AppSnapp manier werkt niet

AppSnapp manier werkt niet discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Het is me helaas nog steeds niet gelukt de appsnapp manier van AppSnapp Ik las ergens dat je het beste de ipod aan iTunes kunt ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 9 December 2007, 18:01
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 26 November 2007
Berichten: 12
Standaard AppSnapp manier werkt niet

Het is me helaas nog steeds niet gelukt de appsnapp manier van AppSnapp Ik las ergens dat je het beste de ipod aan iTunes kunt hangen en dat het wel 5 minuten kan duren. Ik heb dit nu al 5 keer gedaan en 10 minuten gewacht. Hij springt meteen terug naar het springboard maar nooit geen slide to unlock scherm. Heeft iemand nog een suggestie? Ik wil die installer er echt graag op hebben.

Gr. Bruce Wayne
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 9 December 2007, 19:43
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.183
Standaard

probeer dit eens.. dus met name dat stuk van het toevoegen van toc2rta

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door MacFoxx Bekijk bericht
Probeer het onderstaande voorbeeldoplossing:

Doe het hele verhaal van contact persoon aanmaken en de url AppSnapp toevoegen. Voeg daarbij ook de url jailbreak.toc2rta.com toe.

Vervolgens moet je een beetje switchen tussen die jailbreak urls..
- Ik ging eerst naar jailbreakme.com install appsnapp (die stuurde me terug naar het 'emergency slide' scherm en deed verder niets)
- Vervoglens weer door 0 te bellen naar het contact persoon. URL jailbreak.toc2rta.com aanklikken. Wachten op de server time out van safari. Via de home knop terug naar 'slide emergency' scherm.
- En vervolgens weer via 0 bellen, etc, weer naar jailbreakme.com, install appsnapp, en dan afwachten tot je iphone vanzelf reboot..
  #3  
Oud 10 December 2007, 12:40
» iPhone NL 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 19 November 2007
Berichten: 4
Standaard

ik heb ongeveer hetzelfde probleem, bij mij komt er een blauwe vraagteken links boven in de hoek te staan. hoe kan ik dit oplossen?
  #4  
Oud 10 December 2007, 17:01
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 26 November 2007
Berichten: 12
Standaard Ik heb de oplossing gevonden !!

Ik (en misshien jullie ook) had de pop0up blocker aanstaan.
Deze vind je bij instellingen onder de Safari instellingen. Toen ik deze uit had gezet werkt het direct de eerste keer.

Alle credits hiervoor gaan naar Reinier van de site:
How-To: Jailbreak je iPod Touch van 1.1.1 naar 1.1.2. (windows) De Blog Met Alles Over De iPod Touch

Reinier thanks !!
  #5  
Oud 10 December 2007, 17:15
trimix's schermafbeelding
» iPhone 6s 128GB (Space Grijs) [FW: 9.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 October 2007
Locatie: Veghel
Berichten: 969
Standaard

gewoon eerst eens proberen onder instellingen het vergrendelen uit te zetten dus op never dan gewoon wachten dan start de iphone automatisch opnieuw op als deze klaar is met appsnapp anders werkt deze manier niet omdat je iphone vergrendelt voor dat deze klaar is dus deze instelling eerst op nooit zetten dan appsnapp draaien
  #6  
Oud 10 December 2007, 18:21
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Locatie: Mechelen
Berichten: 34
Standaard Appsnapp installeren

Je MOET je itunes programma draaien als je appsnapp wil installeren(anders crasht safari niet en reboot de iphone niet).Bij mij was het zo,appsnapp installeren via de Wi-Fi,altijd terug op het slide to.. scherm.Als de Iphone was aangesloten op de usb en itunes stond open dan lukte het wel(heb dit nu meermaals ondervonden)Werk met Itunes 7.5.

Hopelijk lukt het jullie nu.
  #7  
Oud 10 December 2007, 23:58
» iPhone NL 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 19 November 2007
Berichten: 4
Standaard

helaas ik blijf een blauw vraagteken zien als ik op install klik.
bij FAQ van appinstaller staat;
why do i have a bleu question mark?
this means you already ran Appsnap once. Since we patched the Tiff Bug, you'll have to restore to run again :S
  #8  
Oud 11 December 2007, 00:01
Dien's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2007
Berichten: 621
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door grasbus Bekijk bericht
helaas ik blijf een blauw vraagteken zien als ik op install klik.
bij FAQ van appinstaller staat;
why do i have a bleu question mark?
this means you already ran Appsnap once. Since we patched the Tiff Bug, you'll have to restore to run again :S
Je tiff exploit is gedicht waarschijnlijk, je moet even restore naar 1.1.1 doen. Als iemand denkt dat ik het fout heb, corrigeer me dan even a.u.b
  #9  
Oud 11 December 2007, 00:03
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.565
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Dien Bekijk bericht
Je tiff exploit is gedicht waarschijnlijk, je moet even restore naar 1.1.1 doen. Als iemand denkt dat ik het fout heb, corrigeer me dan even a.u.b
Je hebt helemaal gelijk Dien
  #10  
Oud 12 December 2007, 13:30
» iPhone NL 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 19 November 2007
Berichten: 4
Standaard

ik heb nu 1.1.1, wat houd restore naar 1.1.1 dan precies in?
  #11  
Oud 12 December 2007, 14:16
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.565
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Dat je de FW 1.1.1 hersteld. Voor jou van belang omdat dan de tiff.exploit er weer is en je de jailbreak kan doen
  #12  
Oud 14 December 2007, 05:41
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 December 2007
Berichten: 34
Standaard

sorry maar hoe restore je hem dan? mijne was al in orde gemaakt door gsmtrack, alleen door dat jailbreakme kreeg ik een blauw vraagteken..help me
  #13  
Oud 14 December 2007, 09:33
Peter's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Antwerpen - Belgi
Berichten: 432
Standaard

in iTunes op de herstel knop klikken met de option knop ingedrukt en dan de FW 1.1.1 selecteren (als je deze niet hebt staan op je computer kan je deze ergens in de wiki vinden)
  #14  
Oud 14 December 2007, 10:10
» iPhone NL 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 19 November 2007
Berichten: 4
Standaard

ja en dan klaar ? of.. is dat je sim weer geblokt ofzo
  #15  
Oud 17 December 2007, 06:23
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 December 2007
Berichten: 34
Standaard

Ok option-knop is dat shift? In de brief die ik van gsmtrack kreeg vermeldden ze nadrukkelijk dat ik niet moest updaten of herstellen via iTunes..wat is wijsheid?
  #16  
Oud 17 December 2007, 08:02
Dien's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2007
Berichten: 621
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door baass Bekijk bericht
Ok option-knop is dat shift? In de brief die ik van gsmtrack kreeg vermeldden ze nadrukkelijk dat ik niet moest updaten of herstellen via iTunes..wat is wijsheid?
Je kunt je telefoon gewoon restoren hoor, breng je telefoon in DFU-mode (restore-mode) druk shift knop in en klik in iTunes op "Restore" je kunt nu de firmware 1.1.1 file selecteren, deze moet je wel eerst downloaden.

Als hij gerestored is kun je de AppSnapp methode gebruiken om te activeren en te jailbreaken. Als alles goed is moet je telefoon nog simlock vrij zijn.

Succes
  #17  
Oud 17 December 2007, 17:03
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 December 2007
Berichten: 34
Standaard

Ok bedankt, restoren is gelukt alleen nu is alles weer geblokkeerd...appsnapp methode werkt dus ook niet
  #18  
Oud 22 December 2007, 01:09
» iPhone NL 16GB [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 October 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 134
Standaard

Bij mij werkte jailbreak.toc2rta.com niet, maar jailbreakme.com weer wel.
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Handleidingen:Jailbreak 1.1.1 (AppSnapp) bully112 Wiki - Handleidingen (Archief) 0 10 May 2008 11:43
Handleidingen:Jailbreak 1.1.1 (AppSnapp) sjowol Wiki - Handleidingen (Archief) 69 11 February 2008 23:25
iPhone OTB 1.1.2 restart NIET na installatie AppSnapp Sam1 Unlock [archief] 7 16 January 2008 23:03
AppSnapp werkt niet :( Midget Archief 3 15 January 2008 07:50
AppSnapp iCulture Wiki - Begrippen 0 11 November 2007 21:03

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:25.