Guide voor de iPhone 3G unlock (yellowsn0w)

Guide voor de iPhone 3G unlock (yellowsn0w) discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door Jari69 Als ik de t mobile kaart Erin stop doet deze het ook niet meer qua signaal... Wat nu? probeer opnieuw ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #141  
Oud 1 January 2009, 22:10
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.0.2]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 September 2008
Berichten: 19
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Jari69 Bekijk bericht
Als ik de t mobile kaart Erin stop doet deze het ook niet meer qua signaal... Wat nu?

probeer opnieuw laat de simkaart erin van tmobile en haal het eruit wanneer die klaar is
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #142  
Oud 1 January 2009, 22:11
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.065
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Ik heb ook nog verschillende procedures gevolgd maar niks werkt. Hij werkt niet met een Vodafone noch met een KPN sim.
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #143  
Oud 1 January 2009, 22:14
» iPhone 5c 8GB (Blauw) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Goud) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 July 2008
Locatie: Rmond
Berichten: 54
Standaard

heb alls geprobeert

heb deze iphone uit zwitserland,, bij carrier staat / (null)(null),

Laatst gewijzigd door "R"; 1 January 2009 om 22:17.
  #144  
Oud 1 January 2009, 22:17
Lucien1966's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 9.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 12 August 2008
Berichten: 536
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Yzord Bekijk bericht
Met dat proggie kan je ook je Iphone rebooten. En door het proggie te gebruiken bedoelen ze dus mee dat dat niet de normale manier is.
@Yzord, maar ik kan met dat proggie helemaal geen reboot doen of ik zie iets over het hoofd
  #145  
Oud 1 January 2009, 22:17
Yzord's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 128GB (Goud) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 October 2008
Berichten: 1.051
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Destiny Bekijk bericht
Ik heb ook nog verschillende procedures gevolgd maar niks werkt. Hij werkt niet met een Vodafone noch met een KPN sim.
Vreemd, meerdere meldingen gezien dat vodafone wel werk.

Hmm, eigenlijk wil ik niet aan de unlock beginnen, maar ik heb een USIM4 van KPN van mijn werk. Zal ik eens zo lief zijn om die te testen?
  #146  
Oud 1 January 2009, 22:17
Fasty's schermafbeelding
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 14 August 2008
Locatie: Melick
Berichten: 412
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Yzord Bekijk bericht
Wat is dat voor een fout? Want deze unlock kan daar simpelweg niks mee te maken hebben.
Ja dit heeft idd met de instellingen te maken. Ik had vanmiddag nog niet gekeken hierna. Bij vodafone moet je dan de inlog gegevens zetten voor internet. Dit hoef met een t-mobile iphone en een t-mobile kaartje niet te doen.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door laurentdelyon Bekijk bericht
Voor Vodafone je moet de volgende instelling gebruiken:

Network>Cellular Data
APN: live.vodafone.com
username: vodafone
Password: vodafone

Oke thanks hoef ik dit niet meer op te zoeken
  #147  
Oud 1 January 2009, 22:18
Yzord's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 128GB (Goud) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 October 2008
Berichten: 1.051
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Lucien1966 Bekijk bericht
@Yzord, maar ik kan met dat proggie helemaal geen reboot doen of ik zie iets over het hoofd
Download anders SBSettings. Daarin kan het wel.
  #148  
Oud 1 January 2009, 22:18
"R"'s schermafbeelding
"R" "R" is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 256GB (Zilver) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 12,9 (2017) Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Ermelo (Speuld)
Berichten: 713
Send a message via twitter to "R"
Standaard

zou iedereen eens aan kunnen geven wat hij/zij voor platform gebruikt, OSX of Windows? Wellicht valt daardoor te verklaren waarom het sommigen wel lijkt te lukken en anderen niet
Mij lukt het vooralsnog niet: zit op OSX 10.5.6
  #149  
Oud 1 January 2009, 22:19
» iPhone 6 Plus 64GB (Zilver) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 July 2008
Berichten: 13
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door rhett Bekijk bericht
Heb nu gedaan wat hier staat maar het werkt nog steeds niet?
kan mij iemand helpen?
Ik heb me iphone gejailbreakt, cydia en installer staan er dus nu op.
Heb met installer yellowsn0w gedownload en geinstaleerd,
en mijn vodafone kaartje doe ik erin dan geeft de de volgende melding aann "fout met simkaart"
iemand een oplossing?
ik doe ook alles wat jij hebt gedaan en krijg bij kpn en vodafone ook deze zelfde melding!

weet iemand wat je moet doen tijdens restore! Moet je dan je originele t-mobile sim erin houden of wat??
  #150  
Oud 1 January 2009, 22:21
Yzord's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 128GB (Goud) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 October 2008
Berichten: 1.051
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door "R" Bekijk bericht
zou iedereen eens aan kunnen geven wat hij/zij voor platform gebruikt, OSX of Windows? Wellicht valt daardoor te verklaren waarom het sommigen wel lijkt te lukken en anderen niet
Mij lukt het vooralsnog niet: zit op OSX 10.5.6
Huh die snap ik niet. Wat zou je systeem ermee te maken moeten hebben? Je download het van cydia op je iphone. De code wordt op je iphone geinjecteerd. Dit kan je dus doen zonder een pc.
  #151  
Oud 1 January 2009, 22:23
"R"'s schermafbeelding
"R" "R" is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 256GB (Zilver) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 12,9 (2017) Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Ermelo (Speuld)
Berichten: 713
Send a message via twitter to "R"
Standaard

Just a long shot, wellicht zit er een minimaal verschil in quickpwn???
  #152  
Oud 1 January 2009, 22:23
Yzord's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 128GB (Goud) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 October 2008
Berichten: 1.051
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door "R" Bekijk bericht
Just a long shot, wellicht zit er een minimaal verschil in quickpwn???
Hmm je hebt een punt ja. Ik zit op vista. Maar goed, ik heb de unlock nog niet gedaan.
  #153  
Oud 1 January 2009, 22:24
Alexl's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 July 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 37
Send a message via twitter to Alexl
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door laurentdelyon Bekijk bericht
Voor Vodafone je moet de volgende instelling gebruiken:

Network>Cellular Data
APN: live.vodafone.com
username: vodafone
Password: vodafone
Als je een data bundel heb is het anders:
APN: office.vodafone.com
username: vodafone
Password: vodafone
  #154  
Oud 1 January 2009, 22:26
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 September 2008
Locatie: Belgi - Antwerpen - Willebroek
Berichten: 24
Cool Hmm

Ik heb proximus, heb alles gevolgt werkte en..

Nu komt er geen service..

Help?
  #155  
Oud 1 January 2009, 22:27
» Ik heb geen iPhone  
» Anders
 
Geregistreerd: 25 July 2008
Berichten: 21
Standaard

Ben een hele tijd aan het klooien geweest na het installeren van yellowsn0w. SIM erin, eruit, reboot, vliegtuigmodus aan-uit... uiteindelijk lukt het bij mij nu op deze manier.

----------------------------------

- Via BossPrefs 3G en EDGE uitzetten
- Zet de iPhone op vliegtuigmodus
- Reboot de iPhone via BossPrefs
- Haal de iPhone uit vliegtuigmodus
- Wacht even .. en je zou verbinding moeten hebben **
- Via BossPrefs 3G en EDGE aanzetten en je hebt ook nog een prima dataverbinding

** = Als je hier geen verbinding hebt, kan het helpen om nog een keer de SIM-kaart er in en er uit te halen

----------------------------------

Het is mij via deze manier gelukt met een KPN USIM en ik haal via 3G op dit moment snelheden tussen de 2000 en 2500 kbps in Zoetermeer (ZH) Ik heb zelf voor de dataverbinding GEEN APN instellingen ingevuld, en heb dus wel gewoon een 3G verbinding.

Laatst gewijzigd door mrcl; 1 January 2009 om 22:39.
  #156  
Oud 1 January 2009, 22:27
Alexl's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 July 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 37
Send a message via twitter to Alexl
Standaard

ik had hetzelfde probleem (zie eerdere post) oplossing, telefoon 5 tot 10 seconden in flightmode zetten met de nieuwe SIM, werkte bij mij prima met een vodafone SIM op een t-mobile "un"locked toestel...

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door fratam Bekijk bericht
ik doe ook alles wat jij hebt gedaan en krijg bij kpn en vodafone ook deze zelfde melding!

weet iemand wat je moet doen tijdens restore! Moet je dan je originele t-mobile sim erin houden of wat??
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Yzord Bekijk bericht
Huh die snap ik niet. Wat zou je systeem ermee te maken moeten hebben? Je download het van cydia op je iphone. De code wordt op je iphone geinjecteerd. Dit kan je dus doen zonder een pc.
ik had hetzelfde probleem (zie eerdere post) oplossing, telefoon 5 tot 10 seconden in flightmode zetten met de nieuwe SIM, werkte bij mij prima met een vodafone SIM op een t-mobile "un"locked toestel...

Laatst gewijzigd door King1987; 2 January 2009 om 00:08. Reden: Edit knop gebruiken aub
  #157  
Oud 1 January 2009, 22:30
Yzord's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 128GB (Goud) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 October 2008
Berichten: 1.051
Standaard

1. Install yellowsn0w thru cydia, keep your T-Mobile Sim in the iphone
2. Reset Network Setting "Most important" 99% success rate will depend on this
3. Reboot your inphone
4. Wait a little over a min.
5. Remove your sim card and re-insert it back in
6. Wait 30 sec.
7. Turn on Airplane mode and wait 10 sec. "This is important as well"
8. Turn of Airplane mode, you should see "searching" start smiling T-Mobile carrier will start appearing.
9. Start make call!

Game on
  #158  
Oud 1 January 2009, 22:30
» Ik heb geen iPhone  
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver)  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 1.960
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door "R" Bekijk bericht
The same here, hij heeft echt geen netwerk en slaat na verloop van tijd op no service. Ik had yellowsn0w trouwens via Cydia.
@"R": Blijkbaar luistert e.e.a. heel nauw; ik had dit probleem ook. Als je het precies doet zoals het Dev Team aangeeft werkt het!

1. Installeer yellowsn0w met Cydia.
2. Ga na de installatie terug naar het homescherm van Cydia.
3. Zet je iPhone uit.
4. Plaats de sim waarmee je wilt gaan bellen. Zorg dat er geen simpin meer op zit en dat netwerkselectie op automatisch staat (dat kun je doen met een andere GSM).
5. Zet de iPhone aan.
6. Zodra je je springboard weer ziet zet je je iPhone in standby.
7. Druk nu op de homeknop, zodat je het scherm met de slider "ontgrendel" ziet. Nog niet ontgrendelen!
8. Als je geluk hebt kom na een seconde of 10 je netwerk bovenaan in beeld.
9. Als dat niet het geval is, niet ontgrendelen, maar je sim even verwijderen en weer terugplaatsen.
10. Wacht nu in het "ontgrendel" scherm op je netwerk.
11. Zodra je je netwerk ziet mag je ontgrendelen.

Dit werkte bij mij.
  #159  
Oud 1 January 2009, 22:31
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 June 2008
Locatie: Dordrecht
Berichten: 1.836
Send a message via twitter to Shorty007
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mrcl Bekijk bericht
Ben een hele tijd aan het klooien geweest na het installeren van yellowsn0w. SIM erin, eruit, reboot, vliegtuigmodus aan-uit... uiteindelijk lukt het bij mij nu op deze manier.

----------------------------------

- Via BossPrefs 3G en EDGE uitzetten
- Zet de iPhone op vliegtuigmodus
- Reboot de iPhone via BossPrefs
- Haal de iPhone uit vliegtuigmodus
- Wacht even .. en je zou verbinding moeten hebben **
- Via BossPrefs 3G en EDGE aanzetten en je hebt ook nog een prima dataverbinding

** = Als je hier geen verbinding hebt, kan het helpen om nog een keer de SIM-kaart er in en er uit te halen

----------------------------------

Het is mij via deze manier gelukt met een KPN USIM en ik haal via 3G op dit moment snelheden tussen de 2000 en 2500 kbps in Zoetermeer (ZH) Ik heb zelf voor de dataverbinding GEEN APN instellingen ingevuld, en heb dus wel gewoon een 3G verbinding.

welke instellingen gebruik jij dan???
Bij mij werkt 3G niet, me netwerk val gelijk weg ook zodra ik 3G aanzet :s :s

Edit: ow het bereik komt wel terug na een paar seconden, maar krijfg zodra ik safari open, de volgende melding:
safari kan de pagina niet openen omdat er geen internetverinding actief is

Laatst gewijzigd door Shorty007; 1 January 2009 om 22:34.
  #160  
Oud 1 January 2009, 22:36
adempinar's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 March 2008
Berichten: 148
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door revl Bekijk bericht
ik kan je wel helpen.. gewoon de bovenste uitvoeren.. wat maakt het uit hoe je het uitvoert zolang het maar werkt..
Ik heb beide methodes uitgevoerd.

geen succes. ..
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:17.