iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Unlock [archief] (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/f82/unlock-archief/)
-   -   Wildeyes (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/f82/unlock-archief/15184-wildeyes.html)

Hiro3 27-06-08 02:01

Wildeyes
 
(Sorry als dit niet in de goede sectie staat :)) Volgende week ga ik op vakantie en heb een paar PDF files (boeken) die ik straks graag offline wil lezen. Blijkbaar zou dit kunnen met Wildeyes. Maar ik doe dus wat fout, want ik krijg geen enkele bestand geopend in Wildeyes. Ik heb net met Iphonebrowser PDF bestanden in een map geplaatst onder de root Media, maar telkens als ik een PDF bestand wil openen krijg ik een "404 - Not Found" fout in Safari?
Weet iemand wat ik fout doe? Het leek een geweldige applicatie, aangezien je PDF bestanden in landscape zou kunnen bekijken :) Wat je dus niet kunt met PDFviewer..

sjowol 27-06-08 04:24

To use WildEyes!, you need to have LightTPD installed. Since LightTPD default browsing directory is ~/Sites, this folder is used as the default folder. But, you can also launch supported files from the HOME director (/var/root OR /var/mobile).

gewoon van de wildeyes site, zo moeilijk kan het nie wezu!

Hiro3 27-06-08 13:34

Ja daar had ik het ook van, maar ik snap het nog steeds niet :confused: Ik heb de bestanden daar geplaatst (maakt niet uit wat voor bestand PDF, .doc, .html, JPG) maar krijg steeds 404 - Not Found. Wildeyes herkent wel de bestanden als PDF en image bijvoorbeeld.. En LightTDP had ik al geinstalleerd en staat aan bij BossPrefs

Edit; Mm blijkbaar werkt het wel op een ander manier.. Als ik zelf naar 127.0.0.1 ga (Volgens mij via LightTPD?) kan ik de bestanden wel openmaken. Naja het werkt, dus toch bedankt! ;)


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:23.