FW 1.1.2 en TurboSim

FW 1.1.2 en TurboSim discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Hmmm, ik lees hier net dat de TurboSim niet wil werken met FW 1.1.2. De telefoonapllicatie sluit gewoon vanzelf af. Ik moet er wel bij ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

 

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 09-11-07, 12:39
» iPhone X 64GB (Zilver) [FW: 12.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 12.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2007
Berichten: 1.732
Standaard FW 1.1.2 en TurboSim

Hmmm, ik lees hier net dat de TurboSim niet wil werken met FW 1.1.2.
De telefoonapllicatie sluit gewoon vanzelf af.
Ik moet er wel bij zeggen dat hij via de officiele manier zijn iPhone heeft geactiveerd met iTunes, dus niet gejailbreaked.

Een post op ModmyiFone bevestigt het verhaal.

Some observations on 1.1.2 Security - Hackint0sh
1.1.2 is now available - ModMyiFone.com - Apple iPhone forum, mods, skins, developing and more

Laatst gewijzigd door Fresh; 09-11-07 om 12:48. Reden: foute URL
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 17-11-07, 20:39
Fevida's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Eindhoven
Berichten: 15
Standaard

Ik gebruik zelf een iPhone met 1.1.2 en een Turbosim (T-Mobile NL). Ik kan idd bevestigen dat na de upgrade van 1.1.1 naar 1.1.2 het bellen en smsen niet meer werkte. Maar nu ik AppSupport vervangen heb door de versie die ook de SMS-problemen oplost van alle mensen die een gehackte 1.1.2 draaien alles weer perfect werkt.
Bijgevoegde bestanden
Bestandstype: zip AppSupport.zip‎ (31,9 KB, 70x gelezen)
  #3  
Oud 18-11-07, 01:27
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 4.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Berichten: 64
Standaard

Hoi,

Ik heb sinds kort pas een Iphone en had hem gekocht met alle updates en alles ok,
maar heb itunes update gedraaid en nu kan ik niks meer mijn sim kaart leest hij net meer en kan niet meer in de telefoon. Het zip bestand heb ik gedownload maar ik weet niet in welke applicatie ik het moet open en wat de stappen zijn om hem weer werkend te maken..


Ferry
  #4  
Oud 18-11-07, 01:33
» iPhone X 64GB (Zilver) [FW: 12.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 12.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2007
Berichten: 1.732
Standaard

heb je een Windoos? Volg deze guide en je belt zo weer:
https://forum.iculture.nl/f1/ip...2-windows.html
  #5  
Oud 18-11-07, 01:34
» iPhone X 64GB (Zilver) [FW: 12.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 12.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2007
Berichten: 1.732
Standaard

Die crashende phone.app en sms.app is trouwens geen turbosim issue, maar een algemeen 1.1.2 hacking issue. Gelukkig is er een fix voor, zie de laatste stap in deze guide:

https://forum.iculture.nl/f1/ip...2-windows.html
  #6  
Oud 18-11-07, 01:59
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 4.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Berichten: 64
Standaard

Hoi dank je voor je reactie, maar ik heb een ma dus OSX.

Kan je me dan toch helpen?
  #7  
Oud 18-11-07, 02:05
» iPhone X 64GB (Zilver) [FW: 12.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 12.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2007
Berichten: 1.732
Standaard

tuurlijk. waarmee? Maar ik heb geen mac. voor zover ik weet is er alleen een oplossing voor 1.1.1 voor de mac.
  #8  
Oud 18-11-07, 02:10
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 4.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Berichten: 64
Standaard

damm... ik weet niet echt goed hoe ik het nu moet aanpakken. Ik heb hem nu wel z ver gekregen dat hij 1.0.2 draait maar nu zegt. InDependance dat ik een itunes 7.5 versie heb en dat hij dat niet leuk vindt.
  #9  
Oud 18-11-07, 02:25
» iPhone X 64GB (Zilver) [FW: 12.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 12.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2007
Berichten: 1.732
Standaard

Die twee schijnen niet goed samen te werken. Heb je de nieuwste iNdependence?
Nogmaals, ik heb geen verstand van MACs.

Er staat wel info over op het forum. Even zoeken, Ferry.
  #10  
Oud 18-11-07, 02:33
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 4.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Berichten: 64
Standaard

Dank je wel, ik zal verder zoeken naar een oplossing maar misschien kan ik mijn itunes terug zetten naar een eerdere versie dan neemt hij mijn iphone wel weer.. ik zal blijven zoeken naar een oplossing op het forum. Er zijn zo veel verschillende problemen en daar zijn oplossingen voor maar...voor die van mij nog even niet.

thx

Ferry
  #11  
Oud 18-11-07, 12:30
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 4.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Berichten: 64
Standaard

Fresh,
Ik ben er achtergekomen dat ik nu een 1.1.2 update heb binnen gehaald waar ik niet echt blij van ben geworden. We heb ik nu een oudere versie van ituneser op gezet. Maar bij hetin stallereren van 1.0.2. geeft hij nu een error weer.The phone"iphone" has occurred an error(1).
Kan je mij misschien een handje helpen?

Ferry
  #12  
Oud 19-11-07, 16:24
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Tessenderlo
Berichten: 155
Stuur een bericht via MSN naar pcmarket
Standaard

Dus turbosim werkt met 1.1.2 indien je AppSupport aanpast?
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Fevida Bekijk bericht
Ik gebruik zelf een iPhone met 1.1.2 en een Turbosim (T-Mobile NL). Ik kan idd bevestigen dat na de upgrade van 1.1.1 naar 1.1.2 het bellen en smsen niet meer werkte. Maar nu ik AppSupport vervangen heb door de versie die ook de SMS-problemen oplost van alle mensen die een gehackte 1.1.2 draaien alles weer perfect werkt.
__________________
Current: iPhone 4 32GB origineel zonder simlock
Keep up the good work op iPhoneclub.nl
  #13  
Oud 19-11-07, 16:34
Fevida's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Eindhoven
Berichten: 15
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pcmarket Bekijk bericht
Dus turbosim werkt met 1.1.2 indien je AppSupport aanpast?
Ja, ik ben nu enkele dagen verder, en alles werkt nog steeds perfect. Ik heb inmiddels weer veelvuldig gebeld en gesms't, en alles werkt perfect.

Je moet de update natuurlijk wel volgens de oktoprep-methode doen en niet direct met iTunes.
  #14  
Oud 19-11-07, 16:39
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Tessenderlo
Berichten: 155
Stuur een bericht via MSN naar pcmarket
Standaard

Dus downgraden naar 1.1.1, jailbreaken en dan weer upgraden naar 1.1.2.
Daarna AppSupport aanpassen en klaar?
Werk je met de internationale 1.1.2 met 04.02.13_G ?
Ik probeer een tutorial te maken waar iedereen wat aan heeft.
  #15  
Oud 19-11-07, 17:08
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 4.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Berichten: 64
Standaard

Ik heb per ongeluk een update gedaan van 1.1.1 naar 1.1.2 en kan niet meer downgraden. Dus kan ook niet jailbreaken en sim free maken.
  #16  
Oud 19-11-07, 18:58
Fevida's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Eindhoven
Berichten: 15
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pcmarket Bekijk bericht
Dus downgraden naar 1.1.1, jailbreaken en dan weer upgraden naar 1.1.2.
Daarna AppSupport aanpassen en klaar?
Werk je met de internationale 1.1.2 met 04.02.13_G ?
Ik probeer een tutorial te maken waar iedereen wat aan heeft.
Ik werk inderdaad met de internationale 1.1.2 i.c.m. 04.02.13_G.

Ik heb mijn upgrade inderdaad vanaf een gejailbraikte 1.1.1 gedaan door eerst via installer.app --> Tweaks (1.1.1) --> OktoPrep te installeren (vervolgens je iPhone niet rebooten) en met iTunes 7.5 de update (dus niet herstellen) naar 1.1.2 uit te voeren. Na de update moet je opnieuw actieveren en jailbreaken. Dit heb ik gedaan met dit programmaatje : conceited software

Vervolgens werkte alles weer, behalve het telefoongedeelte (bellen en sms), maar dit was opgelost toen ik AppSupport overschreef (met de versie die ik boven in deze topic bijgevoegd heb) en mijn iPhone gereboot had.
  #17  
Oud 19-11-07, 19:01
Fevida's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Eindhoven
Berichten: 15
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ferrygood Bekijk bericht
Ik heb per ongeluk een update gedaan van 1.1.1 naar 1.1.2 en kan niet meer downgraden. Dus kan ook niet jailbreaken en sim free maken.
Downgraden kan eigenlijk altijd. Je moet je iPhone in DFU-mode krijgen. Dit kan je doen door je iPhone aan je mac of pc te koppelen met iTunes open. Vervolgens op je iPhone de knop op de bovenkant en de home-knop tegelijk in te drukken en alleen de knop op de bovenkant exact na 10 sec (houdt er een stopwatch bij) los te laten en de home-knop vast te houden tot iTunes de melding geeft dat er een iPhone in herstelmodus aan hangt. Je kan dan downgraden naar bijvoorbeeld 1.0.2.
  #18  
Oud 20-11-07, 17:59
» iPhone US 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Berichten: 4
Standaard

Ja, leuk, maar je bb gaat toch niet mee terug
  #19  
Oud 20-11-07, 18:02
Fevida's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Eindhoven
Berichten: 15
Standaard

Die gaat idd niet terug, maar het mooie van zo'n Turbosim is ook dat dat ook niet hoeft.
  #20  
Oud 22-11-07, 11:54
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Berichten: 4
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Fevida Bekijk bericht
Downgraden kan eigenlijk altijd. Je moet je iPhone in DFU-mode krijgen. Dit kan je doen door je iPhone aan je mac of pc te koppelen met iTunes open. Vervolgens op je iPhone de knop op de bovenkant en de home-knop tegelijk in te drukken en alleen de knop op de bovenkant exact na 10 sec (houdt er een stopwatch bij) los te laten en de home-knop vast te houden tot iTunes de melding geeft dat er een iPhone in herstelmodus aan hangt. Je kan dan downgraden naar bijvoorbeeld 1.0.2.
Beste Ferry, Maar vraag is het volgende..: Ik heb ook progenlijk de updata gedaan naar firmware 1.1.2 (zonder dat ik er erg in had)! Wat kan ik nu het beste doen.? (de methode die hierboven staat) Downgraden naar de vorige versie..? maar wat gebeurd er dan..? kan ik als ik dat gedaan heb het stappenplan volgen wat op https://forum.iculture.nl/f1/ip...2-windows.html staat..?
 



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
TurboSim 1.1.3 Reckless Archief 1 20-02-08 19:20
heb iphone 1.1.2 met turbosim...kan ik upgraden naar 1.1.3 ? En werkt de turbosim dan stefaand Unlock [archief] 2 21-01-08 13:53
Belgi: TurboSim en Proximus macfreaker Overige providers Belgi 4 07-01-08 18:33
Turbosim like the007 Archief 0 26-12-07 17:11

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:52.