OTB 1.1.2 unlocken met Supersim

OTB 1.1.2 unlocken met Supersim discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) hallo allemaal, als ik het goed begrijp is er een mogelijkheid om je 1.1.2 otb te onlucken met de supersim methode als je een t-mobile ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

 

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 30 November 2007, 12:05
Chivan's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 24 November 2007
Berichten: 10
Standaard OTB 1.1.2 unlocken met Supersim

hallo allemaal,

als ik het goed begrijp is er een mogelijkheid om je 1.1.2 otb te onlucken met de supersim methode als je een t-mobile simkaart hebt. Kan iemand dit bevestigen en zo ja, heeft iemand een idee waar je een silvercard kan aanschaffen?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 30 November 2007, 16:03
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 September 2007
Locatie: Tessenderlo
Berichten: 162
Stuur een bericht via MSN naar pcmarket
Standaard

Turbosim kan een otb 1.1.2 unlocken.
Hier te vinden:
eBay.be: Bladox Turbosim - unlock voor Apple iPhone 1.1.2 (object 130179563672 eindtijd 07-dec-07 14:37:37 CET)

Wat nieuws hierover door een gebruiker

Hi everyone,
I wanted to let everyone know that I recently purchased a new iphone with pre-installed 1.1.2 and new bootloader. I unlocked it with my Turbo Sim. Here's what I did....
1.) Downgrade back to version 1.0.2
2.) Jailbreak the phone with Windows GUI Installer
3.) Once the phone is jailbroken, install App Tapp
4.) Once App Tap finishes installing. open the installer and update to the recent version.
5.) Install community Sources
6.)Reboot, go back and reopen installer. You will see Oktoprep. Install Oktoprep. Even though it says its for version 1.1.1, it still works on version 1.0.2
7.)After installation, put TSIm and a valid ATT card into the phone and update to 1.1.2
8.) with the valid ATT sim and TSim in place, this should automatically jailbreak the phone, if not, try to activate by clicking on the activate button on the Windows GUI Installer.
9.) The carrier should say "ATT." Press settings, go to phone, and there should be something that says SIM Applications. Go into that and there should be an application that says AppleSaft (only if you programmed your Turbo Sim). Once in AppleSaft and with the TSim and ATT inside working, press Set.
10.) Turn off the phone, replace ATT sim with you carrier Sim and Tsim and insert into the phone. Turn the phone back on and that and wait a moment. Your carrier should be on and your iphone should be unlocked...

This process worked for me, but like everything else...what works for one doesn't work for all...Good luck
__________________
Current: iPhone 4 32GB origineel zonder simlock
Keep up the good work op iPhoneclub.nl

Laatst gewijzigd door pcmarket; 1 December 2007 om 18:06.
  #3  
Oud 30 November 2007, 18:30
Chivan's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 24 November 2007
Berichten: 10
Standaard

dank je, ik ben op de hoote van de turbosim oplossing. Supersim schijnt echter goedkoper te zijn..... Ben alleen benieuwd of het echt werkt en waar je aan een silvercard kan komen.
  #4  
Oud 30 November 2007, 18:35
Stibou's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Moeskroen (Belgi)
Berichten: 333
Standaard

wacht anders nog even,blijkt dat de nieuwe FW binnen korte tijd uitkomt en dan kun je otb 1.1.2 unlocken!
  #5  
Oud 30 November 2007, 22:05
Amp.'s schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 November 2007
Locatie: Apeldoorn
Berichten: 707
Stuur een bericht via MSN naar Amp.
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Stibou Bekijk bericht
wacht anders nog even,blijkt dat de nieuwe FW binnen korte tijd uitkomt en dan kun je otb 1.1.2 unlocken!
Waarom kan als 1.1.3 uitkomt ineens 1.1.2 otb geunlockt worden?
zou trouwens relaxed zijn als de vrij snel uitkomt (volgende week) xD
  #6  
Oud 30 November 2007, 22:28
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Zoek even in google voor de silvercard Maar je zult ook een kaartlezer/schrijver nodig hebben. Het kan trouwens heel goed mogelijk zijn dat de nieuwe FW pas in maart komt want dan is de rest van europa aan de beurt voor de lancering van de iPhone.
  #7  
Oud 1 December 2007, 16:49
Chivan's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 24 November 2007
Berichten: 10
Standaard

hoeveel tijd zat er ongeveer tussen 1.1.1 en 1.1.2 trouwens?
  #8  
Oud 1 December 2007, 17:15
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 September 2007
Locatie: Tessenderlo
Berichten: 162
Stuur een bericht via MSN naar pcmarket
Standaard

tussen de 2 firmwares 1.1.1 en 1.1.2 zat volgens mij maar een goede maand.
De lock van de 1.1.2 zit hard gecodeerd in de infineon chip van de iPhone. Die is naar verluid van 64 bit caliber. Dus als die te kraken is - dan kan je net zo eenvoudig een bank kraken. Volgens mij zal het nog even duren. Deze lock is van een ander caliber als de vorige die zich in de Baseband zat.
  #9  
Oud 1 December 2007, 18:07
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 September 2007
Locatie: Tessenderlo
Berichten: 162
Stuur een bericht via MSN naar pcmarket
Standaard

Dit gaat over de unlock van een OTB 1.1.2 door een gebruiker:

Hi everyone,
I wanted to let everyone know that I recently purchased a new iphone with pre-installed 1.1.2 and new bootloader. I unlocked it with my Turbo Sim. Here's what I did....
1.) Downgrade back to version 1.0.2
2.) Jailbreak the phone with Windows GUI Installer
3.) Once the phone is jailbroken, install App Tapp
4.) Once App Tap finishes installing. open the installer and update to the recent version.
5.) Install community Sources
6.)Reboot, go back and reopen installer. You will see Oktoprep. Install Oktoprep. Even though it says its for version 1.1.1, it still works on version 1.0.2
7.)After installation, put TSIm and a valid ATT card into the phone and update to 1.1.2
8.) with the valid ATT sim and TSim in place, this should automatically jailbreak the phone, if not, try to activate by clicking on the activate button on the Windows GUI Installer.
9.) The carrier should say "ATT." Press settings, go to phone, and there should be something that says SIM Applications. Go into that and there should be an application that says AppleSaft (only if you programmed your Turbo Sim). Once in AppleSaft and with the TSim and ATT inside working, press Set.
10.) Turn off the phone, replace ATT sim with you carrier Sim and Tsim and insert into the phone. Turn the phone back on and that and wait a moment. Your carrier should be on and your iphone should be unlocked...

This process worked for me, but like everything else...what works for one doesn't work for all...Good luck
  #10  
Oud 2 December 2007, 16:50
Chivan's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 24 November 2007
Berichten: 10
Standaard

ik heb de knoop maar doorgehakt en een turbosm besteld.....
  #11  
Oud 3 December 2007, 13:44
» iPhone 5s 16GB (Zilver) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 October 2007
Locatie: E-Troid
Berichten: 119
Standaard

In de wiki van deze site staan de correcte procedures voor het gebruik en unlock van de TurboSim welke ik zelf gehanteerd en werkende heb.
__________________
...If you can't dazzle them with brilliance, baffle them with stupidity...
  #12  
Oud 3 December 2007, 23:26
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 November 2007
Berichten: 64
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Chivan Bekijk bericht
ik heb de knoop maar doorgehakt en een turbosm besteld.....

Waar? Bij Bladox of nog ergens anders?
Heb je dan ook een ATT sim? Want die heb ik niet bij mijn iPhone uit de US.
  #13  
Oud 4 December 2007, 00:01
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.183
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door redhead Bekijk bericht
Waar? Bij Bladox of nog ergens anders?
Heb je dan ook een ATT sim? Want die heb ik niet bij mijn iPhone uit de US.
Waarom heb jij die niet? Zit die er niet gewoon in?
  #14  
Oud 4 December 2007, 10:33
Chivan's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 24 November 2007
Berichten: 10
Standaard

sterk verhaal, zo ver als ik weet zit er bij elke aangeschafte iphone us een AT&T kaart. Heb je er al eens in de Iphone gekeken
  #15  
Oud 4 December 2007, 12:04
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 November 2007
Berichten: 64
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Chivan Bekijk bericht
sterk verhaal, zo ver als ik weet zit er bij elke aangeschafte iphone us een AT&T kaart. Heb je er al eens in de Iphone gekeken
Tja... was me eigenlijk niet bewust dat die er al in kon zitten...

Even kijken.. en ja hoor, hij wordt dus niet los bijgeleverd zoals we in NL gewend zijn, maar is gelijk al in de iPhone geplaatst.

Dus AT&T sim heb ik wel.. nu nog een TurboSim
  #16  
Oud 4 December 2007, 18:01
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.183
Standaard

die turbosim zit er niet in redhead
  #17  
Oud 6 December 2007, 12:19
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 November 2007
Berichten: 81
Standaard

Ik heb bij mijn T-Mobile abbo een USB stick gekregen waarmee je je SIM kaart kan uitlezen. Die kun je dus achterin de USB stick duwen..

Zou je hiermee de hele mikmak kunnen kopieren? En dus bruikbaar maken voor SuperSim?

Laatst gewijzigd door the-edge; 6 December 2007 om 15:19.
  #18  
Oud 6 December 2007, 15:13
» Ik heb geen iPhone  
» MacOS X
 
Geregistreerd: 20 November 2007
Berichten: 4
Standaard

Correct me if i'm wrong...
voor de supersim methode kan ik nergens een duidelijk verhaal vinden.

Waar koop je dat ding?

Als je hem hebt, wat moet je dan nog meer hebben?

En wat moet je doen om het geheel werkend te krijgen?

Iemand een eenduidig antwoord?
  #19  
Oud 6 December 2007, 16:20
TJB TJB is offline
» iPhone US 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 October 2007
Berichten: 129
Standaard

Op hackint0sh staan er een aantal tutorials, alle andere info staat er ook in, zoals wat je nodig heb enzo:

Tutorial: "Unlock" your iPhone with SuperSim - Hackint0sh

TurboSim is veel makkelijker dan supersim, zeg het alvast

Enne... dit stond trouwens ook al in de wiki: https://forum.iculture.nl/f1/ip...-supersim.html
  #20  
Oud 14 December 2007, 12:32
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 December 2007
Berichten: 158
Standaard

Maar zijn vraag is nog niet beantwoord... kan een iphone 1.1.2 met 4.6 otb unlocked worden met deze methode? ik heb namelijk een writer en t-mobile sim...
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
unlocken otb 1.0.25 johanjd Archief 1 29 March 2008 23:21
Bricktool Unlocken 1.1.3 Otb batalhador Archief 1 9 February 2008 12:07
Ervaringen Sweetsim OTB 1.1.3 unlocken joke_name Archief 7 8 February 2008 18:25
1.1.2 OTB unlocken ? andtee Archief 6 4 February 2008 23:48
OTB 1.1.3 unlocken Gianni Unlock [archief] 5 4 February 2008 19:30

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:46.