iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Unlock [archief] (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/f82/unlock-archief/)
-   -   Iphone blijft crashen na restore etc. (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/f82/unlock-archief/14567-iphone-blijft-crashen-na-restore-etc.html)

Rocco 14-06-08 19:02

Iphone blijft crashen na restore etc.
 
Mijn iPhone is pas geleden gecrashed na het opnieuw opstarten van de iPhone. hij bleef hangen bij het apple logo en het wieltje dat rondraait.

Vervolgens geprobeert te ssh-en in de iphone maar dat lukte niet, waarschijnlijk omdat ik ssh standaard uit heb staan via bossprefs. De iphone gaat namelijk wel aan op de achtergond hij kan namelijk gewoon syncen met itunes en andere applicaties op de pc (via usb).

Na veel moeite toch maar een retsore gedaan naar 1.1.4 en met ziphone alles gedaan. Maar nu blijft het probleem zich voordoen. Iedere keer als ik alles weer een beetje op orde heb met mijn themes, apps etc en ik restart hem een keer krijg ik weer hetzelfde probleem met het apple logo. Als je hem heel lang op dit logo laat staan verdwijnt en tandwieltje even om vervolgens weer terug te keren.

Ik heb gelezen dat het ligt aan de rechten van springboard.app/springboard die op 0755 moet staan. Dus bij de laatste keer restoren etc. meteen gecheckt of die rechten goed stonden, dit was het geval. ik heb geen idee meer wat ik moet doen want zelfs na een restore en nieuwe unlock komt het probleem weer terug na verloop van tijd. de eerste paar keer restarten en apps installen gaat vlekkeloos.

Als iemand een idee heeft of dit ook heeft mee gemaakt hoor i het graag

colliehome 14-06-08 20:32

Probeer eens een ander progje ipv ZiPhone.

croiman 14-06-08 20:49

Ziphone afblijven !!! Als de gewone restore en naderhand unlock heb niet doet, probeer eens iLiberty,

Dan raad ik aan naar WinPwn (Pwnage vo mac) te gaan en te restoren met een custom-firmware.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 15:54.