Unlock 1.1.2 vanuit de box...

Unlock 1.1.2 vanuit de box... discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door homie Magic sim bestelt, ga zo even langs de telefoon boer voor een sim reader/writer! Ik heb het ook maar gewoon ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #361  
Oud 11 December 2007, 14:22
» iPhone US 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: 1 December 2007
Berichten: 64
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door homie Bekijk bericht
Magic sim bestelt, ga zo even langs de telefoon boer voor een sim reader/writer!
Ik heb het ook maar gewoon gedaan. Deze oplossing is zo betaalbaar, ik wil wel een poging wagen...

Hoop alleen dat het werkt met een USB simcard reader/writer. Heb namelijk geen SERIAL port.

Laatst gewijzigd door sjiulskin; 11 December 2007 om 14:45.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #362  
Oud 11 December 2007, 14:25
» iPhone US 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: 1 December 2007
Berichten: 64
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door sammert Bekijk bericht
Hallo,

als ik zo'n sim bestel... moet dit dan de Dual sim type 1 zijn, of de magic sim 16th cut?

ik heb ook een OTB 1.1.2 BL 4.6 iphone
ik ben nu nog aan het twijfelen tussen Turbosim & deze methode via de dual sim...
wat zou ik het best doen... of wacht ik nog even af?

mvg

Sam
Je hebt de MAGIC SIM CUT nodig (16th generation)...

Als je twijfelt tussen TurboSIM of dit zou ik zeker dit proberen. Het is goedkoper, makkelijker te doen (volgens mij) en levert hetzelfde resultaat. Namelijk bellen met je OTB 1.1.2 iPhone.

Als je heel onzeker bent kan je even wachten tot het iemand op dit forum is gelukt met de Magic-SIM methode. Er zijn nu 3 mensen mee bezig dus binnen een paar dagen zal het hier wel bevestigd zijn (of niet).

Gr
  #363  
Oud 11 December 2007, 15:00
» Ik heb geen iPhone [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 December 2007
Berichten: 77
Standaard

ik ben de fora van hackingt0sh ook in de gaten aan het houden net als Fresh alleen die bigbucks die het voor mekaar heeft gekregen zegt dat het met een v3 simkaart toch waarschijnlijk niet gaat lukken. Even afwachten tot morgen, dan is mijn telefoon aangekomen en ook als het goed is mijn magic sim ook. Alhoewel ik nog niet eens zeker ben wat voor simkaart ik zelf heb want kan op mijn mobiel niet controleren of ik een UMTS simkaart heb
  #364  
Oud 11 December 2007, 15:15
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 November 2007
Berichten: 81
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door homie Bekijk bericht
ik ben de fora van hackingt0sh ook in de gaten aan het houden net als Fresh alleen die bigbucks die het voor mekaar heeft gekregen zegt dat het met een v3 simkaart toch waarschijnlijk niet gaat lukken. Even afwachten tot morgen, dan is mijn telefoon aangekomen en ook als het goed is mijn magic sim ook. Alhoewel ik nog niet eens zeker ben wat voor simkaart ik zelf heb want kan op mijn mobiel niet controleren of ik een UMTS simkaart heb
Ik geloof dat de TurboSim op alle simkaarten kan, maar ik geloof dat je het hier hebt over magicsim??? (Om nu alvast vergissingen te voorkomen)
  #365  
Oud 11 December 2007, 16:08
» Ik heb geen iPhone [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 December 2007
Berichten: 77
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door the-edge Bekijk bericht
Ik geloof dat de TurboSim op alle simkaarten kan, maar ik geloof dat je het hier hebt over magicsim??? (Om nu alvast vergissingen te voorkomen)
klopt heb het hier over de magicsim methode!
  #366  
Oud 11 December 2007, 17:17
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.0.2]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 20 November 2007
Berichten: 14
Standaard

maar als ik het goed begrijp maken jullie dan de magic sim in een turbo sim... hypothetisch gezien zou ik het door iemand anders kunnen laten doen zonder dat diegene mijn simkaart hoeft te hebben?
  #367  
Oud 11 December 2007, 17:36
» Ik heb geen iPhone [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 December 2007
Berichten: 77
Standaard

Nee de turbosim heeft niets te maken met de manier die wij gaan proberen. Die staat er los van
  #368  
Oud 11 December 2007, 17:42
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.0.2]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 20 November 2007
Berichten: 14
Standaard

Je begrijpt me verkeerd, enige wat ik probeer te zeggen is dat de magic sim gaat fungeren als turbo sim. Zonder iets te moeten doen met je eigen simkaart (codes uitlezen) behalve erin te knippen. Is dit het geval dan zou het betekenen dat de hardware unlock aanzienlijk goedkoper wordt voor mensen die geen zin hebben in veel geklooi.
  #369  
Oud 11 December 2007, 17:53
» iPhone US 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: 1 December 2007
Berichten: 64
Standaard

Klopt. Je moet alleen wel codes uitlezen van een AT&T kaart en vervolgens schijven naar de MagicSIM.
  #370  
Oud 11 December 2007, 17:56
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.0.2]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 20 November 2007
Berichten: 14
Standaard

Wie wilt voor mij een turbosim maken voor een schappelijke vergoeding
  #371  
Oud 11 December 2007, 18:15
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 November 2007
Berichten: 33
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door rick1 Bekijk bericht
Wie wilt voor mij een turbosim maken voor een schappelijke vergoeding
Ik krijg er binnenkort ook een en weet niet of ik het zelf voor elkaar krijg, dus ik heb eigenlijk dezelfde vraag
  #372  
Oud 11 December 2007, 18:43
» Ik heb geen iPhone [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 December 2007
Berichten: 77
Standaard

Zoals ik eerder aangaf, morgen krijg ik mijn iphone binnen en ga ik aan de slag met de magic sim, als ik het aan de praat krijg wil ik jullie graag helpen!

*edit laat maar gaat over een turbo sim en ik ga een magic sim proberen

Laatst gewijzigd door homie; 11 December 2007 om 18:49.
  #373  
Oud 11 December 2007, 18:48
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.183
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door rick1 Bekijk bericht
Wie wilt voor mij een turbosim maken voor een schappelijke vergoeding
Ik kan helaas niet zelf een turbosim maken..
Heb er pas wel een geinstalleerd
  #374  
Oud 11 December 2007, 18:51
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.0.2]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 20 November 2007
Berichten: 14
Standaard

er is nu een manier om zelf een turbosim te maken, maar evengoed bedankt.
  #375  
Oud 11 December 2007, 19:17
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.366
Standaard

Ik denk dat er hier sprake is van een spraak of termologie verwarring. TurboSIM, SuperSIM en MagicSIM zijn allen SIM proxy producten. Ze kunnen allemaal geprogrammeerd worden om een At&T SIM te emuleren en zitten tussen je SIM van je Provider en de iPhone. Voor de TurboSIM is bekend dat hij werkt met alle providers en voor zover ik weet met alle type SIM's (V1, V2 enV3). De SuperSIM werkt Alleen voor T-Mobile en met een V1 SIM kaart. Wat de MagicSIM allemaal ondersteund is nog niet duidelijk omdat uit te zoeken, is er 1 besteld. Hierover kan hopelijk eind deze week meer uitsluitels geven worden.

Laatst gewijzigd door ControlSje; 11 December 2007 om 20:52.
  #376  
Oud 11 December 2007, 19:45
» iPhone US 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: 1 December 2007
Berichten: 64
Standaard

Ik heb vrijdag waarschijnlijk alle benodigdheden binnen en ga het dan met en V1 SIM van Vodafone proberen.
  #377  
Oud 11 December 2007, 21:08
» Ik heb geen iPhone [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 December 2007
Berichten: 77
Standaard

Iemand die mij kan vertellen of hoe ik kan zien welke v mijn Kpn hi sim is?
  #378  
Oud 11 December 2007, 21:44
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Nou ik denk dat het geen umts is homie Dus probeer de magic sim gewoon uit ja heb je nee kan je krijgen
umts heeft ook niks met je sim te maken maar met je competable telefoon. De service umts wordt alleen door je provoder als dienst aan je sim toegevoegd meer niet.
  #379  
Oud 11 December 2007, 21:46
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.0.2]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 20 November 2007
Berichten: 14
Standaard

de bootloader is gedumpt door ta_mobile en dit biedt bijzonder veel perspectief voor een software unlock voor oob 1.1.2. Hackint0sh forum is offline maar er was een threat over.
  #380  
Oud 11 December 2007, 21:49
» Ik heb geen iPhone [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 December 2007
Berichten: 77
Standaard

ok dat zou zeer fijn zijn, maar morgen zullen we het als het goed is merken Nu nog hopen dat mijn vriendin niet gepakt wordt bij de douna.
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
2e Exchange box Rcfred iPhone algemeen 0 23 June 2010 15:29
1.1.3 uit de box claeskens.matteo Archief 1 27 January 2008 13:15
[1.1.2] Out of the box, unlocken applestore Unlock [archief] 12 14 November 2007 13:32
iPhone box vdb Archief 2 2 November 2007 07:43

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:38.