iPhone (VS) - firmware 1.1.1 unlock fout?

iPhone (VS) - firmware 1.1.1 unlock fout? discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) JA maar je moet wwarschijnlijk je baseband downgraden en dan weer updaten naar 1.1.1...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

 

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 05-11-07, 13:32
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.432
Send a message via twitter to Michael
Standaard

JA maar je moet wwarschijnlijk je baseband downgraden en dan weer updaten naar 1.1.1
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 05-11-07, 13:43
h4a h4a is offline
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 30
Standaard

Michael - het is gelukt! Bedankt...

enige wat ik zie is dat er een vierkant "e"'tje rechts van mijn bereik komt te staan. Heel maf... wat is dat, kan datt kwaad?
  #23  
Oud 05-11-07, 13:47
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.432
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Dat e tje is je edge maar dat hebben wij hier niet. Geen gevaar dus. Als je bij je telecom provider een internet abbo afsluit kan je wel gebruik maken van de gprs.
  #24  
Oud 05-11-07, 13:49
h4a h4a is offline
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 30
Standaard

Hey Michael - bedankt voor je uitleg - het is gelukt.
Enige wat ik zie is een grijs blokje met een Witte letter E erin.
Staat naast mijn bereik en naam provider, kan dat kwaad?
  #25  
Oud 05-11-07, 13:50
h4a h4a is offline
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 30
Standaard

Jimmy > ik heb zojuist deze manier gedaan om een 1.1.1 firmware te unlocken (met hulp vanMichael) gelukt.

Hack the iPhone - Step 1 for hacking the iPhone: Jailbreaking, activation, AppSnapp Installer, and unlocking (Page 1)

Succes.
  #26  
Oud 05-11-07, 13:52
h4a h4a is offline
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 30
Standaard

Kan je die ook uitzetten , dat EDGE? beetje irritant op het scherm.

bedankt overigens nog voor je snelle reactie en goede hulp!
  #27  
Oud 05-11-07, 13:55
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.432
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Nee kan je niet uitzetten. En eh het went snel
  #28  
Oud 05-11-07, 13:56
h4a h4a is offline
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 30
Standaard

hahaha ok - zelf heb jij hem ook erop staan?
  #29  
Oud 05-11-07, 13:59
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Sep 2007
Berichten: 210
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door h4a Bekijk bericht
Jimmy > ik heb zojuist deze manier gedaan om een 1.1.1 firmware te unlocken (met hulp vanMichael) gelukt.

Hack the iPhone - Step 1 for hacking the iPhone: Jailbreaking, activation, AppSnapp Installer, and unlocking (Page 1)

Succes.
Ik heb deze stappen 2 keer uitgevoerd. Maar werkt nog niet.

@michael heb je toevallig een link met goede/makkelijke guide om te downgraden en dan weer naar 1.1.1
En ja heb al op forum gezocht, maar "ik zie door het bos de bomen niet meer"
(ben nog een iphone n00b)
  #30  
Oud 05-11-07, 14:01
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.432
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Jimmy kijk even bij de wiki van dit forum daar heb je een gids om de firmware van je baseband down te graden.
  #31  
Oud 05-11-07, 14:07
h4a h4a is offline
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 30
Standaard

Michael, ik heb overigens T-mobile net gebeld en ik begreep dat ik gewoon kan internetten op mijn abonnement beetje minder, want ik wil namelijk alleen internetten op Wi-Fi en niet op mijn abonnement (vanwege kosten).

Weet jij hoe je kan voorkomen dat je op je iphone internet via je abbo i.p.v. over Wi-Fi? Beetje flauw van hun (T-mobile service) om aan te geven dat ze het niet weten.
  #32  
Oud 05-11-07, 16:58
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Sep 2007
Berichten: 210
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Michael Bekijk bericht
Jimmy kijk even bij de wiki van dit forum daar heb je een gids om de firmware van je baseband down te graden.
Bedoel je het knopje naast "kalender" en "Nieuwe berichten" ?

Want daar kan ik niet op komen
  #33  
Oud 05-11-07, 17:52
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.432
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Het beste wat je kan doen is een abbo nemen bij tmobile voor 9.95 onbeperkt. En redelijk snel

Nee Jimmy boven bij de start pagina van dit forum zie je een wiki link ga daar naar toe
  #34  
Oud 06-11-07, 09:37
h4a h4a is offline
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 30
Standaard

Michael, ik heb inmiddels in een ander draadje wat gepost over het uitzetten hiervan.
Heb inmiddels abbo genomen bij tmobile (die doen dezer dagen goede zaken), om te
zien of iemand het probleem kan oplossen. Las al op diverse fora dat meerdere mensen
er last van hebben - vind het zelf vreemd dat het toestel zich dwingt om data verkeer te
verbruiken of naar internet te gaan terwijl je dit zelf uitzet. (zelfs zonder mailinstellingen).
  #35  
Oud 06-11-07, 10:14
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.432
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Oh maar hij gaat niet zomaar het internet op. Je zult bij instellingen netwerk edge eerst de providers gegevens moeten invullen. Dus als daar niets staat ingevuld zul je niet zomaar het netwerk van je provider opgaan. De E blijft alleen in beeld maar is niet actief
 



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 1e gen.: Unlock iphone 2G fout 1011 iphoneloverke Unlock 0 28-11-10 15:42
iPhone 4: wat doe ik fout? iPhone 4 Unlock gotime Unlock 17 26-10-10 17:56
Firmware Fout Paulus1985 Archief 1 06-02-10 18:36
Fout in firmware 2.2 ?? Fasty iPhone algemeen 15 03-12-08 00:08

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:41.