Van 1.1.1 > 1.1.2 zonder downgrade 1.1.1

Van 1.1.1 > 1.1.2 zonder downgrade 1.1.1 discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Heb de Iphone dus perfect werkend met 1.1.2 zonder de downgrade,maar heeft iemand al een filetje voor de Belgische nummerformatie?Alvast bedankt....



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

 

 

Discussietools Weergave
  #61  
Oud 02-12-07, 13:41
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Mechelen
Berichten: 33
Standaard 1.1.2 in orde,iemand al de nummerformatie voor Belgie?

Heb de Iphone dus perfect werkend met 1.1.2 zonder de downgrade,maar heeft iemand al een filetje voor de Belgische nummerformatie?Alvast bedankt.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #62  
Oud 02-12-07, 13:45
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Berichten: 73
Standaard

Ja bij mij was dat wel zo, ik weet niet of de andere dat ook hadden?
Ik had in 1.1.1 oktoprep gedaan, toen geupdate naar 1.1.2. dan connect itunes met je iphone, en zegt dat er een incorrect sim in zit. Ik dacht toen eerst, boeiend, maar dat jailbreak programma gebruikt de verbinding van itunes met je iphone, en dus doet ie het dan niet.
  #63  
Oud 02-12-07, 13:49
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Mechelen
Berichten: 33
Standaard Zonder AT&T

Heb de upgrade uitgevoerd zonder AT&T kaart.Belgische Base kaart en heb geen enkel probleem ondervonden.
  #64  
Oud 02-12-07, 17:54
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2007
Berichten: 49
Standaard

ik ben even aan het twijfelen of ik deze update wel zou doen.. hij is me eigenlijk vrij duidelijk behalve dit gedeelte:

After the update your phone will be in restore mode leave it and now use the jailbreak 1.1.2 windows.bat file
3. jailbreak using 1.1.2 jailbreak. you can download the jailbreak app here http://conceitedsoftware.com/iphone/1.1.2-jailbreak.zip

Als ik deze link volg krijg ik een index van verschillende programma's / links maar geen jailbreak 1.1.2 .. hoe moet ik deze stap dus nu eigenlijk aanpakken..

of ben ik nu te simpel bezig/ bang om iets fout te doen

Laatst gewijzigd door paulvoncken; 02-12-07 om 17:58.
  #65  
Oud 02-12-07, 17:59
Dien's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Sep 2007
Berichten: 610
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door paulvoncken Bekijk bericht
ik ben even aan het twijfelen of ik deze update wel zou doen.. hij is me eigenlijk vrij duidelijk behalve dit gedeelte:

After the update your phone will be in restore mode leave it and now use the jailbreak 1.1.2 windows.bat file
3. jailbreak using 1.1.2 jailbreak. you can download the jailbreak app here http://conceitedsoftware.com/iphone/1.1.2-jailbreak.zip

Als ik deze link volg krijg ik een index van verschillende programma's / links maar geen jailbreak 1.1.2 .. hoe moet ik deze stap dus nu eigenlijk aanpakken..

of ben ik nu te simpel bezig/ bang om iets fout te doen
Kijk eens conceited software
  #66  
Oud 02-12-07, 17:59
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.432
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Haal het uit de wiki bij unlock 1.1.2 Dit is niet duidelijk nee die link die mee is gestuurd en zie het er ook nietin staan.
  #67  
Oud 02-12-07, 18:05
Dien's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Sep 2007
Berichten: 610
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Michael Bekijk bericht
Haal het uit de wiki bij unlock 1.1.2 Dit is niet duidelijk nee die link die mee is gestuurd en zie het er ook nietin staan.
Wiki is aangepast met de juiste link naar 1.1.2 jailbreak windows.bat
  #68  
Oud 02-12-07, 18:10
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.432
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Dien Bekijk bericht
Wiki is aangepast met de juiste link naar 1.1.2 jailbreak windows.bat
Dank je Dien
  #69  
Oud 02-12-07, 18:20
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2007
Berichten: 49
Standaard

nou hij is bezig met het downloaden van firmware 1.1.2.. er even van uitgaande dat ik de nieuwste versie van java heb.. (net de windows.bat uitgevoerd.. en die deed het gwn)

nagoed fingers crossed
  #70  
Oud 02-12-07, 18:23
Dien's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Sep 2007
Berichten: 610
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door paulvoncken Bekijk bericht
nou hij is bezig met het downloaden van firmware 1.1.2.. er even van uitgaande dat ik de nieuwste versie van java heb.. (net de windows.bat uitgevoerd.. en die deed het gwn)

nagoed fingers crossed
Komt goed allemaal
  #71  
Oud 02-12-07, 18:53
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2007
Berichten: 49
Standaard

all right.. nu bezig met any sim.. maar het lijkt dat hij blijft hangen bij "starting the CommCenter" balkje blijft leeg voor al 5 minuten..

Is dit normaal?

Edit:

okay: nu toch maar op de home button geduwd.. airplain mode weer aan gezet. nu iWorld maar installeren

Edit 2 :

Hij werkt ondanks het hangen van anySim dus.. mooi eens even alles testen.

Laatst gewijzigd door paulvoncken; 02-12-07 om 19:00.
  #72  
Oud 02-12-07, 18:59
Dien's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Sep 2007
Berichten: 610
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door paulvoncken Bekijk bericht
all right.. nu bezig met any sim.. maar het lijkt dat hij blijft hangen bij "starting the CommCenter" balkje blijft leeg voor al 5 minuten..

Is dit normaal?

Edit:

okay: nu toch maar op de home button geduwd.. airplain mode weer aan gezet. nu iWorld maar installeren

Heb je hem al unlocked dan???

Je moet airplane mode aanzetten en Auto-Lock op Never zetten.

iWorld hoef je pas te installeren als je helemaal klaar bent.
  #73  
Oud 02-12-07, 19:09
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2007
Berichten: 49
Standaard

ja ik hij is nu unlocked.. en alles werkt!

Ik had auto lock uitgezet en airplane mode aan, maar toch bleef any sim hangen bij "starting the CommCenter". Maar blijkbaar heeft anysim dan al alles gedaan wat nodig was..

Dus voor degene die dit ook willen doen.. rustig blijven als ie hier blijft hangen.. gewoon na tijdje wachten op de home button duwen en iWorld installeren.

En Dien thnx voor the support
  #74  
Oud 02-12-07, 19:11
Dien's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Sep 2007
Berichten: 610
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door paulvoncken Bekijk bericht
ja ik hij is nu unlocked.. en alles werkt!

Ik had auto lock uitgezet en airplane mode aan, maar toch bleef any sim hangen bij "starting the CommCenter". Maar blijkbaar heeft anysim dan al alles gedaan wat nodig was..

Dus voor degene die dit ook willen doen.. rustig blijven als ie hier blijft hangen.. gewoon na tijdje wachten op de home button duwen en iWorld installeren.

En Dien thnx voor the support
Geen probleem, namens mij en de rest die je geholpen heeft!!
  #75  
Oud 03-12-07, 05:53
Cheech's schermafbeelding
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 13
Standaard

Hi

ik heb Oktoprep geinstalleerd via installer (draaide 1.1.1),
geupdate via het knopje "zoeken naar updates" in Itunes.
Geupdate naar 1.1.2.
Jailbreak 1.1.2 gedownload.
windows.bat file gedraaid

dos-schermpje springt te voorschijn, eventjes later ook de java Touchfree.
ik vink Install SSH aan, Root password ongewijzigt op "alpine" laten staan.

druk op het knopje `Boot from recovery`
het schermpje verandert.

Progress...
Rebooting....
Sending commands....

En hij blijft hangen....!!!!

ik update me JAVA.
En probeer het opnieuw, met en zonder `install ssh`

En ja, hij blijft nog steeds hangen bij rebooting!!!

Kan iemand mij helpen om mijn iphone weer naar het juiste staat te brengen???

Alvast bedankt.
  #76  
Oud 03-12-07, 10:45
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2007
Berichten: 49
Standaard

why boot from recovery?.. gwn op jailbreak knoppie douwe
  #77  
Oud 03-12-07, 11:28
» iPhone US 8GB [FW: 2.0.1]
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Berichten: 9
Standaard

Als je jailbreak start ssh wel of niet aanvinken?
Iemand die weet of thailand ook in iworld zit?
Zo ja dan kan je met iworld je telefoon overal te wereld met een sim van dat land gebruiken? door het land in iworld te selecteren en onbeperkt wisselen van land?
  #78  
Oud 03-12-07, 11:44
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.432
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Wel aanvinken als je winSCP gebruikt. iWorld zal iedere keer je appsupport aanpassen als je wisselt van land. En ja Thailand zit er in
  #79  
Oud 03-12-07, 19:03
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Maastricht
Berichten: 85
Standaard

klein vraagie, is die att sim nodig? ik ben die van mij kwijt
  #80  
Oud 03-12-07, 19:14
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Berichten: 63
Standaard

nee hoor niet nodig.. maar is soms wel makkelijk om te hebben.. maar je jailbreakt hem dus die att sim is niet nodig
 



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Het onmogelijke mogelijk: 3G downgrade 4.2.1 naar 3.1.3 zonder SHSH blobs Typ 81 iPhone algemeen 38 25-05-11 14:48
iPhone: Jailbreak na downgrade 4.2 zonder SHSH backup ? iPower Jailbreak 8 31-01-11 20:20
iPhone: Toch downgrade 4.02 zonder shsh blobs naar 4.01 antgin Jailbreak 32 12-09-10 13:26
iPhone: Downgrade New Bootrom (MC model) zonder shsh dylankieft Jailbreak 2 27-07-10 10:17
iPhoneSimFree 1.7; 1.1.1 unlock zonder downgrade, direct op je iPhone! atQuest Unlock [archief] 12 31-10-07 18:37

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:21.