iPhone unlock - 1.0.2 -> 1.1.1?

iPhone unlock - 1.0.2 -> 1.1.1? discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Zou ik ook met mijn 1.0.2 door ANYSIM 1.0(2) unlockte foon gewoon in itunes kunnen updaten naar 1.1.1 en dan met de jailbreakme methode hem ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

 

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 31-10-07, 22:38
ugene's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Sep 2007
Berichten: 275
Standaard

Zou ik ook met mijn 1.0.2 door ANYSIM 1.0(2) unlockte foon gewoon in itunes kunnen updaten naar 1.1.1 en dan met de jailbreakme methode hem kunnen activeren en unlocken weer? Of denk ik er nu te makkelijk over? Is er een probleem met de 3rd party apps die ik geinstaleerd heb dat itunes zal geven?
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 31-10-07, 22:38
ugene's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Sep 2007
Berichten: 275
Standaard

het virginizen geeft met winscp een connection probleem dus dat wordt lastig denk ik....
  #23  
Oud 01-11-07, 00:32
sjowol's schermafbeelding
iFoneguide Repo Master
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Los Angeles, California
Berichten: 1.133
Standaard

je zal toch echt moeten tenzij je graag een iBrick wilt...
check ff op mijn site, meerdere manieren om het te doen (maar wel allemaal met winSCP dus alles rebooten en gaaan het mot werken!)
__________________
Maybe fun is just fragments of existence with better packaging.
  #24  
Oud 01-11-07, 09:35
ugene's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Sep 2007
Berichten: 275
Standaard

watmoet ik precies rebooten dan?de iphone zelf eerst ? Ik heb ook open ssh er niet op s taan omdat deze bij met de ssh funtie niet werkt(wat zou betekenen dat dat niet geinstalleerd is).
 



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:43.