iPhone (VS) - firmware 1.1.1 unlock fout?

iPhone (VS) - firmware 1.1.1 unlock fout? discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb gisteren geprobeerd mijn iphone te unlocken met deze tutorial : Hack the iPhone - Step 1 for hacking the iPhone: Jailbreaking, activation, AppSnapp ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

 

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 05-11-07, 09:48
h4a h4a is offline
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 30
Standaard iPhone (VS) - firmware 1.1.1 unlock fout?

Ik heb gisteren geprobeerd mijn iphone te unlocken met deze tutorial :

Hack the iPhone - Step 1 for hacking the iPhone: Jailbreaking, activation, AppSnapp Installer, and unlocking (Page 1)

Bij Stap 2 loop ik vast, het probleem is dat ik bij "Apps" helemaal geen "Community Sources" krijg Op een gegeven moment loopt hij ook vast,
heb ik hem een paar keer aan en uit gezet. Gaf hij aan
"Insert an unlocked and valid SIM to activate iPhone"

Dit terwijl mijn T-mobile kaart geen eens gelocked is. Heb mijn AT&T kaart
er maar in gedaan, toen gaf hij deze melding niet.

Wat kan ik nu doen om de unlock af te maken? of moet ik een andere
manier van unlocken nemen, wie weet raad?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 05-11-07, 10:06
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.432
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Is je installer.app al geupdate??
  #3  
Oud 05-11-07, 10:06
h4a h4a is offline
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 30
Standaard

hij gaf aan niks te hoeven updaten - hoe moet ik dat doen dan?
  #4  
Oud 05-11-07, 10:11
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.432
Send a message via twitter to Michael
Standaard

bij de button update in je installer
  #5  
Oud 05-11-07, 10:12
h4a h4a is offline
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 30
Standaard

Misschien rare vraag, maar kan ik mijn AT&T kaart er dan gewoon inhouden?
Want bij mijn eigen kaart geeft hij iedere keer een foutmelding (zie boven).

Bedankt voor je snelle antwoord!
  #6  
Oud 05-11-07, 10:20
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.432
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Ja laat er maar in zitten
  #7  
Oud 05-11-07, 10:32
h4a h4a is offline
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 30
Standaard

onder updates staat nu niks, wat zou ik nu moeten doen dan?
  #8  
Oud 05-11-07, 10:33
h4a h4a is offline
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 30
Standaard

Onder sources > staat nu AppTapp Official
  #9  
Oud 05-11-07, 10:38
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.432
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Ik denk dat je even moet wachten Ik krijg geen refresh contact misschien dat er netwerk problemen zijn
  #10  
Oud 05-11-07, 10:42
h4a h4a is offline
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 30
Standaard

Maar als die AppTapp er op staat - zou ik verder kunnen gaan met AnySim?
Want de software is van November 2007 - recenter kan toch niet, of ?
  #11  
Oud 05-11-07, 10:46
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.432
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Heb je anysim er al op staan dan?
  #12  
Oud 05-11-07, 10:48
h4a h4a is offline
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 30
Standaard

Nee ik heb die er nog niet opgezet - omdat ik niet weet waar ik die vandaan moet halen - plus het feit dat ik dan helemaal afweek van de tutorial. (Ik vond het namelijk vreemd dat die update niet kwam - plus ik dacht ergens te hebben gelezen dat mijn eigen simcard erin moest zitten die ik nu gebruik - maar dat werkte dus niet). Vandaar al deze vragen
bang om een niet-werkende iphone te krijgen als ik zou afwijken van dit scenario.

Wat adviseer je mij om nu te doen?
  #13  
Oud 05-11-07, 10:56
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.432
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Je moet deze url aan je installer toevoegen http://iphone.blurgle.ca/repo Ga in installer naar het wereldbolletje onder waar sources zijn Klik edit klik add voor de url in en refresh. Dan krijg je anysim in je lijst met applicaties van je installer
  #14  
Oud 05-11-07, 11:06
h4a h4a is offline
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 30
Standaard

hij geeft nu aan "Unstable Sources" - Anysim staat ook nog niet in mijn installer lijst.
  #15  
Oud 05-11-07, 11:09
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.432
Send a message via twitter to Michael
Standaard

even uit de installer gaan met je home button en installer weer opstarten
  #16  
Oud 05-11-07, 11:12
h4a h4a is offline
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 30
Standaard

Ok. nu zie ik Anysim versie 1.1.0 - installeren?
  #17  
Oud 05-11-07, 11:14
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.432
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Ja die moet je installeren en daarna draaien
  #18  
Oud 05-11-07, 12:12
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Sep 2007
Berichten: 210
Standaard

Dit heb ik dus tot nu toe ook gedaan.
Anysim draaien met mijn vodafone kaart erin.
Dan is anysim bezig, copying firmware etc...is die tijdje bezig
Krijg melding Could not unlock iphone. Restart iphone.

Wat doe ik verkeerd?
  #19  
Oud 05-11-07, 12:16
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.432
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Dan heb je waarschijnlijk geen virgin iPhone meer
  #20  
Oud 05-11-07, 13:01
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Sep 2007
Berichten: 210
Standaard

OTB 1.1.1 heb 2 keer jailbraked met die stappen en paar keer restored.

Dus eerst virgin maken,
En dan al die stappen weer opnieuw doen?
 



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 1e gen.: Unlock iphone 2G fout 1011 iphoneloverke Unlock 0 28-11-10 15:42
iPhone 4: wat doe ik fout? iPhone 4 Unlock gotime Unlock 17 26-10-10 17:56
Firmware Fout Paulus1985 Archief 1 06-02-10 18:36
Fout in firmware 2.2 ?? Fasty iPhone algemeen 15 03-12-08 00:08

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 14:53.