Firmware 1.1.1 naar 1.1.4 voor nl nummerherkenning

Firmware 1.1.1 naar 1.1.4 voor nl nummerherkenning discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Beste Mensen Ik heb op gsm-track een nederlands iphone 8gb simlockvrij gekocht. Alles werkt behalve nederlandse nummerherkenning. Nou heb ik al wat forum bekeken maar ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 09-06-08, 14:44
» iPhone NL 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: Jun 2008
Berichten: 42
Question Firmware 1.1.1 naar 1.1.4 voor nl nummerherkenning

Beste Mensen

Ik heb op gsm-track een nederlands iphone 8gb simlockvrij gekocht.
Alles werkt behalve nederlandse nummerherkenning.

Nou heb ik al wat forum bekeken maar zelf kwam ik er niet uit.

Dit is wat ik tot nu toe heb gedaan.

Onthoud: De iphone is dan wel simlockvrij en ik heb het programma installer erop, maar dat heb ik niet zelf gedaan. Programmas zoals jailbreak ect. heb ik niet.

Ik ben naar installer gegaan, en naar install. Nu heb ik bij sources een nieuwe toegevoegt waardoor ik nl nummerherkenning kon installeren. Helaas zei de iphone dat ik minimaal firmware versie 1.1.3 moet hebben. Ik heb dus even opgezocht wat ik heb en ik heb 1.1.1

Nu wil ik hem upgrade naar of 1.1.3 of 1.1.4 maar hoe doe ik dat?

Ik heb het stappenplan al doorgelezen, maar daar ga je van 1.0.2 naar 1.1.1 en verder naar 1.1.2.

Wat moet ik nu gaan doen om 1.1.3 te krijgen?


Het enige programma wat ik op mijn pc heb staan is itunes ( natuurlijk niet geupdate ). Wat moet ik er nu nog bij zetten, en wat moet ik doen.

mvg Help
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 09-06-08, 14:50
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: Feb 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.367
Standaard

iClarified - iPhone - How to Unlock Your iPhone With iLiberty+ (Windows)

Op het forum is trouwens ook genoeg info te vinden.
  #3  
Oud 09-06-08, 16:36
» iPhone NL 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: Jun 2008
Berichten: 42
Standaard

Oke op hoop van zegenen.

Iphone staat nu in zijn docking station.
Itunes vraagt of die 1.1.4 moet instaleren. Ik kan kiezen uit downloaden en installeren of alleen downloaden. Wat moet ik nu doen?

Moet ik voordat ik begin nog iets speciaals met mijn iphone doen of is dat niet nodig. Graag snel reactie, want de spanning word me te veel
  #4  
Oud 09-06-08, 16:41
truckdiver's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Arendonk
Berichten: 2.510
Stuur een bericht via Instant Messenger naar truckdiver Stuur een bericht via MSN naar truckdiver
Standaard

druk in itunes op herstel en dan laten herstellen nr 1,1,4
nadien iliberty gaan gebruiken
__________________
at your service
  #5  
Oud 09-06-08, 16:45
» iPhone NL 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: Jun 2008
Berichten: 42
Standaard

Waar staat herstel als ik vragen mag
  #6  
Oud 09-06-08, 16:47
» iPhone NL 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: Jun 2008
Berichten: 42
Standaard

trouwens even voor de duidelijkheid. Ik moet ergens op herstel drukken in itunes. Dit is toch de itunes op mijn pc en niet op de iphone.
  #7  
Oud 09-06-08, 16:50
» iPhone NL 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: Jun 2008
Berichten: 42
Standaard

laat maar, ik neem aan dat je herstellen bedoeld.
ik ga nu maar proberen.

groetjes, een ex-iphonegebruiker
  #8  
Oud 09-06-08, 17:03
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: Feb 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.367
Standaard

Off-topic
Als je daar mee klaar bent, zoek dan even de EDIT knop op dit forum ...

  #9  
Oud 09-06-08, 17:06
» iPhone NL 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: Jun 2008
Berichten: 42
Standaard

Natuurlijk. Foutmelding. De Iphone kan niet worden hersteld. Er heeft zich een onbekende fout voorgedaan ( 1603 ).

De iphone staat nu in zijn dock. Het enige wat ik zie is het appeltekentje.
  #10  
Oud 09-06-08, 17:09
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: Feb 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.367
Standaard

Deze foutmelding al al verschillende malen besproken op het forum.
Zoek eens zelf naar de oplossing aub.
  #11  
Oud 09-06-08, 17:09
truckdiver's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Arendonk
Berichten: 2.510
Stuur een bericht via Instant Messenger naar truckdiver Stuur een bericht via MSN naar truckdiver
Standaard

heb je de laatse versie van itunes erop staan?
kijk hier eens met hopenlijk de goede oplossing
  #12  
Oud 09-06-08, 17:14
» iPhone NL 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: Jun 2008
Berichten: 42
Standaard

heerlijk dit. Ihpone eruit gehaald. 10 sec. de aanuit knop ingedrukt gehouden. Opnieuw aangedaan. nu krijg ik dat tekentje met: Het ding wat in de onderkant van je iphone moet en een cd'tje ernaast. 5 sec. later valt die uit.
  #13  
Oud 10-06-08, 15:58
» iPhone NL 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: Jun 2008
Berichten: 42
Standaard

oke wat moet ik nu doen. Ik heb alles gedaan. de iphone geeft nu foutmelding 5. Als ik hem aan doe zegt die 5 sec het zwarte scherm met de appel erop en daarna 10 sec. lang: connect to itunes ( d.m.v. een plaatje ) en dan valt die uit en gaat weer automatisch na 1 sec. aan. Dit doet die geloof ik 4 uur lang en dan moet je hem opnieuw aanzetten.


Wat moet ik nou doen. Ik zit met de handen in het haar. Ik heb google gebruikt, alles gedaan, zoeken op het forum maar ik kwam er niet uit.
Nergens vond ik de oplossing.


Is er misschien nog 1 iemand die misschien wel begrip heeft voor mijn wanhopige situatie en die niet direct doorverwijst naar de zoekfunctie of google?

Leg het anders voor 1 keer stap voor stap uit en speciaal voor mijn probleem en voor iphonenoobs zoals ik.

met vriendelijke maar zeer wanhopige groeten. Help
  #14  
Oud 10-06-08, 16:14
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.001
Standaard

Zet hem eens handmatig in DFU mode en restore in iTunes. Zoek anders een mac op. Daar zal het waarschijnlijk wel lukken
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #15  
Oud 10-06-08, 16:20
» iPhone NL 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: Jun 2008
Berichten: 42
Standaard

Hoe werkt dat? gewoon in iliberity op dfu mode drukken, want dat heb ik al zo'n 10 keer geprobeerd. Of moet ik op de iphone een knoppencombinatie indrukken. En de mac is helaas niet mogelijk. ken niemand die er 1 heeft
  #16  
Oud 10-06-08, 16:33
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.001
Standaard

In de wiki staat hoe je hem handmatig in DFU zet.
  #17  
Oud 10-06-08, 16:38
truckdiver's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Arendonk
Berichten: 2.510
Stuur een bericht via Instant Messenger naar truckdiver Stuur een bericht via MSN naar truckdiver
Standaard

zie hier een artikel over dfu zetten.
  #18  
Oud 10-06-08, 16:51
» iPhone NL 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: Jun 2008
Berichten: 42
Standaard

zie je wel. Direct verwijzingen.

IK heb het gedaan zoals er staat, maar ik krijg hellemaal geen slide to unlock scherm. Het enige wat er tot nu toe ooit is geweest is een zwart scherm met de appel. een rood scherm met de appel en het teken connect to itunes.
 



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
3.1.3 Firmware Herstellen naar OS 3.1.2 Firmware ( Gebruik van windows ) Sahtekar iPhone algemeen 2 09-05-10 18:48
Terug van Firmware 2.2.1 naar Firmware 2.2 StevenJM Archief 5 15-03-09 11:23
nummerherkenning 2.0 firmware simplystefan iPhone algemeen 1 25-07-08 12:47
Probleem iPhone na install file voor nummerherkenning superzemie Unlock [archief] 2 13-12-07 13:19

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:56.