winscp

winscp discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) goedenavond allemaal, ik probeer voor mijn collega zijn iphone te unlocken. deze was al eerder geunlockt maar de slimmerik heeft hem geupgrade. maar nu werkt ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 27 October 2007, 20:26
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 6 October 2007
Locatie: lisse
Berichten: 5
Stuur een bericht via MSN naar bolmol
Standaard winscp

goedenavond allemaal,

ik probeer voor mijn collega zijn iphone te unlocken.
deze was al eerder geunlockt maar de slimmerik heeft hem geupgrade.
maar nu werkt winscp niet bij mij wie heeft er een goede oplossing voor om zonder winscp door tegaan.
en of een goede tutorial.
alvast bedankt.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 27 October 2007, 20:52
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 24 September 2007
Berichten: 40
Standaard

Heeft u BSD geinstalleerd en openSSH via de installer?

juiste inlog naam, wachtwoord en ip ingevuld?

Naam: Root
Wachtwoord: dottie

Bij dat pijltje SCP ingevuld.

Als ik me nog goed kan herinderen?
  #3  
Oud 27 October 2007, 22:37
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 6 October 2007
Locatie: lisse
Berichten: 5
Stuur een bericht via MSN naar bolmol
Standaard

ik had de telefoon hiervoor al werkend maar ze hebben hem geupgrade.
dus ik moet van af het begin beginnen maar ik kom er totaal niet meer uit wat ik nu moet doen.
ik kan niet meer in het menu van de teloof komen om dingen te checken.
ik weet het echt niet meer.
moet ik nog wat in itunes aanpassen of upgraden??

Laatst gewijzigd door bolmol; 27 October 2007 om 23:11.
  #4  
Oud 27 October 2007, 23:08
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 September 2007
Locatie: zoetermeer
Berichten: 65
Standaard

kan ik voor het voor het virginizen,upgraden/unlocken afwisselend de mac en windows pc gebruiken? ik heb moeite met winscp (wil niet werken op de pc) en wil daarom fugu op de mac gebruiken. voor de rest van het proces wil ik wel windows gebruiken. er staat namenlijk in de instructiedat de iphone tijdens het hele proces gekoppeld dient te zijn aan de lader, maar je kan toch wel wissselen tussen mac en pc?

renzie
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
winscp teunis iPhone algemeen 6 8 February 2011 08:21
Winscp catelijne.bakker iPhone algemeen 3 17 April 2010 15:32
Windows: winscp aswien Desktop-applicaties 8 18 June 2008 18:48
WinSCP leslow Archief 2 4 June 2008 02:33
winscp namastee Archief 3 29 December 2007 13:18

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:37.