Foutmelding?

Foutmelding? discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik las net op een website dat wanneer je een scherm krijgt met het kabeltje, itunes logo en slide to unlock .. dat dit een ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

 

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 4 December 2007, 20:59
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 December 2007
Locatie: Apeldoorn
Berichten: 16
Standaard Foutmelding?

Ik las net op een website dat wanneer je een scherm krijgt met het kabeltje, itunes logo en slide to unlock.. dat dit een foutmelding is en je iphone kapot is??
Ik heb namelijk een iphone uit de states o.t.b. versie 1.1.2 (deze is nog niet unlocked o.i.d.) en krijg dit scherm wanneer ik hem vanuit het doosje aanzet..

Is dit zo?

En wie in de buurt van Apeldoorn kan deze phone voor mij unlocken (dus geen sim unlock) zodat de andere functies wel werken?

Gr.

Berry
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 4 December 2007, 21:10
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.183
Standaard

Die is een standaardscherm, dat duidelijk wil maken dat je je iphone aan je computer met itunes kan hangen zodat je hem kan activeren. Dat werkt niet in Nederland natuurlijk. Daarom moet je m dus inlocken

Kijk eens in de wiki. Daar staat precies uitgelegd hoe je hem kan unlocken. Ik woon niet in de buurt, maar in principe kan je het vrij makkelijk zelf doe.

hintje: https://forum.iculture.nl/f1/ip...2-windows.html
  #3  
Oud 4 December 2007, 21:16
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Grote kans dat je hem niet kan unlocken.
Check even je weeknummer waarin ie gemaakt is. Het 4e en 5e cijfer van je S/N achterop geeft het weeknummer aan. Vanaf week 43 ongeveer heb je een nieuwe bootloader
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #4  
Oud 4 December 2007, 21:23
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.183
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Berster Bekijk bericht
Ik las net op een website dat wanneer je een scherm krijgt met het kabeltje, itunes logo en slide to unlock.. dat dit een foutmelding is en je iphone kapot is??
Ik heb namelijk een iphone uit de states o.t.b. versie 1.1.2 (deze is nog niet unlocked o.i.d.) en krijg dit scherm wanneer ik hem vanuit het doosje aanzet..

Is dit zo?

En wie in de buurt van Apeldoorn kan deze phone voor mij unlocken (dus geen sim unlock) zodat de andere functies wel werken?

Gr.

Berry
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door destiny Bekijk bericht
Grote kans dat je hem niet kan unlocken.
Check even je weeknummer waarin ie gemaakt is. Het 4e en 5e cijfer van je S/N achterop geeft het weeknummer aan. Vanaf week 43 ongeveer heb je een nieuwe bootloader
Lees je ook wel wat mensen posten?

Hoe je het ook wil noemen, Unlocken/activeren/jailbreaken whatever. Maar het is dus wel mogelijk om een iphone met 1.1.2 en nieuwe bootloader zover te krijgen dat je er alles mee kan behalve bellen en smsen.

Alleen dmv een turbosim kan je dit voor elkaar krijgen.
  #5  
Oud 4 December 2007, 22:07
ironmanixs's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 October 2007
Locatie: Veldhoven
Berichten: 282
Stuur een bericht via Instant Messenger naar ironmanixs Stuur een bericht via MSN naar ironmanixs
Standaard

@destiny: Ik heb zojuist een week 44 iphone geunlocked, had gewoon nog de oude boatloader vanaf week 45 wordt het een probleem...
__________________
  #6  
Oud 5 December 2007, 00:44
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 December 2007
Locatie: Apeldoorn
Berichten: 16
Standaard ...

Die van mij is van week 46 zo te zien,
Heb natuurlijk ook de handleidingen gelezen.

Maar volgens de handleiding moest ik beginnen met ibrick.. en dan een commando invoeren.. maar na het invoeren van dit commando gebeurt er al weinig? of het moet langer dan 3minuten duren voordat hij reactie geeft?

Of begin ik al fout.. want er staat in de handleiding dat je moet beginnen vanaf 3.3.. maar kan alleen een 4.3 vinden?

Wat doe ik fout?

Grtz
  #7  
Oud 5 December 2007, 22:40
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 December 2007
Locatie: Apeldoorn
Berichten: 16
Standaard ...

Hij geeft ook de melding e_not jailbroken


Grtz

Berry

Laatst gewijzigd door Berster; 5 December 2007 om 22:51.
  #8  
Oud 6 December 2007, 14:47
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 December 2007
Locatie: Apeldoorn
Berichten: 16
Standaard ...

niemand een reactie meer?

Grtz,

Berry
  #9  
Oud 6 December 2007, 14:55
Aapvader's schermafbeelding
» iPhone NL 16GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Etten-Leur
Berichten: 250
Stuur een bericht via MSN naar Aapvader
Standaard

Kijk eens op iFoneguide en dan op upgrade 1.1.1 naar 1.1.2 klikken en daar beginnen met lezen, dan kom je er wel uit.
  #10  
Oud 6 December 2007, 15:10
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 December 2007
Locatie: Apeldoorn
Berichten: 16
Standaard ...

Thnx..
MAar hoe krijg ik dit voor elkaar?

Gebruik de volgende stappen om je Bootloader te checken:
1. Download Bbupdater
2. Via WinSCP het bestand uploaden naar /usr/bin (Met 755 permissie)

Heb Winscp geinstalled op mijn pc, maar nu moet ik host e.d. invullen,
maar wat zijn deze gegevens? of waar kan ik ze vinden?

Grtz.
  #11  
Oud 6 December 2007, 15:14
Aapvader's schermafbeelding
» iPhone NL 16GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Etten-Leur
Berichten: 250
Stuur een bericht via MSN naar Aapvader
Standaard

Host= ip-adres van iphone als je verbonden bent met een netwerk via Wi-Fi en kun je vinden op je iphone onder: Settings -> Wi-Fi -> en dan op het blauwe pijltje achter jouw netwerk drukken.

User= root
Pasword= alpine
  #12  
Oud 6 December 2007, 15:18
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 December 2007
Locatie: Apeldoorn
Berichten: 16
Standaard ...

Als ik mijn Iphone aanzet dan kom ik niet verder dan het scherm met noodoproep of met het itunes logo en kabel.
Dus zou niet weten hoe ik hem op mijn Wi-Fi netwerk kan krijgen?

Of moet ik hem eerst nog via het itunes programma activeren ofzo (want dat heb ik nog niet gedaan want wist niet of dat kwaad kon)?

Gr
  #13  
Oud 6 December 2007, 15:21
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.183
Standaard

Dan zit je nog in 1.1.2
Je moet m dan eerst terug gaan zetten naar 1.1.1 Dan kan je m jailbreaken en wel op het Wi-Fi krijgen.

Staat in het wiki een goede tutorial van die je dan moet volgen.
  #14  
Oud 6 December 2007, 15:25
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 December 2007
Locatie: Apeldoorn
Berichten: 16
Standaard

Ja maar als ik wil downgraden moet ik dit als eerste doen volgens de tutorials op ifoneguide..
Volgens de downgrade tutorial in de wiki moet ik via ibrickr enterrecovery doen, maar daar loopt het al spaak omdat hij bij mij al een melding geeft "e_not jailbroken" en dan weer terug gaat naar de prompt..
  #15  
Oud 6 December 2007, 15:27
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.183
Standaard

probeer het eens volgens de tutorial in de onderstaande link. Volgens mij staat daar niets over iBrickr

https://forum.iculture.nl/f1/ip...r-1-1-1-a.html
  #16  
Oud 6 December 2007, 15:37
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 December 2007
Locatie: Apeldoorn
Berichten: 16
Standaard

Thnx in deze staat er niets overin,
moet ik me eerst ook nog aanmelden bij itunes ofzo, want heb daar verder nog niets mee gedaan. Of komt hij straks automatisch met die schermen wanneer hij in restore mode is?
Dus heb Itunes alleen geinstalleerd maar nog geen aanmelding o.i.d. gedaan, moet ik hier nog meer doen eerst?

Gr. en alvast bedankt!
  #17  
Oud 6 December 2007, 15:41
Aapvader's schermafbeelding
» iPhone NL 16GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Etten-Leur
Berichten: 250
Stuur een bericht via MSN naar Aapvader
Standaard

Ik heb ook geen iTunes account dus dat moet volgens mij geen problemen opleveren.
  #18  
Oud 6 December 2007, 15:50
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 December 2007
Locatie: Apeldoorn
Berichten: 16
Standaard

Ik ben nu zover dat ik AppTapp moet installen maar ik kan dan niet uit de 1.1.1 versie kiezen, alleen 1.0.0, 1.0.1, 1.0.2.
Of maakt dat niet zoveel uit?

Gr.
  #19  
Oud 6 December 2007, 15:53
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.183
Standaard

Als het goed is kan je hiervoor dan weer wel iBrickr gebruiken. Maar dan wel iBrickr meteen afsluiten op het moment dat je het wereldbolletje op je iPhone ziet.
  #20  
Oud 6 December 2007, 17:23
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 December 2007
Locatie: Apeldoorn
Berichten: 16
Standaard

Thnx!
HEt is gelukt!
Bedankt voor de hulp!
Nog een klein vraagje ik zie onder Modem Firmware 04.02.13_G staan, is dit ook mijn bootloader versie?

Grtz.

Berry
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Foutmelding (13) Wimmelijn iPhone algemeen 0 14 February 2009 11:48
foutmelding (20) rob heuts iPhone algemeen 4 8 August 2008 21:32
Windows: Foutmelding 6 langenwouter iTunes 3 21 July 2008 14:15
Foutmelding Ruard iPhone algemeen 29 13 July 2008 23:29
foutmelding jojor10 Archief 1 23 April 2008 15:49

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:15.