Foutmelding?

Foutmelding? discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Volgens mij is dat je Baseband versie, in ieder geval niet je bootloader versie....



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

 

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 06-12-07, 17:25
Aapvader's schermafbeelding
» iPhone NL 16GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Etten-Leur
Berichten: 249
Stuur een bericht via MSN naar Aapvader
Standaard

Volgens mij is dat je Baseband versie, in ieder geval niet je bootloader versie.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 06-12-07, 17:37
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.173
Standaard

Je bootloader kan je controleren als je verder gaat waar je hier mee bezig was:
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Berster Bekijk bericht
Thnx..
MAar hoe krijg ik dit voor elkaar?

Gebruik de volgende stappen om je Bootloader te checken:
1. Download Bbupdater
2. Via WinSCP het bestand uploaden naar /usr/bin (Met 755 permissie)

Heb Winscp geinstalled op mijn pc, maar nu moet ik host e.d. invullen,
maar wat zijn deze gegevens? of waar kan ik ze vinden?

Grtz.
Wat je daar heb staan is inderdaad je baseband versie. Dat is hetzelfde als die van mij en als ik me niet vergis hebben de iPhones met de bootloader 4.06 een die baseband. Denk dus dat je er wel vanuit kan gaan dat je net als ik de bootloader 4.06 hebt draaien.
  #23  
Oud 06-12-07, 17:55
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: Apeldoorn
Berichten: 16
Standaard

En dat betekend dus dat hij nog niet te sim unlocken is?

Gr
  #24  
Oud 06-12-07, 17:56
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.173
Standaard

Juist. Ik hem m bellend met een turbosim, maar softwarematig is dit niet te doen.
  #25  
Oud 06-12-07, 18:02
Aapvader's schermafbeelding
» iPhone NL 16GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Etten-Leur
Berichten: 249
Stuur een bericht via MSN naar Aapvader
Standaard

Wees maar niet bang, ik heb ook 04.02.13_G staan. Dat is de basebandversie die firmware 1.1.2 gebruikt, heeft niets met baseband te maken. Ik heb namelijk nog de oude baseband.
 



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Foutmelding (13) Wimmelijn iPhone algemeen 0 14-02-09 11:48
foutmelding (20) rob heuts iPhone algemeen 4 08-08-08 21:32
Windows: Foutmelding 6 langenwouter iTunes 3 21-07-08 14:15
Foutmelding Ruard iPhone algemeen 29 13-07-08 23:29
foutmelding jojor10 Archief 1 23-04-08 15:49

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:59.