Guide voor de iPhone 3G unlock (yellowsn0w)

Guide voor de iPhone 3G unlock (yellowsn0w) discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) komen je iPhones uit hetzelfde land? want normaal kan een iPhone dus wel al unlocked zijn uit de winkel zelf, zoals je hem in belgie, ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #861  
Oud 12 January 2009, 15:39
Colpaert's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 December 2008
Locatie: BelgiŽ, Gavere
Berichten: 427
Standaard

komen je iPhones uit hetzelfde land? want normaal kan een iPhone dus wel al unlocked zijn uit de winkel zelf, zoals je hem in belgie, italie, en nog enkele andere landen unlocked kunt kopen. In nederland zijn ze locked, dus kan je ze ook niet met een jailbreak unlocken.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #862  
Oud 12 January 2009, 15:43
adempinar's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 March 2008
Berichten: 148
Standaard

Ik heb mijn iphone al een week, en ik maakte het unlocked door de eerste uitgelegde methode van deze forum.
Het lukte gelijk , maar nu heb ik net mijn iphone hersteld en quickpwned . . zoals ik dat eerst ook dee. Maar nu lukt het niet . . na de update van gisteren.
__________________
Het enige wat storender is dan enthousiasme,
is gebrek aan enthousiasme.
  #863  
Oud 12 January 2009, 15:51
Colpaert's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 December 2008
Locatie: BelgiŽ, Gavere
Berichten: 427
Standaard

wat lukt er niet?
  #864  
Oud 12 January 2009, 15:59
adempinar's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 March 2008
Berichten: 148
Standaard

Geen netwerk
  #865  
Oud 12 January 2009, 16:01
Colpaert's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 December 2008
Locatie: BelgiŽ, Gavere
Berichten: 427
Standaard

Dus de jailbreak is gelukt?

Wat je nu nog wil als ik het goed versta is dat je dmv yellowsn0w de unlock wilt uitvoeren op je iPhone.
  #866  
Oud 12 January 2009, 16:03
adempinar's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 March 2008
Berichten: 148
Standaard

Jailbreak is gelukt. . nu alleen juist die yellowsnow,
ik dee altijd . . yellowsnow installeren - uit doen - sim erin - aan doen . . klaar.

Maar nu niet meer
  #867  
Oud 12 January 2009, 16:08
Colpaert's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 December 2008
Locatie: BelgiŽ, Gavere
Berichten: 427
Standaard

Zet ook je 3G eventjes uit dan zal dit normaal zonder problemen werken.
  #868  
Oud 12 January 2009, 16:23
adempinar's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 March 2008
Berichten: 148
Standaard

Thanks . . van mijne is weer gelukt
En nu weer van mijn broer proberen . .
  #869  
Oud 12 January 2009, 16:31
Colpaert's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 December 2008
Locatie: BelgiŽ, Gavere
Berichten: 427
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door adempinar Bekijk bericht
Thanks . . van mijne is weer gelukt
En nu weer van mijn broer proberen . .
Het hangt hem soms van de kleinste zaken af, ben zeker dat het ook zal lukken met die van je broer.
  #870  
Oud 12 January 2009, 16:39
adempinar's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 March 2008
Berichten: 148
Standaard

Nee √an mij broer niet.
Er komt elke keer een balke van 'geen simkaart geinstalleerd' en vervolgens Ok drukken om dat balke weg te halen.

Dat is niet zo op de van mijne.
  #871  
Oud 12 January 2009, 16:42
Colpaert's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 December 2008
Locatie: BelgiŽ, Gavere
Berichten: 427
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door adempinar Bekijk bericht
Nee √an mij broer niet.
Er komt elke keer een balke van 'geen simkaart geinstalleerd' en vervolgens Ok drukken om dat balke weg te halen.

Dat is niet zo op de van mijne.
Ahzo, ben je zeker dat er geen pincode op je broers simkaart staat?
Verder kan je eens je netwerkinstellingen herstellen. Dit doe je als volgt, instellingen - algemeen - stel opnieuw in - herstel netwerkinstellingen
  #872  
Oud 12 January 2009, 16:44
adempinar's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 March 2008
Berichten: 148
Standaard

Jaa weet ik zeker want heb ik zelf uitgezet.

Ik probeer nou herstel . . . Weer negatief . .
  #873  
Oud 12 January 2009, 16:51
Colpaert's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 December 2008
Locatie: BelgiŽ, Gavere
Berichten: 427
Standaard

Een oplossing kan ook zijn om je iPhone opnieuw te herstellen in iTunes en vervolgens via iTunes opnieuw 2.2 te installeren en dan opnieuw te jailbreaken
  #874  
Oud 12 January 2009, 16:53
adempinar's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 March 2008
Berichten: 148
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Colpaert Bekijk bericht
Een oplossing kan ook zijn om je iPhone opnieuw te herstellen in iTunes en vervolgens via iTunes opnieuw 2.2 te installeren en dan opnieuw te jailbreaken
Heb ik al 4 keer gedaan.
Komt hetzelfde , ik heb desnoods op Windows geprobeerd . . hetzelfde.
Me broer verteld dat hij van een man gekocht hebt maar eerst van Telfort abbonement was:S maar dat is niet mogelijk dus die man liegt.
Ik weet niet wat er met dit tel is.
  #875  
Oud 12 January 2009, 16:58
Colpaert's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 December 2008
Locatie: BelgiŽ, Gavere
Berichten: 427
Standaard

Ok

Installeer YS, reboot je iPhone(start en home button indrukken tot hij uitvalt en opnieuw aanschiet)
Krijg je dan nog steeds hetzelfde?
  #876  
Oud 12 January 2009, 17:08
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 June 2008
Locatie: IJmuiden
Berichten: 1.095
Stuur een bericht via MSN naar bako Stuur een bericht via Skype™ naar bako
Standaard

heej ik had mijn iphone laten repareren simkaart mechanisme was stuk
ik kreeg hem tuis weer terug en toen deed ik mijn sim er in en toen deed ie het helemaal goed
nu heb ik yellowsn0w geupdate via cydia en nu doet hij het niet
ik krijg 1 streepje bij bereik iemand idde hoe ik dit moet oplossen
  #877  
Oud 12 January 2009, 17:16
Colpaert's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 December 2008
Locatie: BelgiŽ, Gavere
Berichten: 427
Standaard

misschien YS eens opnieuw installeren aangezien je een nieuwe simkaart mechanisme hebt.
  #878  
Oud 12 January 2009, 17:19
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 June 2008
Locatie: IJmuiden
Berichten: 1.095
Stuur een bericht via MSN naar bako Stuur een bericht via Skype™ naar bako
Standaard

heb ik al geprobeert heeft niet geholpen en kijk even goed hij deed het na de update nietmeer
  #879  
Oud 12 January 2009, 17:22
Colpaert's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 December 2008
Locatie: BelgiŽ, Gavere
Berichten: 427
Standaard

Heb ik gelezen dat hij het na de update niet meer deed, maar het kon zijn dat het wel lukte met een nieuwe instal. Ben je ook zeker dat je 3G uit staat, want dat is heel belangrijk.
  #880  
Oud 12 January 2009, 17:51
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 June 2008
Locatie: IJmuiden
Berichten: 1.095
Stuur een bericht via MSN naar bako Stuur een bericht via Skype™ naar bako
Standaard

het is al gelukt en ik had 3g uit staan dus dat maakt niets uit
ik dacht dat je na het opstarten een minuut moet wachten en daarna je sim er in moet doen
maar het bleek dat ik hem er in moest doen en als die na 1 min geen verbinding had dat ik dan hem er opnieuw in moest doen
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:14.