vastlopen maar wel te 'resetten'

vastlopen maar wel te 'resetten' discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Ik heb zitten zoeken op dit probleem maar nog niets gevonden tot nu toe, genoeg problemen en oplossingen betreffende vastlopen en het bekende appeltje ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 22 June 2008, 18:18
» iPhone 5s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 March 2008
Berichten: 182
Standaard vastlopen maar wel te 'resetten'

Hallo,

Ik heb zitten zoeken op dit probleem maar nog niets gevonden tot nu toe, genoeg problemen en oplossingen betreffende vastlopen en het bekende appeltje maar niets over het volgende:

Sinds een week heb ik dat de iPhone 'vast' loopt tijdens een filmpje of sms of agenda, oftewel, maakt niet uit welk programmaatje.

Ik moet mijn iPhone dan resetten door de home button en aan/uit schakelaar in te drukken. Vervolgens de aan knop weer indrukken en alles start weer op. Uiteraard de code van mijn toestel intoetsen en de vergrendelcode. Dit heb ik zelf zo ingesteld en geeft ook geen problemen.

Ik heb ook al getest of de iPhone het nog doet als alles zwart is en het toestel nergens meer op reageert namelijk door het nummer te bellen.

De telefoon gaat over echter kan niet opnemen want het scherm reageert niet meer. Wel kan ik zien wie er belt en alles lijkt normaal. Zodra ik ophang (na de test) is beeld weer zwart en moet ik dus toch weer resetten.

Wie herkent dit probleem en heeft een oplossing.

Vind het wel vervelend dat je 'steeds' moet resetten. Toch wel een paar keer per dag.

mvg
Arthur
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 22 June 2008, 18:35
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 256GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.184
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker Stuur een bericht via Skype™ naar macfreaker
Standaard

Op welke manier heb je deze geunlockt ? Waarschijnlijk ziphone en die geeft problemen. Gebruik gewoon een ander unlock methode en alles zou goed moeten zijn. Restoren naar 1.1.4 en dan unlocken met alles behalve ziphone.
  #3  
Oud 22 June 2008, 19:16
yingie's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 October 2007
Locatie: Venray
Berichten: 1.538
Stuur een bericht via MSN naar yingie
Standaard

Inderdaad, restoren en dan nieuwe jailbreak en unlock doen, bij voorkeur met WinPan of iLiberty+.
__________________
Simlockvrij uit Frankrijk..!.
  #4  
Oud 22 June 2008, 20:51
» iPhone 5s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 March 2008
Berichten: 182
Standaard

Poeh, tja, dat heeft iemand voor mij gedaan, zal daar wel contact mee opnemen. Dus Ziphone geeft deze problemen??

We gaan aan de slag,,,,,,,,,

Bedankt zover.....
  #5  
Oud 22 June 2008, 20:53
yingie's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 October 2007
Locatie: Venray
Berichten: 1.538
Stuur een bericht via MSN naar yingie
Standaard

Restoren en opnieuw jailbreaken en unloocken met Win Pwn of iLiberty+ kan ongeacht de eerdere unlockmethode
  #6  
Oud 22 June 2008, 20:56
» iPhone 5s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 March 2008
Berichten: 182
Standaard

Ok, duidelijk,

Ga het toch niet weer zelf proberen en hoop dat er iemand is die mij daarmee kan helpen, heb al contact opgenomen met mijn vorige helper. Als dit niet lukt zoek ik iemand bij mij uit de buurt (Nijkerk GLD).

Zover een ieder bedankt

Arthur
  #7  
Oud 22 June 2008, 21:08
yingie's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 October 2007
Locatie: Venray
Berichten: 1.538
Stuur een bericht via MSN naar yingie
Standaard

Zo moeilijk is dat allemaal niet meer, hoor, er staan hier op dit forum hele goede tutorials. Heb zelfs iemand via MSN erdoor geholpen in 10 minuten dus...
  #8  
Oud 22 June 2008, 21:13
» iPhone 5s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 March 2008
Berichten: 182
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door yingie Bekijk bericht
Heb zelfs iemand via MSN erdoor geholpen in 10 minuten dus...
Nou, heb inderdaad de tutorials gelezen echter niet gelukt.....

........enne, tja, msn, is een oplossing.

Mocht je dan eens tijd hebben.....

Lijkt mij ook wel prettig dat ik dat dan zelf ook kan bij mijn eigen iphone mocht het weer eens gebeuren.

Gr.
Arthur
  #9  
Oud 23 June 2008, 00:16
» iPhone 5s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 March 2008
Berichten: 182
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door yingie Bekijk bericht
Zo moeilijk is dat allemaal niet meer, hoor, er staan hier op dit forum hele goede tutorials. Heb zelfs iemand via MSN erdoor geholpen in 10 minuten dus...
Nou Yingie,

EDIT EDIT EDIT:

Gelukt, heb iLiberty opnieuw gestart en toen ging het zoals het hoorde te gaan........

Iedereen bedankt en uiteraard Yingie met z'n routerproblemen............

Groeten,
Arthur

Laatst gewijzigd door Tuur; 23 June 2008 om 01:03.
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 3G: met 05.14.02 maar wel signal dedadaman Unlock 0 19 October 2010 13:17
Wel 3G, maar toch geen verbinding? Buttercup iPhone algemeen 8 7 October 2010 16:21
Wel 3G maar geen GPRS? nielss iPhone algemeen 1 20 April 2010 12:04
Wel verbinding gedecteerd, maar geen wi-fi terwijl mijn Ipod touch wel Wi-Fi heeft cpc9280 Wi-Fi 3 10 March 2010 20:38
Fout, maar wel grappig King1987 Chat en geruchten 6 30 December 2008 00:31

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:37.