Downgrade 1.1.2 naar 1.0.2 of 1.1.1

Downgrade 1.1.2 naar 1.0.2 of 1.1.1 discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) bij de jailbreakme .com iphone aan de pc of mac laten hangen met de kabel en itunes opnenen en aanlaten. Met independence 1.3 beta 2 ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

 

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 19 November 2007, 21:39
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

bij de jailbreakme .com iphone aan de pc of mac laten hangen met de kabel en itunes opnenen en aanlaten. Met independence 1.3 beta 2 de iPhone bij de foutmelding 1015 uit de recovery halen. Wel itunes.helper en itunes uitzetten. iTunes helper kan je uitzetten met activiteiten programma te vinden bij de hulpprogramma's in je map programma's van de mac
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 19 November 2007, 22:28
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 4.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 November 2007
Berichten: 64
Standaard

michael,
Ik heb in dependance 1.3 beta gedownload, maar wat moet ik nu doen?? itnues uit dan in dependance draaien..? ik kan die itunes helpers niet vinden
  #23  
Oud 20 November 2007, 07:33
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

In de map hulpprogramma's op de mac staat een programma activiteitenweergave daarin zie je een lijst met processen die op dat moment bezig zijn op de mac. Daar staat de ituneshelper tussen klik er op en dan op stop proces.
Inderdaad dan iTunes uit en dan independence draaien
  #24  
Oud 20 November 2007, 12:07
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 October 2007
Berichten: 111
Standaard

Hmmm. Kan iemand mij helpen? Ging me iphone even terugzetten voor me broertje die er een heeft. Hij had hem geupdate. Bij mij ging alles goed nadat ie eerder op 1.1.2 stond maar bij hem blijft hij hangen op het wissen van de baseband mbv iEraser. Bootloader is oud en zou moeten werken netals bij de mijne.

Maar hij blijft hangen op Waiting for data...

Heeft iemand een idee hoe ik dat kan oplossen?

Hulp wordt zeer gewaardeerd
  #25  
Oud 20 November 2007, 12:49
MacFoxx's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
 
Geregistreerd: 27 September 2007
Berichten: 403
Standaard

Ik neem aan dat je bij virginizen vast zit?
  #26  
Oud 20 November 2007, 13:23
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 4.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 November 2007
Berichten: 64
Standaard

Detected installed i Tunes version 7.4.2
This version can be used with independance, however an incorrect version of the Mobile Device framework was found with it.

Please choose the location of the version of the Mobile device framework wich was installed with i tunes 7.4.2 to copy into IN dependance.


Ik heb de itunes helper gevonden, maar nu vraagt independance hier naar en weet het even niet.
Ook heb ik problemen om de mobile device frameworks van itunes 7.4.2. want deze zouden dan kunnen worden overgenomen door independance dan kan mijn iphone uitd e 1015 foutmelding (recovery mode worden gehaald)

Help please reply Ben al 3 dagen aan het *****n

Ferry


Ferry

Laatst gewijzigd door ferrygood; 20 November 2007 om 14:48.
  #27  
Oud 20 November 2007, 17:43
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 October 2007
Berichten: 111
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door MacFoxx Bekijk bericht
Ik neem aan dat je bij virginizen vast zit?
Ja ik heb de firmware terug gezet naar 1.0.2, vervolgens installer, jailbreak, bsd sub en open ssh geinstalleerd. Dan kom je bij het punt dat je de baseband moet wissen om hem vervolgens te flashen. Maar bij t wissen hangt ie vast...
  #28  
Oud 20 November 2007, 17:52
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

uhm error (1015) is juist goed. Ik neem aan dat je die krijgt op het einde? Dan is de downgrade juist succesvol.
  #29  
Oud 20 November 2007, 18:30
» iPod touch 8GB (v2) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 48
Standaard

Ik heb een offtopic vraagje, maar vond het zonde om daar nou een hele nieuwe topic voor aan te maken:
Omdat in Duitsland nu T-Mobile en Engeland O2 toegestaan is als mobiele netwerk op de iPhone, is het dan mogelijk om zonder unlock in NL met (de nederlandse) T-Mobile of O2 te bellen met de iPhone? Of werkt dat anders?
  #30  
Oud 20 November 2007, 18:38
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Dat zal waarschijnlijk niet werken. Maar kan altijd proberen
  #31  
Oud 20 November 2007, 18:43
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 4.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 November 2007
Berichten: 64
Standaard

idd dan is de download niet voltooid maar nog in recovery mode. Dan heb itunes afgesloten en heb idenpendance opgestart maar.. dan komt het dan kan ik die frame works niet laden waar independance om vraagt(Mobiledevice frame works van itunes 7.4.2. Hoe kan ik dat pad dat ik moet instellen.

Ferry
  #32  
Oud 20 November 2007, 18:55
» iPod touch 8GB (v2) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 48
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door destiny Bekijk bericht
Dat zal waarschijnlijk niet werken. Maar kan altijd proberen
Probleem is dat ik geen T-Mobile simkaart noch iPhone heb
  #33  
Oud 20 November 2007, 18:57
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Ik heb dat probleem ook bij iNdependence. Heb het opgelost door hem aan iBrickr te hangen op windows. Zal vast wel iemand zijn in de buurt die een windows pc heeft
  #34  
Oud 20 November 2007, 23:44
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Beste gebruikers van de independence 1.3. beta 2. Allereerst moeten jullie eens leren lezen. In de laatste versie zit een read me file. Daarin staat dat je eerst een andere programmaatje moet draaien (dat zit ook in de download) voordat independence werkt. Dit programma zit in de download van independence. Dat open je en vraagt dan naar het mobile.device te zoeken. Dat zit ook in je map je unzipte independence. Daarna vraagt het programma om independence te zoeken. Ik heb dat in mijn programma map staan maar het kan ook ergens anders staan. Dan klik je de nieuwe independence .3 aan en zegt het programma dat independence klaar is voor gebruik met iTunes 7.5. Dus lees in godsnaam eerst de instrukties voordat je er mee gaat werken.
  #35  
Oud 21 November 2007, 00:02
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

@ Michael: Idd
  #36  
Oud 6 December 2007, 23:03
» Ik heb geen iPhone
» Windows
 
Geregistreerd: 14 October 2007
Berichten: 7
Standaard

heb identiek hetzelfde, al enig nieuws omtrent oplossing ?
  #37  
Oud 6 December 2007, 23:09
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Welk probleem heb je precies. In dit topic zijn een paar problemen langsgekomen
  #38  
Oud 7 December 2007, 00:03
» Ik heb geen iPhone
» Windows
 
Geregistreerd: 14 October 2007
Berichten: 7
Standaard

upgrade uitgevoerd nr 1.1.2, vanaf dan loopt alles mank. Met veel moeite gedowngrade nr 1.1.1 maar AnySim weigert te unlocken (ben woest op mezelf da 'lk met beperkte pc kennis toch probeerde eigenhandig upgrade uit te voeren). Alles al kleer of zes herstart maar nope... doet nix... Hellep !
  #39  
Oud 7 December 2007, 00:10
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Niet in paniek raken We krijgen hem wel werkend
Zit je nu op de 1.1.1 firmware ? En hij is gejailbreakt en geactiveerd neem ik aan ?
Kijk dan eerst even naar je modem firmware d.m.v. Settings-General-About-Modemfirmware.

Staat hier 04.02.13_G ?
Dan moet je anySIM 1.2 draaien.
Voeg dan bij je installer de source http://ifoneguide.nl/repo toe en je zult zien dat je een nieuwe groep krijgt bij install. Ga daarna naar iFoneguide Apps en installer anySIM 1.2.1u. Reboot daarna even je iPhone.
Draai nu AnySim. Anysim moet een succesvol bericht achterlaten, maar het is normaal dat je nu nog niet kunt bellen. Dit kan pas in firmware 1.1.2.

Volg daarna de guide in de wiki om te upgraden naar de 1.1.2 firmware.

Succes !
  #40  
Oud 7 December 2007, 00:26
» Ik heb geen iPhone
» Windows
 
Geregistreerd: 14 October 2007
Berichten: 7
Standaard

Bij modem firmware staat ... nix/nope/nothing
(maar je ps "als het kapot is koop ik wel een nieuwe" is geruststellend
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Downgrade 4.2 naar 4.1 Upodtouch Archief 1 9 November 2010 00:27
Downgrade 3.2.1 naar 3.2 strietboy iPad algemeen 17 8 August 2010 12:55
Handleidingen:Downgrade 1.1.2 naar 1.1.1 iCulture Wiki - Handleidingen (Archief) 18 23 January 2008 18:23
Handleidingen:Downgrade 1.1.1 naar 1.0.2 (OS X) Spree Wiki - Handleidingen (Archief) 9 10 January 2008 00:54

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:34.