iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Unlock [archief] (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/f82/unlock-archief/)
-   -   Jailbreak/Restore 1.1.1 geen effect? (iPhone blijft unlocked.) (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/f82/unlock-archief/3048-jailbreak-restore-1-1-1-geen-effect-iphone-blijft-unlocked.html)

k-nji 01-12-07 01:15

Jailbreak/Restore 1.1.1 geen effect? (iPhone blijft unlocked.)
 
Goedenavond,

Naar aanleiding van het niet willen verbinden met internet op mijn iphone (alle applicaties zoals youtube, googlemaps, browser, installer.app ) werkten niet meer waardoor ik dacht dat ik even een restore kon doen en de firmware die erop stond (1.1.1) weer erop kon zetten.

Dit werkte ook deels, totdat ik de iPhone wilde jailbreaken. Via jailbreakme.com werkte het niet, totdat ik na een paar pogingen toch mijn telefoon rebootte en het menu zag. Tot mijn verbazing zag ik geen installer.app , en het opnieuw uitvoeren van jailbreakme.com had geen effect. Ook was mijn iPhone na diverse keren deze procedure nog steeds simlockvrij (tijdens restoren heb ik mijn originele simcard erin gedaan).
Ik ben ten einde raad en hopelijk kan er iemand mij wel mee helpen, aangezien ik nu met een 'originele' iPhone rondloop dat perfect werkt en simlockvrij is , maar geen 3rdparty software kan draaien en waarop youtube niet werkt .

De dingen die ik heb geprobeerd heb zijn:
- restore (4x)
- diverse jailbreak pogingen via jailbreakme.com
- rebootten van itunes

ps. ik draai mac..

Michael 01-12-07 09:18

Je iPhone blijft unlocked omdat de baseband niet wordt gerestored. Misschien moet je installer er handmatig opzetten met fugu of cyberduck. Dat kan je doen door naar deze site te gaan Installer.app Beta Als het pakket is gedownload ga je met je rechtermuisknop op het pakket klikken. Pak pakket inhoud en zoek naar de installer app. Zet die op de iphone in applications en geef de permissie 755. Reboot de iphone en voila.
Voor een youtube fix moet je even zoeken in de wiki of de zoekfunctie van dit forum gebruiken Daar is al heel wat over gemeld

k-nji 01-12-07 10:50

Dat was ik vergeten te vrrmelden, ik heb de site met installer.app ook bezocht maar er is geen manual installer voor 1.1.1? Mja, dat zou dus alleen een workaroud zijn want ik vind het raar dat itunes bij een restore niet alles terugzet incl baseband.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:58.