FW 1.1.2 en TurboSim

FW 1.1.2 en TurboSim discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Het is een echte zwarte Bladox Turbosim. Daarom is het zo vreemd dat het niet wilt werken....



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

 

 

Discussietools Weergave
  #81  
Oud 22-01-08, 20:35
» iPhone US 8GB [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Dec 2007
Berichten: 2
Standaard

Het is een echte zwarte Bladox Turbosim. Daarom is het zo vreemd dat het niet wilt werken.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #82  
Oud 27-01-08, 20:04
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.3]
» Windows
 
Geregistreerd: Jan 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 10
Standaard

Modbreak:
verkopen moet je in het verkopen topic doen!



Laatst gewijzigd door Nikooos; 27-01-08 om 22:08.
  #83  
Oud 27-01-08, 20:51
» iPhone 3G 8GB  
» Windows
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: Belgi
Berichten: 522
Standaard

zet dit mss in "te koop aangeboden", dan heb je meer kans dat mensen het lezen (en willen kopen)
 



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
TurboSim 1.1.3 Reckless Archief 1 20-02-08 19:20
heb iphone 1.1.2 met turbosim...kan ik upgraden naar 1.1.3 ? En werkt de turbosim dan stefaand Unlock [archief] 2 21-01-08 13:53
Belgi: TurboSim en Proximus macfreaker Overige providers Belgi 4 07-01-08 18:33
Turbosim like the007 Archief 0 26-12-07 17:11

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 14:21.