Guide voor de iPhone 3G unlock (yellowsn0w)

Guide voor de iPhone 3G unlock (yellowsn0w) discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door revl voer een restore uit van je iphone en probeer het opnieuw Ik ga nou restore , welke stappen moet ik ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #301  
Oud 2 January 2009, 15:18
adempinar's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 March 2008
Berichten: 148
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door revl Bekijk bericht
voer een restore uit van je iphone en probeer het opnieuw
Ik ga nou restore , welke stappen moet ik nou volgen?
er zijn zoveel . . ik weet niet welke correct en meest effiecents is?
__________________
Het enige wat storender is dan enthousiasme,
is gebrek aan enthousiasme.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #302  
Oud 2 January 2009, 15:20
Yzord's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 128GB (Goud) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 October 2008
Berichten: 1.051
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door adempinar Bekijk bericht
ik heb 1.9.4 en heb vodafone . . ik heb alles geprobeerd wat ik vermeld staat.

Ik snap het niet meer . . ik wil ook niet elke keer restoren ik weet niet of dat wel helpt?
Ik ben gisteren ook uren bezig geweest en ik heb nog geen enkele keer gerestored. Ik vermoed zelf dat er ergens een cache file is in je 3G welke eerst gedumpt moet worden alsvorens het werkt. Want vannacht had ik zoiets van: zak er maar in, ik ga maffen en yellowsn0w eraf gehaald. Vanmorgen had ik zoiets van: zak er maar in, de mijne belt tenminste. Totdat ik las dat 0.9.4 uit was. Die heb ik een keer voor de lol geprobeerd en viola....alles werkte ineens.

Dus laat dat restoren maar zitten.
  #303  
Oud 2 January 2009, 15:22
adempinar's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 March 2008
Berichten: 148
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Yzord Bekijk bericht
Ik ben gisteren ook uren bezig geweest en ik heb nog geen enkele keer gerestored. Ik vermoed zelf dat er ergens een cache file is in je 3G welke eerst gedumpt moet worden alsvorens het werkt. Want vannacht had ik zoiets van: zak er maar in, ik ga maffen en yellowsn0w eraf gehaald. Vanmorgen had ik zoiets van: zak er maar in, de mijne belt tenminste. Totdat ik las dat 0.9.4 uit was. Die heb ik een keer voor de lol geprobeerd en viola....alles werkte ineens.

Dus laat dat restoren maar zitten.
Ja helaas ben ik te laat, ik heb het toch wel gedaan . . geloof ik ben sinds release bezig he . .
ik ga nou restoren jailbraiken . . yellowsnow installeren van cydia . . ik heb een vodafone kaart zonder pin. en dat laat ik erin tijdens alle procedure's.

welke stappen moet ik volgend?
terminal ?
network herstel etc . .
  #304  
Oud 2 January 2009, 15:24
Yzord's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 128GB (Goud) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 October 2008
Berichten: 1.051
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door adempinar Bekijk bericht
Ja helaas ben ik te laat, ik heb het toch wel gedaan . . geloof ik ben sinds release bezig he . .
ik ga nou restoren jailbraiken . . yellowsnow installeren van cydia . . ik heb een vodafone kaart zonder pin. en dat laat ik erin tijdens alle procedure's.

welke stappen moet ik volgend?
terminal ?
network herstel etc . .
Nou, goed kans dat je bij een restore weer een nieuwe cache file aanmaakt, waardoor het misschien weer langer gaat duren. Maar goed, ik gok ook maar wat...

Restoren, jailbreaken, Cydia openen, yellowsn0w installeren, Iphone uitzetten, nieuwe simkaart erin, Iphone aanzetten, NIET ontgrendelen, wachten op netwerk, zoniet, wederom kaartje erin en eruit doen terwijl hij op ontgrendelscherm staat en ineens had ik KPN.
  #305  
Oud 2 January 2009, 15:24
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 July 2008
Locatie: Rijswijk
Berichten: 39
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door xBram Bekijk bericht
Als ik doe wat Yzord zeg en ik wacht op bij het ontgrendelen en doe simkaart erin en eruit dan staat er ; fout met simkaart. Dan gaat dat na 1 sec. weer weg en staan er linksboven 5 blokjes....
Simkaart schoonmaken, ik had het eerst ook. Waarschijnlijk zit er wat vettigheid op met het 100x in en uit halen van de sim Daarna was bij mij het probleem verholpen.
  #306  
Oud 2 January 2009, 15:26
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 3
Standaard

Ik weet niet ik het helemaal goed heb gedaan, maar ik heb en cyndia en Installer op mn iphone scherm. Zijn dit nu 2 verschillende programma's of horen die bij elkaar.
En hoe kan ik er een verwijderen als dat nodig is?
  #307  
Oud 2 January 2009, 15:29
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mvmoock Bekijk bericht
Ik weet niet ik het helemaal goed heb gedaan, maar ik heb en cyndia en Installer op mn iphone scherm. Zijn dit nu 2 verschillende programma's of horen die bij elkaar.
En hoe kan ik er een verwijderen als dat nodig is?
De programma's zijn hetzelfde maar andere aanbieders, cydia is beter dan installer, en het kan hersteld worden door een custom fw erop te zetten zonder de een of de ander..
__________________
Het is maar een telefoon, meer niet.......... www.zokje.nl voor een leuke zok en een goed doel Leren is vooral (hard) vallen, weer opstaan en verder gaan. Dus wanhoop niet bij het modden van je iPhone
Beste mensen ben geen helpdesk en zal PM's met vragen dan ook niet beantwoorden. Kijk eens bij Begrippen of hier Handleidingen en als het dan nog niet wil lukken gebruik dan de Zoekfunctie.
  #308  
Oud 2 January 2009, 15:29
adempinar's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 March 2008
Berichten: 148
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Yzord Bekijk bericht
Nou, goed kans dat je bij een restore weer een nieuwe cache file aanmaakt, waardoor het misschien weer langer gaat duren. Maar goed, ik gok ook maar wat...

Restoren, jailbreaken, Cydia openen, yellowsn0w installeren, Iphone uitzetten, nieuwe simkaart erin, Iphone aanzetten, NIET ontgrendelen, wachten op netwerk, zoniet, wederom kaartje erin en eruit doen terwijl hij op ontgrendelscherm staat en ineens had ik KPN.
dus niet boss , terminal , vliegtuig modus . . ?
  #309  
Oud 2 January 2009, 15:33
Yzord's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 128GB (Goud) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 October 2008
Berichten: 1.051
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door adempinar Bekijk bericht
dus niet boss , terminal , vliegtuig modus . . ?
nop, geen van dat allen
  #310  
Oud 2 January 2009, 15:33
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door adempinar Bekijk bericht
dus niet boss , terminal , vliegtuig modus . . ?
Nee niet nodig met deze versie
  #311  
Oud 2 January 2009, 15:34
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 3
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Michael Bekijk bericht
De programma's zijn hetzelfde maar andere aanbieders, cydia is beter dan installer, en het kan hersteld worden door een custom fw erop te zetten zonder de een of de ander..
Sorry ik heb gezocht naar custom fw, maar bedoel je daarmee dat ik via DFU mode mn iphone moet herstellen?
  #312  
Oud 2 January 2009, 15:36
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mvmoock Bekijk bericht
Sorry ik heb gezocht naar custom fw, maar bedoel je daarmee dat ik via DFU mode mn iphone moet herstellen?
Ja maar ik zo laten want met de nieuwe macosx 10.5.6 werkt de dfu niet meer tenzij je wat plists veranderd.
  #313  
Oud 2 January 2009, 15:38
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 March 2008
Berichten: 1
Standaard Unlock gelukt

Bij mij werkt het prima. Simkaart van T-mobile en een oude Orange kaart werken uitstekend. Een paar keer uit/aan; airplane mode aangezet, SIM kaart eruit gehaald. SIM er weer in, en airplane mode weer uitgezet.
Dank voor bovenstaande instructies!
  #314  
Oud 2 January 2009, 15:40
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 February 2008
Berichten: 31
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Michael Bekijk bericht
Nee niet nodig met deze versie
Michael, voor sommige simkaarten is dit WEL nodig!
  #315  
Oud 2 January 2009, 15:40
adempinar's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 March 2008
Berichten: 148
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Yzord Bekijk bericht
nop, geen van dat allen
HIJ LUKT HIJ LUKT . . .YZORD IK LOVE YOU MAN . .

lukt die ook nou als ik hem aan uit doe?
  #316  
Oud 2 January 2009, 15:42
Yzord's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 128GB (Goud) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 October 2008
Berichten: 1.051
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door adempinar Bekijk bericht
HIJ LUKT HIJ LUKT . . .YZORD IK LOVE YOU MAN . .

lukt die ook nou als ik hem aan uit doe?
Ja hoor, reboot je telefoon maar eens, dan zul je zien dat hij je nieuwe netwerk gewoon vindt, zonder aan/uit van allerlei vage workarounds.
  #317  
Oud 2 January 2009, 15:43
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 16 September 2008
Berichten: 36
Standaard

Als je iphone uitdoet moet je stappen herhalen airplane mode on/off , en dan zoekt je iphone de simkaart op
  #318  
Oud 2 January 2009, 15:44
adempinar's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 March 2008
Berichten: 148
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Yzord Bekijk bericht
Ja hoor, reboot je telefoon maar eens, dan zul je zien dat hij je nieuwe netwerk gewoon vindt, zonder aan/uit van allerlei vage workarounds.
uit .. aan ik zie hem niet meer . .
sim uit in?
  #319  
Oud 2 January 2009, 15:45
Yzord's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 128GB (Goud) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 October 2008
Berichten: 1.051
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door adempinar Bekijk bericht
uit .. aan ik zie hem niet meer . .
sim uit in?
Bij mij wel...dan pakt hij gewoon kpn weer.

Onthou, niet ontgrendelen voordat je een netwerk hebt!!!!

Dus krijg je geen netwerk, kaartje eruit en erin.

Laatst gewijzigd door iScorpio; 2 January 2009 om 15:54. Reden: Volgende keer de edit knop gebruiken
  #320  
Oud 2 January 2009, 16:15
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 October 2008
Berichten: 34
Standaard

Ik heb geen Wi-Fi!
Ik kan dus niet Cydia of Installer openen
Hoe kan ik dit fixen??
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:14.