Geen netwerk

Geen netwerk discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) nadat ik de talen enz. had gedownload via Erica's Utilities via installer zette ik mn phone om naar nederlands..maar heb nu geen bereik of niks ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 02-12-07, 23:31
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Berichten: 63
Standaard Geen netwerk

nadat ik de talen enz. had gedownload via Erica's Utilities via installer
zette ik mn phone om naar nederlands..maar heb nu geen bereik of niks meer ook geen provider...helemaal niks

er staat no service ipv Tmobile

en als ik naar settings ga en dan carrier om tmobile te kiezen
staat er midden op het scherm Error

weet iemand hier meer van
heb die Talen er al af gehaald
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 02-12-07, 23:34
stephenvis's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 2.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Voorburg
Berichten: 393
Standaard

Probeer is gewoon te rebooten, of via itoggle phone ff uit en aan te zetten
  #3  
Oud 02-12-07, 23:37
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Berichten: 63
Standaard

heb ik al gedaan
en ook al een andere kaart erin gdaan
maar nog steeds niks
  #4  
Oud 07-12-07, 23:11
trimix's schermafbeelding
» iPhone 11 Pro 256GB (Spacegrijs) [FW: 14.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 256GB (Spacegrijs) [FW: iPadOS 13.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Veghel
Berichten: 1.388
Standaard

hier het zelfde probleem weet het ook niet heb al teruggezet naar 1.0.2 en virginize enz baseband teruggezet enz niks helpt
  #5  
Oud 07-12-07, 23:17
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.001
Standaard

Volgende keer even melden op welke FW je zit. Als je namelijk de 1.1.2 firmware gebruikt kun je de source http://ifoneguide.nl/repo toevoegen. Sjowol is zo aardig geweest om een GOED werkend NL pakket beschikbaar te stellen
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #6  
Oud 07-12-07, 23:34
trimix's schermafbeelding
» iPhone 11 Pro 256GB (Spacegrijs) [FW: 14.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 256GB (Spacegrijs) [FW: iPadOS 13.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Veghel
Berichten: 1.388
Standaard

ja en wat moet ik met die repo ??? ik kan hier niks mee moet ik update naar 1.1.2 en dan ??
 



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 1e gen.: Geen unlock baseband 04-05-04G geen netwerk johngossen Unlock 1 08-04-10 19:59
iPhone 3G: Geen netwerk lienke Unlock 4 16-06-09 02:20
Geen netwerk konijntje666 Archief 2 03-05-09 17:23
Geen 3G netwerk gitaarhaantje T-Mobile 4 11-04-09 21:45
iPhone: geen netwerk fukutoshin Jailbreak 4 08-11-08 11:10

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:27.