iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Unlock [archief] (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/f82/unlock-archief/)
-   -   Geluid Iphone werkt (weer) niet meer (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/f82/unlock-archief/15259-geluid-iphone-werkt-weer-niet-meer.html)

belle_3500 29-06-08 07:57

Geluid Iphone werkt (weer) niet meer
 
Hoi, Sinds oktober vorig jaar heb ik mijn iphone. Na een paar maanden maakte hij geen enkel geluid meer. De Ipod werkte niet meer, de ringtone niet en ook als ik zelf iemand belde, hoorde ik niets meer en kon de andere persoon mij ook niet horen. Met de oortjes lukte dit wel zonder problemen. Ik had vanalles geprobeerd, niets lukte en na een week werkte alles opeens terug perfect (zonder dat ik iets extra gedaan had)!
Nu is het weer van datte... Exact zelfde probleem, ik heb hem al gereset, gerestored, niets helpt... :( Nu ben ik alweer een tijd gewoon aan het wachten, maar hij wil geen geluid meer maken (ik heb ook geen idee wat de aanleiding zou kunnen zijn). Heeft iemand van jullie ditzelfde voor en/of weet iemand hoe ik hem terug aan de praat krijg? Bedankt! Isabel.

macfreaker 29-06-08 08:09

Ik zie dat je nieuw bent hier , daarom vraag ik u om de zoekfunctie te gebruiken. Is al eens behandeld geweest. Alvast een link.
https://forum.iculture.nl/f28/i...-probleem.html


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:37.