Guide voor de iPhone 3G unlock (yellowsn0w)

Guide voor de iPhone 3G unlock (yellowsn0w) discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door Aapje Ik heb geen Wifi ! Ik kan dus niet Cydia of Installer openen Hoe kan ik dit fixen?? Ik zie ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #321  
Oud 2 January 2009, 16:16
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Aapje Bekijk bericht
Ik heb geen Wi-Fi!
Ik kan dus niet Cydia of Installer openen
Hoe kan ik dit fixen??
Ik zie volgens je gegevens dat je ook nog geen iPhone 3G hebt
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #322  
Oud 2 January 2009, 16:20
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 27 September 2008
Berichten: 1
Standaard

oke, heel vreemd... Ik heb dus alles nu 4x helemaal overniew gedaan. Alles hersteld, jailbreak en de 0.9.4 geinstalleerd... Hij doet dan helemaal niets.. Hij zoekt dan ook niet naar een netwerk. Doe ik mijn yes-simm er bij, dan wel...... hoe kan dit? Ik heb een 3g USA 16 GB iphone en NL T-mobile....
  #323  
Oud 2 January 2009, 16:30
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 June 2008
Locatie: Dordrecht
Berichten: 1.836
Send a message via twitter to Shorty007
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Yzord Bekijk bericht
Bij mij wel...dan pakt hij gewoon kpn weer.

Onthou, niet ontgrendelen voordat je een netwerk hebt!!!!

Dus krijg je geen netwerk, kaartje eruit en erin.
Bij mij start de iphone gelijk door iedere keer naar me springboard gelijk, dus ik hoef niet te ontgrendelen...vaag...mja als ik m daarna ontgrendel doetie t iig ook, ga die ook zoeken....
straks denk ik nieuwe versie erop zetten, ben betje huiverig nog mja
  #324  
Oud 2 January 2009, 16:33
adempinar's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 March 2008
Berichten: 148
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Yzord Bekijk bericht
Bij mij wel...dan pakt hij gewoon kpn weer.

Onthou, niet ontgrendelen voordat je een netwerk hebt!!!!

Dus krijg je geen netwerk, kaartje eruit en erin.
Yzord . . dankje wel voor je nuttige advies.
Hij werkt nou.

Als ik aan / uit doet moet ik alleen sim eruit en erin doen.
Dan werkt die wel.

Hartelijke dank voor Dev Team & iphoneclub ! !
__________________
Het enige wat storender is dan enthousiasme,
is gebrek aan enthousiasme.

Laatst gewijzigd door adempinar; 2 January 2009 om 16:43.
  #325  
Oud 2 January 2009, 16:34
» Ik heb geen iPhone  
» Anders
 
Geregistreerd: 25 July 2008
Berichten: 21
Standaard

Ik ben een van de gelukkigen die het gister al redelijk snel voor elkaar heeft gekregen met yellowsn0w versie 0.9.1, echter als ik de telefoon herstartte moest ik weer even klooien met SIM erin/eruit en fly-modus ed.

Zojuist via cydia yellowsn0w geupdate van 0.9.1 naar 0.9.4.
Na de installatie mijn iPhone herstart en op het moment dat het Apple logo verdween stond er al netjes KPN links bovenin mijn schermpje te pronken.

Hulde voor het DEV TEAM, super gedaan !
  #326  
Oud 2 January 2009, 16:39
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 November 2008
Berichten: 10
Standaard

Nou helaas heb alles gedaan hij vindt geen netwerk bij mij alles uitgevoerd blijft op een streepje staan zonder netwerk...iemand suggesties (FW 2.2 + Quickpwn en Cydia 0.94 versie yellowsn0w)
  #327  
Oud 2 January 2009, 16:40
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 June 2008
Locatie: Dordrecht
Berichten: 1.836
Send a message via twitter to Shorty007
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mrcl Bekijk bericht
Ik ben een van de gelukkigen die het gister al redelijk snel voor elkaar heeft gekregen met yellowsn0w versie 0.9.1, echter als ik de telefoon herstartte moest ik weer even klooien met SIM erin/eruit en fly-modus ed.

Zojuist via cydia yellowsn0w geupdate van 0.9.1 naar 0.9.4.
Na de installatie mijn iPhone herstart en op het moment dat het Apple logo verdween stond er al netjes KPN links bovenin mijn schermpje te pronken.

Hulde voor het DEV TEAM, super gedaan !
Hoiiii
Jij hebt niet eerst de 0.9.1 eraf gegooit, maar alleen 0.9.4 erop gezet?
  #328  
Oud 2 January 2009, 16:41
» Ik heb geen iPhone  
» Anders
 
Geregistreerd: 25 July 2008
Berichten: 21
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Shorty007 Bekijk bericht
Hoiiii
Jij hebt niet eerst de 0.9.1 eraf gegooit, maar alleen 0.9.4 erop gezet?
Klopt, ik heb 0.9.1 geupdate naar 0.9.4 met Cydia.
  #329  
Oud 2 January 2009, 16:42
Lucien1966's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 9.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 12 August 2008
Berichten: 536
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door manjo Bekijk bericht
Nou helaas heb alles gedaan hij vindt geen netwerk bij mij alles uitgevoerd blijft op een streepje staan zonder netwerk...iemand suggesties (FW 2.2 + Quickpwn en Cydia 0.94 versie yellowsn0w)
na de reboot, heb ik een paar keer vliegtuigmodus aan en uit gezet en daarna kreeg ik wel weer KPN in beeld...

heb je trouwens ook je iphone met bossprefs gereboot? en wat voor netwerkkaart heb je?
  #330  
Oud 2 January 2009, 16:44
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 September 2008
Berichten: 3
Standaard

Wie kan me helpen?
Ik heb alles gedaan zoals in de guide beschreven staat maar het werkt niet

Als ik mijn simkaart erin doe krijg ik 1 balkje linksboven zonder NL KPN te zien wat na een paar minuten verandert in geen service

Ik heb me simkaart er al ongeveer 10x in en uitgedaan bij het ontgrendel scherm, vaak genoeg vliegtuig modus aan en uit gedaan en heel vaak gereboot.

(Ik gebruik versie 0.9.4 van yellowsn0w)

Laatst gewijzigd door ariantje1991; 2 January 2009 om 16:46.
  #331  
Oud 2 January 2009, 16:44
Sick Mic's schermafbeelding
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 December 2007
Locatie: Belgi
Berichten: 185
Standaard

En heeft niemand hier het probleem dat iTunes je backup niet terug wilt zetten na het runnen van yellowsn0w?
__________________
Stats: 3x iPhone US 8GB 1.1.2 OTB upgraded to 3.0
1x iPhone 3G US 16GB 2.0 > 2.2 > 3.0- ultrasn0w
  #332  
Oud 2 January 2009, 16:45
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 January 2009
Berichten: 6
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Lucien1966 Bekijk bericht
Ik had mijn toestel geunlocked met yellowsn0w versie 0.9.1 en dat heeft na lang zwoegen uiteindelijk gewerkt, maar na het syncen met itunes en dus rebooten, deed iphone het weer niet, zag dat er een update versie was 0.9.4, die geinstalleerd en even flyen en weer unflyen, toen deed die het weer....las dat er verschillende personen hier gewoon hun iphone uit en aan konden zetten, dus dat ook geprobeerd, maar dan moet ik alsnog verschillende toeren uithalen om mijn iphone weer aan de praat te krijgen. Dus iphone werkt nu wel, maar durf hem niet meer uit te zetten, dus het systeem is nog niet waterproof
Helaas, bij mij werkt het ook niet meer nadat ik mijn telefoon opnieuw heb gestart. In iTunes wordt er aangegeven dat de sim-kaart niet juist is.

Als ik fly-modus activeer en 10 seconden later weer deactiveer, geeft de iPhone ook aan dat er geen juiste sim-kaart in de telefoon zit.
  #333  
Oud 2 January 2009, 16:45
"R"'s schermafbeelding
"R" "R" is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 256GB (Zilver) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 12,9 (2017) Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Ermelo (Speuld)
Berichten: 713
Send a message via twitter to "R"
Standaard

Ben maar weer aan een restore begonnen, ga het maar weer eens stapsgewijs proberen, tot nu toe was e.e.a. hier weinig succescol. Ik heb 1 x een netwerk gehad, daarna -na een reboot- nooit meer teruggezien.

Hebben jullie na een restore de iPhone volledig aangemeld in iTunes of maakt dat verder niet uit?
  #334  
Oud 2 January 2009, 16:46
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ariantje1991 Bekijk bericht
Wie kan me helpen?
Ik heb alles gedaan zoals in de guide beschreven staat, maar als ik mijn simkaart erin doe krijg ik 1 balkje linksboven en geen NL KPN te zien

Ik heb me simkaart er al ongeveer 10x in en uitgedaan bij het ontgrendel scherm, vliegtuig modus aan en uit en heel vaak gereboot.

(Ik gebruik versie 0.9.4 van yellowsn0w)
Heb je het ook al op de command line manier geprobeerd zoals in post 1 beschreven?

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door "R" Bekijk bericht
Ben maar weer aan een restore begonnen, ga het maar weer eens stapsgewijs proberen, tot nu toe was e.e.a. hier weinig succescol. Ik heb 1 x een netwerk gehad, daarna -na een reboot- nooit meer teruggezien.

Hebben jullie na een restore de iPhone volledig aangemeld in iTunes of maakt dat verder niet uit?
Ook voor jou Rene, probeer de command line manier eens
  #335  
Oud 2 January 2009, 16:46
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 January 2009
Berichten: 6
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ariantje1991 Bekijk bericht
Wie kan me helpen?
Ik heb alles gedaan zoals in de guide beschreven staat, maar als ik mijn simkaart erin doe krijg ik 1 balkje linksboven en geen NL KPN te zien

Ik heb me simkaart er al ongeveer 10x in en uitgedaan bij het ontgrendel scherm, vliegtuig modus aan en uit en heel vaak gereboot.

(Ik gebruik versie 0.9.4 van yellowsn0w)
Ik had precies hetzelfde probleem. Dit was bij mij de oplossing:

https://forum.iculture.nl/f14/i...tml#post237237
  #336  
Oud 2 January 2009, 16:48
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 September 2008
Berichten: 3
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Angelolel Bekijk bericht
Ik had precies hetzelfde probleem. Dit was bij mij de oplossing:

https://forum.iculture.nl/f14/i...tml#post237237
Dit heb ik dus ook al geprobeerd zonder resultaat.. Ik zit nu al een half jaar met een niet bellende Iphone de x-simmetjes hadden ook al geen resultaat bij mij
  #337  
Oud 2 January 2009, 16:49
adempinar's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 March 2008
Berichten: 148
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door "R" Bekijk bericht
Ben maar weer aan een restore begonnen, ga het maar weer eens stapsgewijs proberen, tot nu toe was e.e.a. hier weinig succescol. Ik heb 1 x een netwerk gehad, daarna -na een reboot- nooit meer teruggezien.

Hebben jullie na een restore de iPhone volledig aangemeld in iTunes of maakt dat verder niet uit?
Nee gewoon syncen . . verder niks
ik had hetzelfde probleem als jou
nadat je hebt hebt gerestored , quickpwn , cydia , yellowsnow downloaden , tel uit .. sim erin(zonder pin) , tel aan . . niet ontgrendelen wachten dan moet het lukken(zoniet , sim eruit halen en vervolgens erin. Maar niet ontgrendelen)
  #338  
Oud 2 January 2009, 16:57
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 February 2008
Berichten: 31
Standaard

Voor de mensen waarbij het NIET werkt, welke versie simkaart hebben jullie? Als het er niet opstaat, toevallig hele oude kaarten? Versie 2.3 of iets dergelijks?
  #339  
Oud 2 January 2009, 17:01
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 September 2008
Berichten: 3
Standaard

Staat dat op je simkaart ofzo wat voor versie simkaart het is? Mijne is van de provider simyo (dochter bedrijf van KPN werkt ook via het KPN netwerk)

Als ik nu het command yellowsn0w -q invoer in de terminal krijg ik dit te zien:
yellowsn0w: illegal option -- q

Zou het kunnen dat degene van het dev team dit niet meer toelaten in 0.9.4 of ligt dat aan mijn iphone?

Laatst gewijzigd door ariantje1991; 2 January 2009 om 17:07.
  #340  
Oud 2 January 2009, 17:06
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 February 2008
Berichten: 31
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ariantje1991 Bekijk bericht
Staat dat op je simkaart ofzo wat voor versie simkaart het is? Mijne is van de provider simyo (dochter bedrijf van KPN werkt ook via het KPN netwerk)
Versie staat er meestal op. Maar simyo is vrij nieuw dus zou het moeten doen zou je zeggen... Kaarten ouder dan versie 2.3 KUNNEN problemen hebben, dus graag voor de confirmatie hier melden..
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:49.