Help! :( Icon-scherm reageert niet meer!!

Help! :( Icon-scherm reageert niet meer!! discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Beste Allemaal,mijn naam is kevin..dit is mijn eerste berichtje in dit forum en heb al een probleem met mn iphone.. Mijn menu scherm waar alle ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 06-12-07, 12:54
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Berichten: 9
Standaard Help! :( Icon-scherm reageert niet meer!!

Beste Allemaal,mijn naam is kevin..dit is mijn eerste berichtje in dit forum en heb al een probleem met mn iphone..

Mijn menu scherm waar alle icoontjes op staat reageerd niet meer...ik kan wel gebeld worden maar verder ook niks.Als ik het knopje boven het toestel in drukt,dan gaat ie uit maar dan krijg ik hm ook niet meer aan!!
ik had software 1.1.1,maar had perongeluk ge-restort en heb nu 1.1.2. , daarna had een vriend van me mij geholpen om dat in werking te zetten,had een tijdtje goed gewerkt en nu ineens dit probleem!!

Wie kan mij helpen?? please..please.....please!!
ik zal het zoooooo waarderen!!

Groeten kevin
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 06-12-07, 12:55
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Berichten: 234
Standaard

Sluit hem even aan op je pc via usb kijk of ie dan hersteld. Heb dit ook al meegemaakt.
  #3  
Oud 06-12-07, 14:36
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Berichten: 9
Standaard Hmm..nee nog steeds niet.

knopjes aan de zijkanten werken wel gewoon goed...maar de rest op de scherm reageren niet...behalve dat slide to unlock..:S
  #4  
Oud 06-12-07, 14:40
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.173
Standaard

heb je gedaan wat Qeshm zei??
  #5  
Oud 06-12-07, 14:55
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Berichten: 9
Standaard jap..

Heb ik al gedaan...maar ik had de usb kabel gebruikt wat er in die doos zat,die witte zeg maar...en waar je ook op die standaard kan aansluiten..is dat goed? Hij werkt iedergeval nog steeds niet..
  #6  
Oud 06-12-07, 15:01
Aapvader's schermafbeelding
» iPhone NL 16GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Etten-Leur
Berichten: 249
Stuur een bericht via MSN naar Aapvader
Standaard

Ja dat is de goede.

Maar ontstond het probleem terwijl je 1.1.1 had of pas nadat je hebt geupgrade naar 1.1.2?
  #7  
Oud 06-12-07, 15:07
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Berichten: 9
Standaard pas na 1.1.2

Pas na dat ik 1.1.2 had......ik heb dit toestel via een vriend van me gekocht,en hij had het uit Duitsland volgens mij. Hij had ook vertelt dat ik het beter niet moest restorten maar dat ging perongeluk toch...daarna gaf ik hm terug om het te kraken om dat het toestel weer code's ging vragen bij software 1.1.2..en dat koste me 50 euro!!:S
  #8  
Oud 06-12-07, 15:17
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.173
Standaard

goeie vriend is dat dan

Hoe restore je trouwens per ongeluk? Volgens mij wordt er een keer of 2 om een bevestiging gevraagd als je daarop klikt.
  #9  
Oud 06-12-07, 15:19
Aapvader's schermafbeelding
» iPhone NL 16GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Etten-Leur
Berichten: 249
Stuur een bericht via MSN naar Aapvader
Standaard

Misschien 3x per ongeluk niet opletten
  #10  
Oud 06-12-07, 15:21
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Berichten: 9
Standaard hmm...

Ik wiste toen niet dat restore ook gelijk geupdate wordt naar 1.1.2.
ik weet dat het stom klinkt,maar ik heb hiervoor nog nooit met Apple in aanmerking geweest....No Clue..

Ik weet dus echt niet wat ik nog kan doen,nog een 1 x restore en update?
maar dan moet er weer gekraakt worden ofzo? of sim-vrij maken?
  #11  
Oud 06-12-07, 15:30
Aapvader's schermafbeelding
» iPhone NL 16GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Etten-Leur
Berichten: 249
Stuur een bericht via MSN naar Aapvader
Standaard

Ja als je wilt bellen dan moet je weer jailbreaken en simunlocken.

Als ik jou was zou ik de guide van iFoneguide gebruiken om te restoren en updaten naar 1.1.2, dan komt dat jailbreaken en unlocken helemaal goed.

Volgens mij is het tijdens je restore/upgrade proces een bestandje verwijderd van het springboard waardoor hij niet meer werkt.
  #12  
Oud 06-12-07, 15:51
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Berichten: 9
Standaard huh?

Tijdens het proces en bestandje verwijderd? maar dan zou ie toch al gelijk moeten voorkomen? dat probleem? het zit namelijk nog enig tijd tussen waarvan het alles nog goed doet.......ik heb wel via een update icontje paar spellen geupdate,is dat niet goed..??
  #13  
Oud 06-12-07, 16:00
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Berichten: 9
Standaard

en in dat ifone-site staan er geen 1.1.2 bij? alleen 1.1.1 en 1.0.2.........
  #14  
Oud 06-12-07, 16:00
Aapvader's schermafbeelding
» iPhone NL 16GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Etten-Leur
Berichten: 249
Stuur een bericht via MSN naar Aapvader
Standaard

Ow ik dacht dat je meteen na het installen van 1.1.2 de problemen kreeg. Die spellen moeten geen probleem zijn lijkt me. Heb je niet in je iPhone gerommeld via winSCP bij de map springboard ofzo?
  #15  
Oud 06-12-07, 16:03
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Berichten: 9
Standaard

ik las net in die site dat firmware niet geschikt is voor iphones uit UK/DU......
En mijn iphone is volgens mij uit duitsland!!:S firmware 1.1.2 zit er al in....
Let op, niet voor UK/DU iPhones!
[SIZE=4]Die heeft andere versie bootloader...[/SIZE]

[SIZE=4]zou dit de probleem zijn van weigerende springboard??[/SIZE]
  #16  
Oud 06-12-07, 16:06
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.173
Standaard

probeer dit eens:

https://forum.iculture.nl/f1/ip...r-1-1-1-a.html
  #17  
Oud 06-12-07, 16:32
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.2]
» MacOS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Berichten: 9
Standaard Idem hier

Bij mij dus net hetzelfde probleem (zie topic paar uur geleden)
Gebeurt tijdens een installatie, door op de home button te duwen tijdens het proces. Dus er stan ergens corrupte files op denk ik.
Iemand ervaring mee?
Tf gaat zeer traag aan en springbord reageert bijna niet.
Thx
  #18  
Oud 06-12-07, 16:42
Aapvader's schermafbeelding
» iPhone NL 16GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Etten-Leur
Berichten: 249
Stuur een bericht via MSN naar Aapvader
Standaard

Die bootloader heeft niets met het springboard te maken. En je zegt dat je je iPhone uit Duitsland hebt, maar je hebt hem geupgrade naar 1.1.2. Een iPhone uit Duitsland bevat al fm 1.1.2 dus die hoeft niet geupgrade te worden.

Als hij uit Duitsland komt kan je niet bellen met je iphone, op geen 1 fm.
  #19  
Oud 06-12-07, 17:06
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Berichten: 9
Standaard ow..

dan heb ik het verkeerd...iedergeval ga ik het proberen om die firmware 1.1.1 te instaleren.........als ut nie lukt,kom ik wel weer trug

IEDEREEN VAN HARTE BEDANKT!!!
 



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Scherm reageert niet op aanrakingen RebelStar iPhone algemeen 6 02-11-11 22:30
iPhone 3GS scherm reageert niet meer. LostInStereo iPhone algemeen 0 08-05-11 18:35
scherm reageert niet bakvis iPhone algemeen 8 12-10-09 18:40
Bovenste Helft Scherm Reageert Niet Meer... CadmanF iPhone algemeen 1 07-02-09 22:09
Bovenkant van het scherm reageert niet meer bungieke Archief 1 17-07-08 16:12

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:46.