Belhistorie functie (telefoon)

Belhistorie functie (telefoon) discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik ben een nieuwe gebruiker van een I-phone 8GB 1.1.4 Nadat ik de I-phone in het nederlands heb ingesteld heb ik een probleem gekregen met ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 2 July 2008, 00:45
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 28 May 2008
Berichten: 5
Standaard Belhistorie functie (telefoon)

Ik ben een nieuwe gebruiker van een I-phone 8GB 1.1.4

Nadat ik de I-phone in het nederlands heb ingesteld heb ik een probleem gekregen met de telefoonfunctie historie. Als ik nu op historie druk dan springt hij terug naar springboard (bureaublad). Nu kan ik niet zien welke oproepen ik gemist heb. Hij geeft wel rooie cijfertjes op het groene telefoon icoon en historie icoon als ik word gebeld. Ik heb de volgende pakketten geinstalleerd: OpenSSH(versie 4.6p1-2), NL Taalpakket 1.1.4, Dutch for Installer, Community Sources(Versie 3.86), BSD Subsystem(Versie 2.1), Installer (Versie 3.11).

Wie kan mij helpen dit probleem op te lossen?
Alvast bedankt.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 2 July 2008, 00:50
yingie's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 October 2007
Locatie: Venray
Berichten: 1.538
Stuur een bericht via MSN naar yingie
Standaard

Even alles uninstallen (behalve OpenSSH, Installer en BSD en Community Sources) en kijken of het dan nog niet werkt.

Edit: lijkt me overigens sterk dat het door een genstalleerde app komt, maar je weet maar nooit...
__________________
Simlockvrij uit Frankrijk..!.
  #3  
Oud 3 July 2008, 21:01
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 28 May 2008
Berichten: 5
Standaard

ik heb het geprobeerd maar het heeft niks opgeleverd. wie kan mij verder helpen!!!!!!!
kan ik mischien iets doen via itunes? en hoe kan ik de iphone terug zetten op fabrieks instelling? waarom geeft de installer de melding. kan het hoofdscript niet uit voeren?

alvast bedankt rosa
  #4  
Oud 4 July 2008, 11:46
yingie's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 October 2007
Locatie: Venray
Berichten: 1.538
Stuur een bericht via MSN naar yingie
Standaard

Je kunt je iPhone in 'recovery mode' zetten en dan op 'restore' klikkek (of 'herstel'). Dan zet ie er een verse firmware op. Je moet dan wel weer je iPhone opnieuw jailbreaken en unlocken.

Die fout in Installer krijg je als in de wachtrij van Installer nog een programma staat dat eerder niet kon downloaden. Dus even de wachtrij leegmaken. Een andere oorzaak kan zijn dat de server van de betreffende source overbelast is of anderszins niet bereikbaar.
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
shuffle functie edwin 39 Desktop-applicaties 2 16 October 2010 17:21
Video: TV out functie? Caspar Muziek, foto & video 0 19 June 2009 12:10
Telefoon functie werkt niet meer seanw iPhone algemeen 30 29 May 2009 02:14
Muziek: Repeat functie? Spartan23R Muziek, foto & video 4 19 August 2008 12:58
Blokkeert apple op afstand de telefoon- en sms functie?? Michael Unlock [archief] 24 11 December 2007 23:48

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 14:01.