Guide voor de iPhone 3G unlock (yellowsn0w)

Guide voor de iPhone 3G unlock (yellowsn0w) discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door haakwei111 Het werkt ! Bedankt fresh, Eindelijk me vodafone prepaid kaartje is nu werkend . Alleen me tmob kaartje nog zien ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #181  
Oud 2 January 2009, 00:24
» Ik heb geen iPhone  
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver)  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 1.960
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door haakwei111 Bekijk bericht
Het werkt ! Bedankt fresh, Eindelijk me vodafone prepaid kaartje is nu werkend .
Alleen me tmob kaartje nog zien werkend te krijgen
Als je een officiele T-Mobile iPhone hebt, mag dat geen probleem zijn.
Ik heb ook een T-Mobile iPhone 3G en bel met T-Mobile. Ik heb (voorlopig) Yellowsn0w verwijderd, omdat ik merkte dat mijn T-Mobile verbinding daarmee af ten toe wegviel.
Advies is dus (van mijn kant dan) om yellowsn0w niet te gebruiken als je met de officiele simkaart belt en al helemaal niet als je iPhone vanaf fabriek simlockvrij is.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #182  
Oud 2 January 2009, 00:26
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 June 2008
Locatie: Dordrecht
Berichten: 1.836
Send a message via twitter to Shorty007
Standaard

Mijn 3G doet het gewoon ECHT NIET!! *** zooi!!!
ja sorry hoor baal gewoon
Betaal elke maand 10 euro voor niks

Laatst gewijzigd door King1987; 2 January 2009 om 01:02. Reden: Let een beetje op je taal aub
  #183  
Oud 2 January 2009, 00:26
"R"'s schermafbeelding
"R" "R" is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 256GB (Zilver) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 12,9 (2017) Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Ermelo (Speuld)
Berichten: 712
Send a message via twitter to "R"
Standaard hh

Got it, althans, ik had het. Ik had een keurig functionerend KPN netwerk, dat na een reboot overigens direct weer weg was.

Wat het uiteindelijk deed (tenminste, daar lijkt het op) was het na de jailbreak eerst volledig aanmelden van de iPhone in iTunes, dat had ik steeds niet gedaan. Ik had direct daarna een werkend netwerk. De reboot maakte dat weer ongedaan.

EDIT

sim er uit en weer er in werkt nu weer niet


  #184  
Oud 2 January 2009, 00:27
Colpaert's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 December 2008
Locatie: Belgi, Gavere
Berichten: 427
Standaard

als ik mijn iphone jailbreak, krijg ik op het einde een wit scherm. Kan iemand mij helpen?
  #185  
Oud 2 January 2009, 00:29
» Ik heb geen iPhone  
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver)  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 1.960
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door "R" Bekijk bericht
Got it, althans, ik had het. Ik had een keurig functionerend KPN netwerk, dat na een reboot overigens direct weer weg was.

Wat het uiteindelijk deed (tenminste, daar lijkt het op) was het na de jailbreak eerst volledig aanmelden van de iPhone in iTunes, dat had ik steeds niet gedaan. Ik had direct daarna een werkend netwerk. De reboot maakte dat weer ongedaan.
Klopt, dat merkte ik ook. Niet te vaak rebooten en toch maar weer wachten in het ontgrendelscherm. Vergeet ook niet de sim eject tool standaard in je portemonee mee te nemen, want even de sim eruit en weer erin hoort bij versie 0.91 van yellowsn0w tot de standaardprocedures.
Het Dev Team werkt aan deze bug.

Toch knap van het Dev Team wat ze weer geflikt hebben!
  #186  
Oud 2 January 2009, 00:30
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 September 2008
Locatie: Belgi - Antwerpen - Willebroek
Berichten: 24
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door yzord Bekijk bericht
1. Install yellowsn0w thru cydia, keep your t-mobile sim in the iphone
2. reset network setting "most important" 99% success rate will depend on this
3. Reboot your inphone
4. Wait a little over a min.
5. Remove your sim card and re-insert it back in
6. Wait 30 sec.
7. turn on airplane mode and wait 10 sec. "this is important as well"
8. Turn of airplane mode, you should see "searching" start smiling t-mobile carrier will start appearing.
9. Start make call!

Game on
thankyouuuuuu
  #187  
Oud 2 January 2009, 00:32
"R"'s schermafbeelding
"R" "R" is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 256GB (Zilver) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 12,9 (2017) Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Ermelo (Speuld)
Berichten: 712
Send a message via twitter to "R"
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Colpaert Bekijk bericht
als ik mijn iphone jailbreak, krijg ik op het einde een wit scherm. Kan iemand mij helpen?
Heb ik vanavond ook een keer gehad, pc herstarten, iPhone opnieuw herstellen en quickpwn draaien hielp bij mij.
  #188  
Oud 2 January 2009, 00:35
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Linux
 
Geregistreerd: 21 December 2008
Berichten: 1
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door xionix Bekijk bericht
ok op de een of andere manier is hij nu wel begonnen met werken...probleem opgelost hier.

iedereen verder succes met unlocken, even voor wat mensen met vodafone dit is wat ik heb gedaan:

- volg de guide zonder simkaart in het toestel ook tijden installatie van yellowsn0w.
- zorg dat je geen pin code op de kaart hebt staan
- zet je 3g en data roaming uit voor je kaart erin doet
- doe als alles geinstalleerd en goed gezet is de kaart erin, pakt hij niet meteen reboot de telefoon met de home en power button.
- pakt deze nog niet dan even het kaartje eruit trekken minuutje of twee wachten en kaart erin en dan zou deze het moeten doen.

dit werkte bij mij na lang proberen.
Dit werkte bij mij:
Debitel met KPN netwerk
  #189  
Oud 2 January 2009, 00:35
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 16 September 2008
Berichten: 36
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Fresh Bekijk bericht
Als je een officiele T-Mobile iPhone hebt, mag dat geen probleem zijn.
Ik heb ook een T-Mobile iPhone 3G en bel met T-Mobile. Ik heb (voorlopig) Yellowsn0w verwijderd, omdat ik merkte dat mijn T-Mobile verbinding daarmee af ten toe wegviel.
Advies is dus (van mijn kant dan) om yellowsn0w niet te gebruiken als je met de officiele simkaart belt en al helemaal niet als je iPhone vanaf fabriek simlockvrij is.
Probleem is dat ik een US iphone 3g heb waar er een at&t simlock op zit .
  #190  
Oud 2 January 2009, 00:38
» Ik heb geen iPhone  
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver)  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 1.960
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door haakwei111 Bekijk bericht
Probleem is dat ik een US iphone 3g heb waar er een at&t simlock op zit .
Als je met 2 verschillende netwerken belt is het misschien zinvol om een reset van de netwerkinstellingen uit te voeren, alvorens de sim van het andere netwerk in de iPhone te plaatsen.
  #191  
Oud 2 January 2009, 00:41
» iPhone 6 Plus 128GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 128GB (Zilver) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 April 2008
Locatie: Vroomshoop
Berichten: 1.461
Stuur een bericht via MSN naar borgqueenx
Standaard

ik blijf het probleem hebben, dat ik bij elke reboot weer niks geen netwerk en bereik te pakken krijg. Maar zodra ik dan mijn simkaart eruit haal en opnieuw erin doe heb ik na 5 seconden weer vol op bereik.

Wat doe ik nu verkeerd waardoor ik bij elke reboot weer de simkaart erui moet halen en opnieuw erin moet stoppen?
Of ligt het eraan dat yellowsn0w in beta zit?
  #192  
Oud 2 January 2009, 00:41
Colpaert's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 December 2008
Locatie: Belgi, Gavere
Berichten: 427
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door haakwei111 Bekijk bericht
Probleem is dat ik een US iphone 3g heb waar er een at&t simlock op zit .
idem bij mij
  #193  
Oud 2 January 2009, 00:43
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 January 2008
Berichten: 12
Standaard

Ik heb de hele avond zitten proberen. Uiteindelijk gelukt met:

Oorspronkelijk geplaatst door Yzord
1. Install yellowsn0w thru cydia, keep your T-Mobile Sim in the iphone
2. Reset Network Setting "Most important" 99% success rate will depend on this
3. Reboot your inphone
4. Wait a little over a min.
5. Remove your sim card and re-insert it back in
6. Wait 30 sec.
7. Turn on Airplane mode and wait 10 sec. "This is important as well"
8. Turn of Airplane mode, you should see "searching" start smiling T-Mobile carrier will start appearing.
9. Start make call!

Game on

Wel eerst Yellowsn0w uninstalled en opnieuw geinstalleerd. Bij stap 6 ging het goed.
Heb een UK O2 16GB en een Telfort sim. 3G werkt ook.
  #194  
Oud 2 January 2009, 00:51
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 October 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 21
Standaard

Werkt helaas nog niet (ondanks alle goede tips op dit forum en blog van dev-team) op KPN bij mij.
  #195  
Oud 2 January 2009, 00:51
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 June 2008
Locatie: Dordrecht
Berichten: 1.836
Send a message via twitter to Shorty007
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door borgqueenx Bekijk bericht
ik blijf het probleem hebben, dat ik bij elke reboot weer niks geen netwerk en bereik te pakken krijg. Maar zodra ik dan mijn simkaart eruit haal en opnieuw erin doe heb ik na 5 seconden weer vol op bereik.

Wat doe ik nu verkeerd waardoor ik bij elke reboot weer de simkaart erui moet halen en opnieuw erin moet stoppen?
Of ligt het eraan dat yellowsn0w in beta zit?
Nou wees blij zou k zeggen
Ik moet iedere keer na een reboor het hele proces opnieuw doorlopen hoor, niet alleen maar simmetje eruit en erin...

Ligt trouwens niet aan jou, is een bug.
Schijnt dat het dev team ermee aan de slag gaat om het op te lossen.
  #196  
Oud 2 January 2009, 00:53
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Misschien moet je yellowsn0w uninstallen als je klaar bent en als alles werkt
__________________
Het is maar een telefoon, meer niet.......... www.zokje.nl voor een leuke zok en een goed doel Leren is vooral (hard) vallen, weer opstaan en verder gaan. Dus wanhoop niet bij het modden van je iPhone
Beste mensen ben geen helpdesk en zal PM's met vragen dan ook niet beantwoorden. Kijk eens bij Begrippen of hier Handleidingen en als het dan nog niet wil lukken gebruik dan de Zoekfunctie.
  #197  
Oud 2 January 2009, 00:56
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Hatser Bekijk bericht
Ik heb de hele avond zitten proberen. Uiteindelijk gelukt met:

Oorspronkelijk geplaatst door Yzord
1. Install yellowsn0w thru cydia, keep your T-Mobile Sim in the iphone
2. Reset Network Setting "Most important" 99% success rate will depend on this
3. Reboot your inphone
4. Wait a little over a min.
5. Remove your sim card and re-insert it back in
6. Wait 30 sec.
7. Turn on Airplane mode and wait 10 sec. "This is important as well"
8. Turn of Airplane mode, you should see "searching" start smiling T-Mobile carrier will start appearing.
9. Start make call!

Game on

Wel eerst Yellowsn0w uninstalled en opnieuw geinstalleerd. Bij stap 6 ging het goed.
Heb een UK O2 16GB en een Telfort sim. 3G werkt ook.
Dit werkte hier ook
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #198  
Oud 2 January 2009, 00:58
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 June 2008
Locatie: Dordrecht
Berichten: 1.836
Send a message via twitter to Shorty007
Standaard

ow ik heb trouwens wel, sinds de sw unlock, NAAST me nlknp...een rondje staan. Dat is volgens mij van gprs toch?? Maar kan niet op internet vervolgens. Ook als ik dataroaming uitzet, en 3G ook uit, dat rondje blijft staan... hebben meer mensen dit??

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Destiny Bekijk bericht
Dit werkte hier ook
Zonder Bosprefs zie ik....??? dus een normale reboot en niks uitzetten handmatig? (3G of iets)


(sorry, ik weet niet hoe ik dubbel kan quoten vandaar mijn twee berichtjes achter elkaar)

Laatst gewijzigd door King1987; 2 January 2009 om 01:01. Reden: Mquote gebruiken aub
  #199  
Oud 2 January 2009, 01:00
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Ja zonder bossprefs. 3G werkt ook perfect.
  #200  
Oud 2 January 2009, 01:04
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 June 2008
Locatie: Dordrecht
Berichten: 1.836
Send a message via twitter to Shorty007
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Destiny Bekijk bericht
Ja zonder bossprefs. 3G werkt ook perfect.
Nou beter voor jou
Bij mij werkt 3G voor geen meter. *** kpn, zal wel aan mij liggen.
Mja die gare helpdesk daaro wil me ook nie helpen OMDAT ZE DE IPHONE NIET ONDERSTEUNEN :S :S :S Nee maar ze laten me wel een internet abbo afsluiten, dat doen ze dan weer wel voor je, aardig he
Ik ga morge maar bellen dat ze me internet abbo moeten afsluiten heb er niks aan zo, zit weer gigantisch te balen hiero
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:24.