iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Unlock [archief] (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/f82/unlock-archief/)
-   -   iPhone activatie probleem (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/f82/unlock-archief/2524-iphone-activatie-probleem.html)

Peter 18-11-07 22:18

iPhone activatie probleem
 
Dag allen,

ik kreeg net steeds de melding "eror sending text message" wanneer ik een sms wilde versturen. heb de iPhone eens volledig uitgezet en weer aan maar geen verandering. In het verleden hielp het dan de iPhone eens te deactiveren met iNdependence en weer te activeren, heb hem nu gedeactiveerd, maar nu kan ik hem niet meer activeren... hij zegt dat ik eerst moet downgraden naar 1.0.2...
ik zie wel mn springboard... (en toch verschijnt hij in iTunes als niet geactiveerd) maar krijg een popup window met "waiting for activation, this can take some time" en heb geen bereik ('no service' bovenaan)

als ik wil restoren naar 1.1.1 via iTunes dan zegt hij dat ik iTunes 7.5 nodig heb om te kunnen activeren....ik kan dus ook niet op de 'restore' knop klikken want die is er niet.
help!
wat kan ik hieraan doen?

alvast erg bedankt

peter

shorty 19-11-07 01:03

Wanneer je hem weer hebt geactiveerd kan je dit proberen als oplossing: https://forum.iculture.nl/5234-post25.html

Volgens mij worden daar veel SMS problemen mee opgelost. Alleen moet je wel even kijken wat het nummer van de SMS centrale is voor jouw provider, van Belgische providers heb ik die nummers niet helaas ;)

Peter 19-11-07 11:45

uiteindelijk na hééééél lang de homeknop te hebben ingehouden ging hij dan toch in restore mode en heb ik hem via jailbreakme.com terug "gejailbreakt" en geactiveerd.
Nu werkt alles voorlopig weer, ook sms verzenden ook al heb ik die link van Shorty niet gebruikt... maar gisteren kon ik dus ineens geen smsen meer versturen

shorty 19-11-07 14:07

Gelukkig Peter :)

Is inderdaad een vreemd probleem, ik heb het ook al eens gehad. Gewoon een aantal weken zonder problemen SMS'en en daarna opeens dezelfde fout. Heb het toen met die SMS centrales opgelost...

Goed dat het weer werkt in ieder geval :D


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 14:33.