe niet werkt, zorg dan dat je handmatig de iphone in recovery-modus krijgt
2 - Als je geen AT&T sim hebt, gebruik dan een andere waar je de pincode hebt afgehaald.Want anders lukt het *#307# niet
3 - hierna werkte bij mij jailbreakme.com om installer.app te installeren, pas na de 2e keer.

Laatst gewijzigd door xb9; 24-11-07 om 08:21.
 



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
IPSF Gebruikers: Guide voor upgrade 1.1.2 Mac & Windows atQuest Unlock [archief] 12 19-11-07 15:46
Mac of Windows PC??? voor jailbreak en unlock Thirteen Unlock [archief] 5 29-10-07 13:17

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:01.