iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Unlock [archief] (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/f82/unlock-archief/)
-   -   iPhone recovery mode werkt niet (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/f82/unlock-archief/24609-iphone-recovery-mode-werkt-niet.html)

Remundoo 02-11-08 18:41

iPhone recovery mode werkt niet
 
Hallo allemaal,

Inmiddels ben ik al een paar uur bezig maar ik ben radeloos nu.

Mijn iPhone zit vast in een recovery mode wat volgens mij een andere recovery mode is dan normaal. De normale recovery mode ziet er alsvolgt uit:

http://img.photobucket.com/albums/v1...r/IMG_0049.jpg

Bij mij staat er alleen onder het itunes logo de tekst 'iTunes'. Dit lijkt geen groot verschil maar alles wat ik probeer werkt niet. iTunes geeft wel aan dat die een telefoon in recovery mode ziet maar welke .ispw ik ook probeer te restoren, ik blijf verschillende foutmeldingen krijgen (nummer 21 en 1604).
Wanneer ik ziphone probeer blijft de status log hangen op searching for iphone... Ook geen leven dus.
Wanneer ik quickpwn probeer kan die niet detecteren wat ik aangesloten heb. Hij blijft dus hangen op de eerste stap.
Quickpwn, dan moet je nadat je een custom ipsw heb aangemaakt de telefoon in DFU mode zetten. Dit lukt alleen niet aangezien ik de telefoon niet 'netjes' kan afsluiten. Ik kan alleen via de harde reset de telefoon uitzetten. De truuk om de iphone in recovery mode te zetten (dus homeknop plus de stekker erin doen) werkt ook niet want hij start alleen op met de power button.

Wie-o-wie kan mij helpen? Ik heb het gevoel dat ik vrijwel alles al geprobeerd heb.

macfreaker 02-11-08 18:43

Probeer eens in dfu mode ! Wanneer je de zoekfunctie gebruikt kan je vinden hoe te doen. En zeker geen ziphone gebruiken.

https://forum.iculture.nl/f59/i.../3400-dfu.html

Remundoo 02-11-08 18:46

Probleem is dus dat ik niet in DFU mode kan komen. Voorheen heb ik het al meerdere keren gedaan dus ik weet dat de timing belangrijk is. Maar omdat ik de telefoon niet netjes kan afsluiten (dus met de slide to power off) werkt de truuk niet om hem in DFU mode te krijgen.

macfreaker 02-11-08 18:47

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door Remundoo (Bericht 212678)
Probleem is dus dat ik niet in DFU mode kan komen. Voorheen heb ik het al meerdere keren gedaan dus ik weet dat de timing belangrijk is. Maar omdat ik de telefoon niet netjes kan afsluiten (dus met de slide to power off) werkt de truuk niet om hem in DFU mode te krijgen.

Timing is inderdaad belangrijk. Je kan de phone uitzetten door home en powerknop in te drukken en zo houden tot deze uit is en dan opnieuw starten in dfu mode.

Remundoo 02-11-08 19:48

macfreaker,

Bedankt voor je reacties. Uit eindelijk was ik de meest simpele manier vergeten te proberen. Namelijk in iTunes simpelweg de restore button te drukken. Hierna quickpwn gedraait en alles draait weer perfect nu.

Voortaan toch maar van makkelijk naar moeilijk proberen ipv andersom ;)


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:46.