Guide voor de iPhone 3G unlock (yellowsn0w)

Guide voor de iPhone 3G unlock (yellowsn0w) discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Waarschijnlijk zal het dev team snel een update uitbrengen....



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #201  
Oud 2 January 2009, 01:07
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Waarschijnlijk zal het dev team snel een update uitbrengen.
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #202  
Oud 2 January 2009, 01:10
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 June 2008
Locatie: Dordrecht
Berichten: 1.836
Send a message via twitter to Shorty007
Standaard

ja maar met me Xsim deed 3G het ook al niet, daarom zat ik zo wanhopig op deze unlock te wachten. Heb geen idee waar het aan ligt, alle opties geprobeerd bij apn instellingen en dataroaming aan of uit pfff. Denk da t iets bij mij is dat niet goed zit, aangezien t bij jullie allemaal wel werkt. "Geen internet verbinding actief" krijg ik steeds.
  #203  
Oud 2 January 2009, 01:11
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 November 2008
Locatie: Egmond-Binnen
Berichten: 30
Standaard

Ik krijg steeds no service of de 5 puntjes bovenin het scherm, heb alle volgordes al uitgevoerd die in dit topic beschreven zijn...ik weet het niet meer
  #204  
Oud 2 January 2009, 01:12
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 November 2008
Berichten: 18
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door njim Bekijk bericht
en dit is een iphone uit zwitserland,, heb hier prepaid sim van vodafone / tmobile en kpn,, alledrie niks,, maar itunes herkent m wel,, snap er niks van
jah ik heb hetzelfde der is misschien een stap wat wij vergten..::S ik heb het opgegeven ik wacht af ik hou de komendedagen het forum in de gaten.
  #205  
Oud 2 January 2009, 01:16
» iPhone 5c 8GB (Blauw) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Goud) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 July 2008
Locatie: Rmond
Berichten: 54
Standaard

bij mijn aanbieder staat dit - (null)(null),, heb versie 2.2- met firmware 02.28.00-
netwerk -niet beschikbaar,, heb alls geprobeerd . deze iphone komt uit zwitserland

iemand
  #206  
Oud 2 January 2009, 01:23
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Goud) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 December 2008
Locatie: Nijmegen
Berichten: 95
Send a message via twitter to psvu2
Standaard

mmm bellen lukt ik ontvang ook sms alleen kan ik niet terug sms geeft aan fout bij versturen en bij internet krijg ik de melding "mobiele datanetwerk activeren niet mogelijk: pdp identiteit niet geaccepteerd" ik heb nu vodafone vol bereik en 3g.

Laatst gewijzigd door iScorpio; 2 January 2009 om 11:21.
  #207  
Oud 2 January 2009, 01:29
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door njim Bekijk bericht
bij mijn aanbieder staat dit - (null)(null),, heb versie 2.2- met firmware 02.28.00-
netwerk -niet beschikbaar,, heb alls geprobeerd . deze iphone komt uit zwitserland

iemand
Hetzelde... Heb eigenlijk alles wel geprobeerd ook!
__________________
Game Center ID ORIONSFKNBELT

Laatst gewijzigd door iScorpio; 2 January 2009 om 11:23.
  #208  
Oud 2 January 2009, 01:31
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 November 2008
Locatie: Egmond-Binnen
Berichten: 30
Standaard

YES.....alles doet het en blijft het nu al 5 minuten doen ook 3g met KPN abbo...hoe ik het gedaan heb ....van alles...precies weet ik niet meer..
  #209  
Oud 2 January 2009, 01:32
» iPhone 6 Plus 128GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 128GB (Zilver) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 April 2008
Locatie: Vroomshoop
Berichten: 1.461
Stuur een bericht via MSN naar borgqueenx
Standaard

Meer mensen die na een reboot ook niks meer krijgen tot dat je je sim er opnieuw in doet?
  #210  
Oud 2 January 2009, 01:38
adempinar's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 March 2008
Berichten: 148
Standaard

OKe . . ik heb de volgende methode geprobeerd na zoveelste

1. Installeer yellowsn0w met Cydia.
2. Ga na de installatie terug naar het homescherm van Cydia.
3. Zet je iPhone uit.
4. Plaats de sim waarmee je wilt gaan bellen. Zorg dat er geen simpin meer op zit en dat netwerkselectie op automatisch staat (dat kun je doen met een andere GSM).
5. Zet de iPhone aan.
6. Zodra je je springboard weer ziet zet je je iPhone in standby.
7. Druk nu op de homeknop, zodat je het scherm met de slider "ontgrendel" ziet. Nog niet ontgrendelen!
8. Als je geluk hebt kom na een seconde of 10 je netwerk bovenaan in beeld.
9. Als dat niet het geval is, niet ontgrendelen, maar je sim even verwijderen en weer terugplaatsen.
10. Wacht nu in het "ontgrendel" scherm op je netwerk.
11. Zodra je je netwerk ziet mag je ontgrendelen.

Maar lukt niet . . nu zijn er streepjes gekomen ipv. puntjes.
Kan iemand me helpen?

Het lukt me niet
  #211  
Oud 2 January 2009, 01:40
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Modbreak:
Wanneer het werkt en deze methode is al een keer gepost, willen jullie dit niet meer posten? Tevens, mocht je problemen hebben en ook dit is al een keer gepost, wil je dit ook niet meer posten? Zoals jullie zien is het topic al erg groot aan het worden, de meeste mensen zullen door de bomen het bos niet meer zien!

Dank voor jullie begrip en succes met unlocken

__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #212  
Oud 2 January 2009, 01:52
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 May 2008
Locatie: Omg 's-Hertogenbosch
Berichten: 35
Standaard

Ik ben ongeveer 3 uur bezig geweest (tel moest nog jailbreakt worden) en het is gelukt!!!

Ik heb een tip voor de mensen waarbij het niet gaat: Gewoon de stappen volgen en heb gewoon even geduld! het duurde bij mij ook even voordat hij netwerk had.
Na alle stappen werkte het niet ik heb toen een aantal keer Sim in / uit gedaan en ook flight modus aan / uit. Op een gegeven moment gaf hij een melding van fout met sim, toen nogmaals sim in / uit en het werkte

Het betreft een i-Phone uit Zwitserland en firmware 2.2
Suc6 allemaal
__________________
iPhone 32gb White_ Na windows komt zonneschijn: Mac!!!
  #213  
Oud 2 January 2009, 01:53
» Ik heb geen iPhone  
» Anders
 
Geregistreerd: 25 July 2008
Berichten: 21
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Shorty007 Bekijk bericht
ja maar met me Xsim deed 3G het ook al niet, daarom zat ik zo wanhopig op deze unlock te wachten. Heb geen idee waar het aan ligt, alle opties geprobeerd bij apn instellingen en dataroaming aan of uit pfff. Denk da t iets bij mij is dat niet goed zit, aangezien t bij jullie allemaal wel werkt. "Geen internet verbinding actief" krijg ik steeds.
Misschien EDGE aanzetten via bossprefs ? dit hielp bij mij (dan heb ik het dus niet over 3G, maar zowel 3G als EDGE aanzetten)

Laatst gewijzigd door iScorpio; 2 January 2009 om 11:19.
  #214  
Oud 2 January 2009, 01:57
adempinar's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 March 2008
Berichten: 148
Standaard

Welke stappen en van welke methode?

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Wonto Bekijk bericht
Ik ben ongeveer 3 uur bezig geweest (tel moest nog jailbreakt worden) en het is gelukt!!!

Ik heb een tip voor de mensen waarbij het niet gaat: Gewoon de stappen volgen en heb gewoon even geduld! het duurde bij mij ook even voordat hij netwerk had.
Na alle stappen werkte het niet ik heb toen een aantal keer Sim in / uit gedaan en ook flight modus aan / uit. Op een gegeven moment gaf hij een melding van fout met sim, toen nogmaals sim in / uit en het werkte

Het betreft een i-Phone uit Zwitserland en firmware 2.2
Suc6 allemaal
  #215  
Oud 2 January 2009, 02:04
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 June 2008
Locatie: Dordrecht
Berichten: 1.836
Send a message via twitter to Shorty007
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mrcl Bekijk bericht
Misschien EDGE aanzetten via bossprefs ? dit hielp bij mij (dan heb ik het dus niet over 3G, maar zowel 3G als EDGE aanzetten)
Nou Ik ben je eeuwig dankbaar Hij doet hettttt
Sjonge jonge....EDGE aanzetten dus!
Dankjewel MRCL

Laatst gewijzigd door iScorpio; 2 January 2009 om 11:18.
  #216  
Oud 2 January 2009, 02:16
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 May 2008
Locatie: Omg 's-Hertogenbosch
Berichten: 35
Standaard

Ooh vergeten te vermelden: de stappen die je als laatste gepost hebt. Ik wilde ze niet weer posten zoals de moderater vroeg. Oftwel: post #207

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door adempinar Bekijk bericht
Welke stappen en van welke methode?

Laatst gewijzigd door Wonto; 2 January 2009 om 02:18.
  #217  
Oud 2 January 2009, 02:19
anzi's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 July 2008
Locatie: Waregem
Berichten: 3
Standaard

Eindelijk na 6 uur te proberen telkens op nieuw en opnieuw alles meerdere keren gedaan.
iPhone 10 a 15 seconden in flightmode gezet en binnen 3 seconden netwerk, werkte bij mij prima met een Base SIM op een US iphone 3g waar er een at&t simlock op zat.
Alles werkt nu perfect (inclusief 3g)
Alle credits voor het DEV TEAM
Anzi
  #218  
Oud 2 January 2009, 02:20
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 2 January 2009
Berichten: 1
Standaard

aaarrrgghhhh ben al de hele middag bezig, heb inmiddels al 3 keer de gehele guide stapen doorlopen maar nog steeds geen telfort bereik

Iemand enig idee hoe het komt? Heb gelezen dat het sommige wel lukt
Ben echt wanhopig aan het worden
  #219  
Oud 2 January 2009, 02:24
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 December 2008
Berichten: 9
Standaard

KPN Hi krijg ik niet aan de praat.
Als ik de 'Airplane Mode' truuc uitvoer geeft die 'Sim failure' en 'invalid SIM' aan.
Het gekke is dat het wel werkt met een Sim van Lyca Mobile, maar dat ik wel gewoon T-Mobile als provider zie staan.
  #220  
Oud 2 January 2009, 02:33
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 May 2008
Locatie: .
Berichten: 4
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door borgqueenx Bekijk bericht
Meer mensen die na een reboot ook niks meer krijgen tot dat je je sim er opnieuw in doet?
ja heb ik ook last van op 2 3g's dus zit volgens mij in yellowsn0wheeft iemand er al een oplossing voor behalve dan elke keer je sim eruit en erin ?
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:25.