Capacity probleem 3.5GB i.p.v 8GB

Capacity probleem 3.5GB i.p.v 8GB discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Jailbreakers, Na een jailbreak bleek mijn Iphone 3.5GB capacity te hebben i.p.v 8GB.... Weet iemand hoe je dit kunt oplossen? Alles werkt verder OK.. Alvast ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

 

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 9 December 2007, 22:45
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 9 December 2007
Berichten: 16
Question Capacity probleem 3.5GB i.p.v 8GB

Jailbreakers,
Na een jailbreak bleek mijn Iphone 3.5GB capacity te hebben i.p.v 8GB....
Weet iemand hoe je dit kunt oplossen?
Alles werkt verder OK..

Alvast bedankt
Juri

Laatst gewijzigd door Juri; 9 December 2007 om 22:50. Reden: foute spelling
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 9 December 2007, 22:52
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.565
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Kijk even bij de wiki 300mb killer
  #3  
Oud 9 December 2007, 22:59
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 9 December 2007
Berichten: 16
Standaard

Heb ik gedaan. zelf ook al via WINSCP de Media folder weggehaald maar haalt miets uit..
  #4  
Oud 9 December 2007, 23:03
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.565
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Het is ook een rare capaciteit moet ik zeggen. Ben bang dat je moet restoren en opnieuw jailbreaken. Je hoeft dan niet meer te unlocken die blijft bestaan.
  #5  
Oud 9 December 2007, 23:08
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.183
Standaard

en je weet zeker dat het geen 4gb iphone was die je hebt?
  #6  
Oud 9 December 2007, 23:08
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 9 December 2007
Berichten: 16
Standaard

Ik ga toch even checken met die 300MB killer, misschien een verkeerde folfer gedelete... Al meerdere keren een restiore gedaan maar werkt ook niet....
Inderdaad een rare capacieteit, ik kan hier verder ook niets over vinden..
  #7  
Oud 9 December 2007, 23:09
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 9 December 2007
Berichten: 16
Standaard

Zeker weten een 8GB met 1.1.1. frimware
  #8  
Oud 9 December 2007, 23:31
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 9 December 2007
Berichten: 16
Standaard

Met Term-vt100 is het probleem ook niet opgelost..
Version 1.1.1. heb ik nu met 04.01.13_G..
Al geupdate daarna Baseband weer gedowngrade..... Hij bijlft een 3.5GB capacity aangeven..
  #9  
Oud 9 December 2007, 23:33
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.565
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Dan heb je volgens mij een 4gb iphone. Kijk even in settings dan algemeen en dan info en kijk naar capaciteit
  #10  
Oud 9 December 2007, 23:37
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 9 December 2007
Berichten: 16
Standaard

Ik weet zeker dat hij 8GB was.... Tioen hij werkte, dit heb ik zelf gezien... Dit staat ook achterop de Iphone.
  #11  
Oud 9 December 2007, 23:41
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.565
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Al doe je het maar voor mij kijk even in de settings
  #12  
Oud 9 December 2007, 23:42
"R"'s schermafbeelding
"R" "R" is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 256GB (Zilver) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 12,9 (2017) Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Ermelo (Speuld)
Berichten: 713
Send a message via twitter to "R"
Standaard

hi all,

Hier ook een gek probleempje sinds vanavond. iPhone even syncen en zo.
Zie opeens een capaciteitsbalk die het volgende in oranje aangeeft:
cap 7,24 gb
foto's 23,7 mb
andere 3,95 gb
beschikbaar 3,27 gb
Ook werd de iPhone als naamloze afspeellijst in iTunes getoond.

Als gezegd, de totale balk is oranje, daar waar er eigenlijk ook ondermeer blauw in de balk moet staan volgens mij. Pim gegevens worden helemaal niet meer aangegeven, maar staan nog wel op de iPhone. Als ik alle Pim data opnieuw sync, geen probleem. Zet ik de foto's, films en muziek er weer op (stonden er overigens al op), dan roept de iPhone dat er onvoldoende geheugen is. Het lijkt er op dat er een deel van het geheugen geblokkeerd is. Als ik 1 film er bij zet (die er overigens al op stond) dan gaat dat goed, betreffende film wordt op de balk weer paars, maar het gebruikte geheugen "andere" blijft ongewijzigd".
Uiteraard zowel mac als iPhone reboot, geen positief resultaat.

Wat is wijsheid hier? Restoren? Michael, als ik restore, doe ik dat dan met 1.1.1 en volstaat een jailbreak?

Laatst gewijzigd door "R"; 9 December 2007 om 23:45.
  #13  
Oud 9 December 2007, 23:46
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 9 December 2007
Berichten: 16
Standaard

Ik moet zeggen dat ik de Iphone niet erg stabiel vind. Toen ik hem nieuw kreeg uit de US heb ik hem via een downgrade 1.0.0. aan de praat gekregen en geupdate naar 1.1.1.. Toen werkte hij ook goed. Daarna per ongeluk geupdate naar 1.1.2. Nu crahed hij elke week, het lijkt ook op precies een week (2x op zaterdag). Ik heb hem ook werkend gehad met de update 1.1.2. en nu.... de helft van mijn opslag capaciteit kwijt... Gaat wel lekker zo...
  #14  
Oud 9 December 2007, 23:46
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.565
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Je kan herstellen met 1.1.1 en jailbreaken en dan opnieuw syncen. Hoe is het met je long time no see
  #15  
Oud 9 December 2007, 23:47
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.565
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Juri Bekijk bericht
Ik moet zeggen dat ik de Iphone niet erg stabiel vind. Toen ik hem nieuw kreeg uit de US heb ik hem via een downgrade 1.0.0. aan de praat gekregen en geupdate naar 1.1.1.. Toen werkte hij ook goed. Daarna per ongeluk geupdate naar 1.1.2. Nu crahed hij elke week, het lijkt ook op precies een week (2x op zaterdag). Ik heb hem ook werkend gehad met de update 1.1.2. en nu.... de helft van mijn opslag capaciteit kwijt... Gaat wel lekker zo...
Juri woon je in de buurt van Den Haag toevallig?
  #16  
Oud 9 December 2007, 23:47
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 9 December 2007
Berichten: 16
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Michael Bekijk bericht
Al doe je het maar voor mij kijk even in de settings
Wat wil je dat ik na kijk in de settings?
  #17  
Oud 9 December 2007, 23:49
"R"'s schermafbeelding
"R" "R" is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 256GB (Zilver) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 12,9 (2017) Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Ermelo (Speuld)
Berichten: 713
Send a message via twitter to "R"
Standaard

Goed, thanks, einde van het jaar, tikkie druk met afsluiten en voorbereiden en zo.........jij nog lekker aktief hier zie ik (lees natuurlijk regelmatig door hier)

Aangaande mijn probje, downgraden en zo is hier niet nodig dus, in iTunes herstellen middels de cmdtoets en dan naar de firmware 1.1.1 (dat draai ik nog) zou het moeten doen lijkt me? Kan dus lekker snel......

Heb je dit probleem wel eens gezien? Wel apart

Laatst gewijzigd door "R"; 9 December 2007 om 23:51.
  #18  
Oud 9 December 2007, 23:49
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 9 December 2007
Berichten: 16
Standaard

Nee, ik woon in Westzaan.
  #19  
Oud 9 December 2007, 23:51
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.565
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Juri Bekijk bericht
Nee, ik woon in Westzaan.
Kijk in settings dan algemeen en dan info Kijk daar naar de capaciteit van je iphone en wat er nog beschikbaar is.
  #20  
Oud 9 December 2007, 23:52
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.565
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door "R" Bekijk bericht
Goed, thanks, einde van het jaar, tikkie druk met afsluiten en voorbereiden en zo.........jij nog lekker aktief hier zie ik (lees natuurlijk regelmatig door hier)

Aangaande mijn probje, downgraden en zo is hier niet nodig dus, in iTunes herstellen middels de cmdtoets en dan naar de firmware 1.1.1 (dat draai ik nog) zou het moeten doen lijkt me? Kan dus lekker snel......

Heb je dit probleem wel eens gezien? Wel apart
Nee nog niet tegengekomen Ik heb er ook naar gezocht maar niks kunnen vinden. Maar dat geldt ook voor Juri zijn probleem helemaal niets over te vinden.
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
andere geheugen is nu 5Gb en groeit mccass iPhone algemeen 17 10 December 2009 22:30
Capacity Meter ~boi Chat en geruchten 3 26 February 2009 17:05
iPhone 1e gen.: memory capacity 7,1 GB is dat normaal aditnl Unlock 5 12 January 2009 14:16

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:20.