StealthSim

StealthSim discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door Jochempie Voor mensen die problemen hebben met de stealthsim werkend te krijgen met een simkaart met ovale contacten is het misschien ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

 

 

Discussietools Weergave
  #121  
Oud 27-12-07, 15:23
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Berichten: 12
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Jochempie Bekijk bericht
Voor mensen die problemen hebben met de stealthsim werkend te krijgen met een simkaart met ovale contacten is het misschien een idee om een nieuwe simkaart aan te vragen bij je provider.
Ik las namelijk hier:

Stealth Sim Unlocks OTB 1.1.2 - Page 6 - ModMyiFone.com - Apple iPhone forum, iPhone hacking, iPhone mods, and more

dat veel mensen die het niet lukt om de stealthsim werkend te krijgen met een (redelijk) nieuwe ovale sim, hem wel werkend krijgen met een nieuwere simkaart.
Ik krijg de StealthSim zelf ook niet werkend met een dergelijke ovale simkaart, dus ga na kerst een nieuwe simkaart halen bij T-Mobile. Ik heb overigens 2 stealthsim kaarten, en ze doen het allebei niet, ga er dus vanuit dat het aan mijn simkaart ligt.
Heb vanochtend een nieuwe t-mobile simkaart gehaald bij de t-mobile winkel (gratis overigens, ik gaf aan dat mijn simkaart het niet deed in andere toestellen, toen kreeg ik gewoon een nieuwe.) Deze doet het dus wel met de stealthsim zonder problemen. Mijn oude sim-kaart was een ovale, nieuwe is vierkant. Heb het dan dus over de vorm van de chip op de simkaart.

Laatst gewijzigd door Jochempie; 27-12-07 om 15:27.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #122  
Oud 27-12-07, 15:43
sjempie's schermafbeelding
» iPhone 6 16GB (Zilver) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi + 4G 32GB (Zilver) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Berichten: 89
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Jochempie Bekijk bericht
Heb vanochtend een nieuwe t-mobile simkaart gehaald bij de t-mobile winkel (gratis overigens, ik gaf aan dat mijn simkaart het niet deed in andere toestellen, toen kreeg ik gewoon een nieuwe.) Deze doet het dus wel met de stealthsim zonder problemen. Mijn oude sim-kaart was een ovale, nieuwe is vierkant. Heb het dan dus over de vorm van de chip op de simkaart.
kan jij een foto posten van je oude en je nieuwe simkaart. Dan kan men vergelijken met hun eigensimkaart!

tnx voor het delen van deze info!
  #123  
Oud 27-12-07, 17:56
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Berichten: 12
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door sjempie Bekijk bericht
kan jij een foto posten van je oude en je nieuwe simkaart. Dan kan men vergelijken met hun eigensimkaart!

tnx voor het delen van deze info!


Zie boven, de bovenste is nieuwe simkaart, onderste de oude.

Laatst gewijzigd door Jochempie; 27-12-07 om 18:00.
  #124  
Oud 27-12-07, 23:02
taf taf is offline
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 6.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Berichten: 5
Standaard

Ik heb een nieuwe simkaart van Base. Ik denk dat mijn stealth niet gaat. Mijn andere twee stealths geven geen probleem. Ze zitten in twee andere iphones en gaan perfect, maar de mijne valt zijn ontvangst weg. Ik ga proberen die terug te sturen en hopelijk komt er iets uit de bus.
  #125  
Oud 27-12-07, 23:41
Stibou's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Moeskroen (Belgi)
Berichten: 330
Standaard

Mag ik hem niet van je overkopen?
  #126  
Oud 28-12-07, 13:40
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Berichten: 37
Standaard

Ik heb er verder niet veel verstand van, aangezien ik mijn iPhone pas rond 5 januari krijg, maar hoe werkt dat bij die updates? Als je je iPhone aansluit op de computer en dan naar iTunes gaat of wat dan ook, installeert hij dan automatisch een nieuwe update, als deze er is? Want anders ben je wel de pisang als je een Stealthsim hebt toch?
  #127  
Oud 28-12-07, 23:53
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: Hilversum
Berichten: 57
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door joostje18 Bekijk bericht
Ik heb er verder niet veel verstand van, aangezien ik mijn iPhone pas rond 5 januari krijg, maar hoe werkt dat bij die updates? Als je je iPhone aansluit op de computer en dan naar iTunes gaat of wat dan ook, installeert hij dan automatisch een nieuwe update, als deze er is? Want anders ben je wel de de pisang als je een Stealthsim hebt toch?

Edit: Excuses, pc flipte beetje
Welnee... iTunes geeft aan dat er een nieuwe update is, en vraagt je of je die wilt installeren. Als je daarop nee zegt dan installeert hij hem niet... Mijn iphone en ipod touch draaien beide al een tijd op 1.1.1 zonder dat iTunes "zomaar" gaat updaten. (Mensen die roepen dat iTunes dat wel deed hebben volgens mij niet opgelet en hebben zoals zoveel windowsgebruikers op "ja" of "ok" geklikt zonder te lezen wat het programma eigenlijk wil)
  #128  
Oud 29-12-07, 01:28
» iPhone UK 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Berichten: 6
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door tobiaslf Bekijk bericht
Komen ze...

Mijn oude simkaart heeft 4 rijtjes: https://forum.iculture.nl/attac...1&d=1198097780

Mijn nieuwe simkaart heeft 3 rijtjes: https://forum.iculture.nl/attac...1&d=1198097780

En de stealthsim heeft 3 rijen met 2 contactpuntjes.

Denk dat dit wat duidelijker is.
Hoi zou je is een foto kunnen/ willen maken hoe het eruit ziet in het echt.

heb nu net de kaart binnen. Welke kant moet het hoekje af?
welke kanten moeten op elkaar, ben bang om me stealth sim te vernielen?

alvast veel dank
  #129  
Oud 29-12-07, 23:23
» iPhone NL 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Berichten: 11
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Rox Bekijk bericht
Pffff, ik krijg het maar niet voor elkaar..

Mn iPhone is helemaal geprepareerd, maar ik krijg de stealthsim er niet goed in zodat ie werkt. (Mijn simkaart los wordt wel herkend, maar icm met de stealthsim niet...)

Mn sim-kaart is al netjes op maat gesneden, maar het mag voorlopig niet baten...

/Edit, net nadat ik bijna mijn iPhone het raam uit wilde gooien, werd het netwerk ineens herkend. Eens gaan bellen .
Hoelang duurde dit wachten?
  #130  
Oud 30-12-07, 00:59
» iPhone UK 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Berichten: 6
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door leerentveld Bekijk bericht
Hoelang duurde dit wachten?
inmiddels doet de mijne het op nederlands menu na.

na nog gn 5 minuten 'op no' sim te staan, kwam me provider in beeld.

anders even rebooten, succes ermee

Laatst gewijzigd door juultje; 30-12-07 om 01:03.
  #131  
Oud 30-12-07, 12:18
» iPhone NL 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Berichten: 11
Standaard

De mijne werkt nog steeds niet ik heb 2 stealth sim en 2 verschillende sim een Telfort van 4-6 jaar oud een een Usim van KPN deze is 1,5 jaar oud en beide werken niet. Heeft iemand een idee?
  #132  
Oud 30-12-07, 12:23
Rox Rox is offline
» iPhone US 16GB [FW: 2.0]
» MacOS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Berichten: 19
Standaard

Paar keer er opnieuw in en uit doen. iPhone opnieuw opstarten en hopen op het beste .
  #133  
Oud 31-12-07, 18:22
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 319
Standaard

Hoe lang duurde het bij jullie voordat de stealthsim begon te werken..de een zie ik meteen staan de ander 5 min.. en de volgende deed ie pas wat na 15 min.. Ik heb hem er nu al 10 min inzitten en hij geeft nog steeds alleen maar NO SIM aan..
  #134  
Oud 31-12-07, 18:43
Amp.'s schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Apeldoorn
Berichten: 693
Stuur een bericht via MSN naar Amp.
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door tbeumer@ Bekijk bericht
Hoe lang duurde het bij jullie voordat de stealthsim begon te werken..de een zie ik meteen staan de ander 5 min.. en de volgende deed ie pas wat na 15 min.. Ik heb hem er nu al 10 min inzitten en hij geeft nog steeds alleen maar NO SIM aan..
probeer anders te rebooten?
  #135  
Oud 31-12-07, 18:51
CadmanF's schermafbeelding
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: Veenendaal
Berichten: 146
Standaard

ik heb hem net binnen, hoekje van mijn oude 'ronde' kpn simkaart geknipt, doe hem erin, opstarten en meteen gevonden en alle werkt. Ik had wel vantevoren iWorld geinstalleerd en op Nederlands gezet.
__________________
Proud Member Of VCorps...
Proudly Rollin' On A Firebike...
  #136  
Oud 31-12-07, 18:55
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 319
Standaard

Met rebooten bedoel je toch gewoon opnieuw opstarten???
  #137  
Oud 31-12-07, 18:55
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 319
Standaard

er zit trouwens een vodafonechip in met een vierkante sim..zou dus moeten werken volgens dit forum
  #138  
Oud 31-12-07, 19:16
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 319
Standaard

mmm vreemd..bij mij moeders t-mobile sim doet de stealthsim het wel.
Maar bij mij Vodafone sim herkent ie de kaart niet
  #139  
Oud 31-12-07, 20:17
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» MacOS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: aalsmeer
Berichten: 21
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door tbeumer@ Bekijk bericht
Met rebooten bedoel je toch gewoon opnieuw opstarten???
een reboot geven: de aan-en uitknop en de homebutton een seconde of zeven tegelijk indrukken daarna doet de iphone een reboot. Daarna zou die het moeten doen...
succes
  #140  
Oud 31-12-07, 21:31
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Berichten: 9
Standaard

Ik gebruik de Supersim, een alternatief voor Stealthsim. Werkt perfect op mijn telefoon uit VS OOB 1.1.2 Bl 4.6 en op alle netwerken. mail naar info@2serve.nl want die levert ze! Kosten 80,= en is het geld meer dan waard!
 



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
stealthsim rolanne Archief 1 01-03-08 22:36
Stealthsim Fraude gmlens Koopinformatie Nederland 2 11-01-08 18:06
stealthsim en proximus problemen! iDude85 Unlock [archief] 13 30-12-07 02:32
StealthSIM joostje18 Archief 1 24-12-07 20:26

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:30.