Sonic Sim

Sonic Sim discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik zag op youtube het volgende filmpje YouTube - Unlock 1.1.2 iPhone - Bootloader 4.6 - SonicSim Card 1.0 zal dit werken? en wie weet ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 10 December 2007, 15:31
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 3 December 2007
Locatie: Heemstede
Berichten: 1
Standaard Sonic Sim

Ik zag op youtube het volgende filmpje
YouTube - Unlock 1.1.2 iPhone - Bootloader 4.6 - SonicSim Card 1.0

zal dit werken? en wie weet waar je die sonic sim kan vinden



Gr,
Justin
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 10 December 2007, 17:49
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.183
Standaard

sonic sim.. waarschijnlijk gewoon weer een kopie van de turbosim. Geen idee of het werkt. Je zal de succesverhalen moeten afwachten
  #3  
Oud 10 December 2007, 19:38
Stiruam's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 October 2007
Berichten: 2.059
Standaard

Als ie goedkoper is dan turbo sim lijkt het me wel wat
  #4  
Oud 10 December 2007, 20:26
trimix's schermafbeelding
» iPhone 6s 128GB (Space Grijs) [FW: 9.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 October 2007
Locatie: Veghel
Berichten: 875
Standaard

moet die at&t kaart op plaats 1 of 2 zitten ?? het werkt namelijk niet bij mij en moet de at&t kaart geactiveerd zijn ??
  #5  
Oud 10 December 2007, 21:16
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 24 November 2007
Berichten: 3
Standaard

Je moet je eigen sim (tmobile in het filmpje) er in stoppen natuurlijk...
  #6  
Oud 21 December 2007, 12:03
» iPhone US 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Berichten: 61
Standaard Sonicsim dual sim

hallo
ik heb dus een dualsim adapter liggen.
normaal moet dit werken omdat ik dat op youtube heb gezien dus heb ik dit gekocht... maar blijkbaar moet je die nog eerst programmeren.

wat ik dus niet kan.

wie kan dat wel?
ik woon in antwerpen
  #7  
Oud 24 December 2007, 22:52
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.0.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 25 November 2007
Berichten: 4
Standaard

En? Al ervaringen hiermee? Waar kan je 'm kopen? Is er een dealer in NL? Ziet er wel goed uit...
  #8  
Oud 24 December 2007, 23:00
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.0.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 25 November 2007
Berichten: 4
Standaard

Wat bedoel je met 'programmeren'? Ik heb de video ook gezien en het wekt de indruk dat je alleen de sim moet bijknippen, even in die houder moet schuiven en klaar is kees. Ik wil 'm ook kopen, maar begin te twijfelen nu je zegt dat er ook geprogrammeerd moet worden...
  #9  
Oud 24 December 2007, 23:05
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 December 2007
Berichten: 158
Standaard

wel grappig dat mensen na het zien van 1 youtube filmpje over gaan tot het kopen van vanalles en vervolgens niet bij nadenken of het wel werkt en hoe het dan moet gaan werken... volgens mij werken die dualsim oplossingen niet... iig zoek even op hackint0sh.org als het werkt staat het ongetwijfeld daarop..

volgens mij zijn de enige werken de simadapters op dit moment

Turbosim
Supersim
Stealthsim
Kingsim
Hypersim
Nextsim

meer info: SIM-Solutions: Overview !README! - Hackint0sh
  #10  
Oud 25 December 2007, 01:01
» iPhone US 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Berichten: 61
Standaard

ja maar dat koste 17euro incl verzending dus das wel te proberen waard h
als je dat filmpje op youtube van sonicsim bekijkt dan is dat floeps klaar maar ik had pas achteraf (na de bestelling) gehoord dat hij zich versprak en nog net "then we take the dualsim/sonisim adapter, that we conne..." en dan stopte hij me zen zin en deed verder...

mar ja

ik snapte ook iets heel onlogisch niet...
ik stak men geknipte ATT sim erin en ik kreeg ook gewoon no service.
ik steek men Base sim erin en dan kreeg ik no sim.

strange...

men iphone is ondertussen al verkocht aan "Jean" hier op het forum.
ik koop er terug n als de 3G versie er is
  #11  
Oud 13 February 2008, 11:28
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 February 2008
Locatie: dordrecht
Berichten: 5
Stuur een bericht via MSN naar romantikus
Standaard

ik heb de nederlandse versie gekocht voor 25 euro en het werkt perfect op mijn iphone
  #12  
Oud 11 March 2008, 19:08
Philro's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 December 2007
Berichten: 33
Standaard

Er is een wezelijk verschil tussen alle:
Turbosim
Supersim
Stealthsim
Kingsim
Hypersim
Nextsim
en de duo sim deze maakt het n.l. mogelijk om met 2 verschillende simkaarten en dus abonnementen bijvoorbeeld een zakelijk telefoon nummer en een prive nummer in 1 houder te schuiven. Daarna is het mogelijk om met het menu wat actief wordt na plaatsing te kiezen voor sim 1 of 2 indien men gebeld wordt op het ene nummer of het andere nummer zie je d.m.v. nummerweergave op welk nummer je gebeld wordt.
Ik heb hem zelf sinds vandaag genstalleerd echter op de iPhone krijg ik de melding dat er geen sim wordt gevonden. Indien ik de adaptersim in mijn 2 andere toestellen ( nokia en samsung) doe dan werkt het perfect.

Is er iemand die de duo sim werkend heeft op zijn iPhone? Zo ja op welke versie Firmware. Ik heb 1.1.4

Ik hoor het graag!

Philro
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Hoe sim kaart klonen van mijn t-mobile sim naar een andere (lege) sim? iken Archief 2 4 March 2009 22:46

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:26.