iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Unlock [archief] (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/f82/unlock-archief/)
-   -   Geen e-mail tijdens sleep mode. Is johntool de oplossing? (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/f82/unlock-archief/2056-geen-e-mail-tijdens-sleep-mode-johntool-de-oplossing.html)

michaelvdvaart 09-11-07 14:21

Geen e-mail tijdens sleep mode. Is johntool de oplossing?
 
Mijn e-mail wordt niet binnengehaald wanneer ik mijn iPhone in sleepmode zet. Het lijkt te gebeuren wanneer ik Wi-Fi aan heb staan en de iPhone in sleep zet. Heb namelijk ook wel eens het idee gehad dat het wel werkt wanneer ik de hele dag op edge liet staan, maar kan nog niet ontdekken waarom. Vandaag weet ik dat ik 2 e-mails ongelezen heb staan, maar krijg ze de hele dag al niet binnen op mijn iPhone.

Heb de mail app express niet aangetapt om te testen op Wi-Fi en edge in sleep mode, maar krijg niets binnen. Kan wel een website bezoeken op edge en Wi-Fi dus de verbinding is in orde.

Johntool kan ik zo installeren via installer.app en schijnt te werken. Het is niet summerboard die het probleem veroorzaakt, maar met de johntool is het juist de oplossing omdat dit een app is die dus altijd actief is en de verbinding op houdt.

MAARRRRRRR betekent dit dat OOK Wi-Fi up en running blijft? Ik laat wel eens mijn Wi-Fi enabled staan en die mag van mij dus UIT als ik sleep mode inschakel. MITS edge het dus overneemt dan!

Iemand ervaringen of een oplossing?

New App: JohnTool + Installer Updates - Everything iCafe

Bovenstaande link praat over johntool en 1 zegt dat het dus je Wi-Fi ook open laat staan, maar daar wordt verder niet over gesproken.

shorty 12-11-07 18:30

Ik zou 't gewoon proberen. Schade zou je d'r niet mee aanrichten :)

Laat je even weten of het werkt?


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:55.