Unlocked 1.0.2 > 1.1.1 naar unlocked 1.1.2 (WIN)

Unlocked 1.0.2 > 1.1.1 naar unlocked 1.1.2 (WIN) discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Nou nee dus Want de tiff.exploit bestaat niet meer. Heb je na de upgrade se iphone opnieuw opgestart?...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

 

 

Discussietools Weergave
  #81  
Oud 11 December 2007, 20:57
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.565
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Nou nee dus Want de tiff.exploit bestaat niet meer.
Heb je na de upgrade se iphone opnieuw opgestart?
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #82  
Oud 11 December 2007, 21:43
» iPhone US 8GB [FW: 2.0.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 October 2007
Berichten: 25
Standaard

Ja, maar ik heb het vorige week en deze week al 5x geprobeerd.
Kga het hier by laten kben er moe van geworden. Ik zit nu terug op 1.1.1
en laat het hierby totdat er een andere manier is om van 1.1.1 ->1.1.2 te gaan.
Maar toch bedankt grts
  #83  
Oud 11 December 2007, 23:17
albertie's schermafbeelding
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 8 December 2007
Locatie: Groningen
Berichten: 5
Standaard

Hallo ik heb mijn Iphone van 1.02 naar 1.1.1 geupdate en toen met carnaval geprobeerd maar krijg de melding naar het intoetsen van *#307# de melding error performing request sim pin required
heb hem nu weer op versie 1.0.2 staan maar nog steeds de zelfde melding, Wat kan ik nu het beste doen ?
  #84  
Oud 11 December 2007, 23:39
Dien's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2007
Berichten: 621
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door albertie Bekijk bericht
Hallo ik heb mijn Iphone van 1.02 naar 1.1.1 geupdate en toen met carnaval geprobeerd maar krijg de melding naar het intoetsen van *#307# de melding error performing request sim pin required
heb hem nu weer op versie 1.0.2 staan maar nog steeds de zelfde melding, Wat kan ik nu het beste doen ?
Ik zou je sim pin-code intoetsen
  #85  
Oud 11 December 2007, 23:40
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.065
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Volgens mij kan dat niet als je wilt gaan jailbreaken.
Je moet even je AT&T simkaart gebruiken of deze simkaart in een andere telefoon doen. Pincode eraf halen en weer terug in je iPhone doen
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #86  
Oud 12 December 2007, 00:24
» iPhone US 8GB [FW: 2.0.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 October 2007
Berichten: 25
Standaard

Dus ik ben van 1.0.2 naar 1.1.1 gegaan en daarna 1.1.2 Maar omdat 1.1.2 niet lukte wou ik terug 1.0.2 gaan maar via itunes lukte dit niet enkel naar 1.1.1.
Nu zit ik dus op 1.1.1 en ik heb gejailbreakt,bb downgerade, virginese gedaan
en anysim gerund alles loopt goed maar ik kryg toch geen bereik met provider???
Volgens mij moet ik toch eerst 1.0.2 en dan trug 1.1.1 maar is er andere manier dan via itunes restore downgrade nr 1.0.2??
  #87  
Oud 12 December 2007, 10:44
albertie's schermafbeelding
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 8 December 2007
Locatie: Groningen
Berichten: 5
Standaard

Okay is gelukt eerst de pincode eraf gehaald en toen was de melding weg, ga nu weer updaten naar 1.1.1 hoop dat het nu lukt

heel erg bedankt voor de tip
  #88  
Oud 12 December 2007, 22:50
» iPhone US 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: 13 November 2007
Berichten: 3
Standaard

Zeer bedankt voor deze handleiding. Met enig kunst-en-vliegwerk heb ik mijn per ongeluk van 1.1.1 maar 1.1.2 ge-upgrade iPhone (die daarna niet meer sim-unlocked was) weer kunnen herstellen en draai ik nu met 1.1.2
Wel heb ik de gewone Virginizer moeten gebruiken omdat mijn iPhone oorspronkelijk 1.1.1 is; bovendien wilde de reboot met Jailbreak 1.1.2 niet reageren. Dat heb ik via de iMac opgelost met iNdependence. Ging perfect. Wel even eerst iTunes 7.5 tijdelijk verwijderen en 7.4 daarvoor in de plaats zetten. Het AnySim 1.2 bestand vanaf de ifone.nl site werkt prima; j.l. zaterdag 7 december stond er nog een verwijzing naar een Franse site. Die versie bleef hangen.

Alles werkt nu perfect en lijkt stabiel.

Nogmaals hartelijk dank.
  #89  
Oud 14 December 2007, 11:29
» iPhone US 8GB [FW: 1.0.2]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Berichten: 9
Standaard

Ik ga ook maar eens even van versie 1.0.2 naar 1.1.1
  #90  
Oud 14 December 2007, 20:50
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 November 2007
Berichten: 4
Standaard

Ik heb met succes de upgrade naar 1.1.2 gemaakt. Echter missen bij mij nu de EDGE instellingen en kan ik dus niet meer emailen buiten de Wi-Fi netwerken om. Heeft iemand een oplossing voor dit probleem??
  #91  
Oud 14 December 2007, 21:07
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.183
Standaard

Edge instellen?
  #92  
Oud 14 December 2007, 22:17
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 November 2007
Berichten: 4
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door psychonikeo Bekijk bericht
Edge instellen?
okee. typisch, dat het bij 1.1.2 op deze manier "gehackt" moet worden. Maar bedankt voor je hulp! ik ga het zo proberen.
  #93  
Oud 14 December 2007, 22:51
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 November 2007
Berichten: 4
Standaard

Dat was inderdaad de oplossing, even de apn en login en wachtwoord instellen in preferences.plist.

Bedankt psychonikeo!
  #94  
Oud 16 December 2007, 01:08
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 November 2007
Berichten: 10
Standaard

Hey allen,

ik heb al paar maanden een iphone, en ik vind deze site super in verband met actuele weetjes en natuurlijk de software unlocks. Maar deze tutorial was toch niet de beste voor mij. Ik heb die stap voor stap proberen te volgen, maar stootte op heel veel problemen.

Uiteindelijk heeft Hack the iPhone - An international site featuring Mac and Windows instructions for modding. mij er volledig door geholpen. Redelijk gelijkaardag, maar op cruciale punten verschillend van de opgegeven tutorial hier.

Dus voor wie ook veel problemen heeft, gewoon eens deze dan proberen....

Toch bedankt aan iedereen hier voor al de fantastische antwoorden op problemen....
  #95  
Oud 16 December 2007, 14:12
» iPhone NL 16GB [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 October 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 134
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Yoni Bekijk bericht
Hey allen,

ik heb al paar maanden een iphone, en ik vind deze site super in verband met actuele weetjes en natuurlijk de software unlocks. Maar deze tutorial was toch niet de beste voor mij. Ik heb die stap voor stap proberen te volgen, maar stootte op heel veel problemen.

Uiteindelijk heeft Hack the iPhone - An international site featuring Mac and Windows instructions for modding. mij er volledig door geholpen. Redelijk gelijkaardag, maar op cruciale punten verschillend van de opgegeven tutorial hier.

Dus voor wie ook veel problemen heeft, gewoon eens deze dan proberen....

Toch bedankt aan iedereen hier voor al de fantastische antwoorden op problemen....

Hey Yoni,

Ik heb die site bekeken en ziet er goed uit. Maar waar de 1.0.2 naar 1.1.1 ge-upgrade wordt kan ik niet vinden hoor!
  #96  
Oud 16 December 2007, 14:21
» iPhone NL 16GB [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 October 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 134
Standaard

Werkt deze upgrade ook met gebruikmaking van de nieuwste iTunes?
  #97  
Oud 16 December 2007, 15:07
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 November 2007
Berichten: 10
Standaard

Ik heb de tutorial van Dien gebruikt om mijn 1.0.2 opnieuw te virginizen, en vanaf dan via iTunes mijn iPhone gerestored naar eerst 1.0.2 en daarna naar 1.1.1, want dat ging niet anders. En toen ik een virgin 1.1.1 had wou ik de methode van CARNAVAL toepassen voor de jailbreak, maar die lukte niet. Dus vanaf dan heb ik hacktheiphone gevolgd. De methode loopt redelijk gelijk, maar toch hier en daar een klein verschil wat bij mij ervoor zorgde dat ik alles voor de rest probleemloos kon uitvoeren.
  #98  
Oud 16 December 2007, 15:10
» iPhone NL 16GB [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 October 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 134
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Yoni Bekijk bericht
Ik heb de tutorial van Dien gebruikt om mijn 1.0.2 opnieuw te virginizen, en vanaf dan via iTunes mijn iPhone gerestored naar eerst 1.0.2 en daarna naar 1.1.1, want dat ging niet anders. En toen ik een virgin 1.1.1 had wou ik de methode van CARNAVAL toepassen voor de jailbreak, maar die lukte niet. Dus vanaf dan heb ik hacktheiphone gevolgd. De methode loopt redelijk gelijk, maar toch hier en daar een klein verschil wat bij mij ervoor zorgde dat ik alles voor de rest probleemloos kon uitvoeren.

Waarom eerst gerestored naar 1.0.2 en daarna naar 1.1.1???
  #99  
Oud 16 December 2007, 15:11
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 November 2007
Berichten: 10
Standaard

Ik heb gedurende heel de tijd iTunes 7.4.2 gebruikt. Weet niet of het een probleem is als je met 7.4.3 werkt. Ik zie niet in waarom het niet zou gaan, want je kan bij restoren altijd kiezen welke versie van de firmware je wilt installeren door shift ingedrukt te houden en dan de gedownloade firmware te selecteren.
  #100  
Oud 16 December 2007, 15:12
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 November 2007
Berichten: 10
Standaard

Dat ging ni anders bij mij. Als ik ineens naar 1.1.1 wou restoren, dan gaf iTunes altijd een foutmelding. Dus dan maar eerst naar 1.0.2 en daarna pas naar 1.1.1
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Restore unlocked 1.1.2 weer naar unlocked 1.1.2? defisit Unlock [archief] 2 1 February 2008 20:50
Korte Versie Unlocked 1.0.2 naar unlocked 1.1.1 (WIN) Dien Unlock [archief] 91 4 January 2008 13:12
unlocked 1.0.2 naar unlocked 1.1.2 voor Mac? berommen Unlock [archief] 6 28 November 2007 01:33
iPhone 1.0.2. unlocked MAC naar 1.1.1. unlocked efefes Unlock [archief] 2 13 November 2007 14:20
MacOSX: Handleiding van unlocked 1.0.2 naar unlocked 1.1.1 MacFoxx Unlock [archief] 30 12 November 2007 17:56

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:42.