Unlock 1.1.2 vanuit de box...

Unlock 1.1.2 vanuit de box... discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door homie Mijn magic sim is verzonden dus zou er morgen een moeten hebben! Dan koop ik even een simcard writer en ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #441  
Oud 12 December 2007, 23:29
» Ik heb geen iPhone  
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver)  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 1.960
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door homie Bekijk bericht
Mijn magic sim is verzonden dus zou er morgen een moeten hebben! Dan koop ik even een simcard writer en ga aan de slag. Morgen zou er een uitkomst moeten zijn en anders vrijdag heb ook nog tentamens volgende week dus is een beetje druk allemaal!
Heb jij een bevestigingmail gehad? Staat daar een trackingnummer in?
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #442  
Oud 12 December 2007, 23:39
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 11 December 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 24
Standaard

Sorry hoor ik ben net komen kijken hier, ik heb via een kennis in amerika 5 Iphones geregeld dus hoop ik eind volgende week thuis te hebben!!
maar kan ik hem dan wel goed gebruiken en zal dan wel dus 1.1.2 opzitten en die bootloader 4 ofzo ik heb zoveel mogelijk gelezen op wiki maar kom er niet helemaal achter. kan iemand mij vertellen of ik hem dan gewoon kan gebruiken???
alvast bedankt.
  #443  
Oud 13 December 2007, 00:17
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 December 2007
Berichten: 158
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door MickY Bekijk bericht
Sorry hoor ik ben net komen kijken hier, ik heb via een kennis in amerika 5 Iphones geregeld dus hoop ik eind volgende week thuis te hebben!!
maar kan ik hem dan wel goed gebruiken en zal dan wel dus 1.1.2 opzitten en die bootloader 4 ofzo ik heb zoveel mogelijk gelezen op wiki maar kom er niet helemaal achter. kan iemand mij vertellen of ik hem dan gewoon kan gebruiken???
alvast bedankt.
nee deze kan je niet gebruiken op dit moment.. er zijn wel een paar omwegen:

1. TurboSim/stealthsim kopen voor ong 75 euro *google er maar op
2. Een lege V1 sim programmeren
3. wachten voor 1.1.2 unlock of misschien de 1.1.3
4. misschien werkt de Magicsim methode dan ben je 1 x 10 euro kwijt voor een writer en 10 euro per iphone voor een magicsim

dit zijn de opties op dit moment dus nog niet echt iets concreets buiten de Turbosim die nogal duur is.
  #444  
Oud 13 December 2007, 00:54
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 11 December 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 24
Standaard

oke bedankt,
en is er al iets bekend over een mogelijke 1.1.2 unlock? en wat kan ik er dan tot de tijd dat het mogelijk is wel meedoen?
alvast bedankt
  #445  
Oud 13 December 2007, 01:09
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 December 2007
Berichten: 158
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door MickY Bekijk bericht
oke bedankt,
en is er al iets bekend over een mogelijke 1.1.2 unlock? en wat kan ik er dan tot de tijd dat het mogelijk is wel meedoen?
alvast bedankt
er zijn kleine vorderingen maar er is niet veel hoop op een software unlock op 1.1.2 met de bootloader 4.6. Hopen op de magicsim lijkt nu de beste optie al is hij nog maar door 1 iemand bevestigd... en sommige mensen zeggen dat als 1.1.3 er is dat er dan wel meer mogelijkheden zijn.. maar wanneer die komt is ook nog niet bekend..

verder kan je hem in de tussentijd alleen gebruiken als veredelde ipod touch... je kan de telefoonfuncties dus niet gebruiken zonder "unlock".. ik volg dit ook op de voet aangezien ik er ook een aantal wil halen in januari als ik in nyc ben
  #446  
Oud 13 December 2007, 01:38
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 October 2007
Berichten: 111
Standaard

Guys heb net een apparaatje gekocht + 23 magic sims...

Apparaatje was maar 8.95 bij azerty hardware van msi als ik me niet vergis.

Straks zijn die klere dingen namelijk weer uitverkocht zoals bij turbo sim!

vond het risico wel waard

Vrijdag of zaterdag heb ik alle shit in huis dan laat ik het jullie weten. Ik heb een T-moible en een kpn sim die ik allebei ga verknippen als nodig!

Dus houd het forum in de gaten!
  #447  
Oud 13 December 2007, 08:56
» iPhone NL 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 November 2007
Berichten: 5
Standaard

[SIZE=1]MxWeas

Gaat volgens mij niet lukken met de magicsim :-(
[/SIZE]
  #448  
Oud 13 December 2007, 09:29
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 December 2007
Berichten: 158
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door timesto Bekijk bericht
[SIZE=1]MxWeas[/SIZE]

[SIZE=1]Gaat volgens mij niet lukken met de magicsim :-([/SIZE]
Ik denk het ook niet alleen dat v16 niet programmeerbaar zou zijn is wel enigsinds vreemd.. waarom maken ze een nieuwe versie die niet programeeerbaar is? tevens is het enige bewijs daarvan een msn gesprek dat iemand op hackint0sh gehad zou hebben met iemand van magicsim.. niet wetend of het wel iemand zou zijn die er iets vanaf wist.. maar all in all was het "to good to be true"

@Arne2606 je bent niet echt slim bezig als je 23 magicsims koopt zonder te weten of het werkt.. (no offence)
  #449  
Oud 13 December 2007, 09:58
» iPhone US 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: 1 December 2007
Berichten: 64
Standaard

Vind ik ook opmerkelijk. Daarnaast is de MagicSIM vele malen makkelijker te verkrijgen dan de TurboSIM. Veel meer winkels bieden hem aan etc. Ik denk niet dat ze zo snel op zijn...
Ook is het onwaarschijnlijk dat het zal werken met een USB-simwriter.

Maargoed als het allemaal werkt zit je goed in de spullen...

Laatst gewijzigd door sjiulskin; 13 December 2007 om 10:02.
  #450  
Oud 13 December 2007, 10:00
» Ik heb geen iPhone  
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver)  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 1.960
Standaard

Ik vind het ook wel wazig dat er nog steeds geen tweede persoon is die succes of pech heeft gemeld. Worden die Magicsims zo slecht uitgeleverd?
Mijn bestelling staat ook nog steeds in behandeling.
  #451  
Oud 13 December 2007, 10:03
» iPhone US 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: 1 December 2007
Berichten: 64
Standaard

Mijn bestelling ook idd. Ik word niet blij van dat MxWeas bericht...
  #452  
Oud 13 December 2007, 10:13
» Ik heb geen iPhone  
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver)  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 1.960
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door sjiulskin Bekijk bericht
Mijn bestelling ook idd. Ik word niet blij van dat MxWeas bericht...
Zijn website is trouwens ook down... Heel vreemd allemaal.
Nou ja, ik ben nog steeds benieuwd als ik de magicsim dan toch eens een keer mag ontvangen.
Gelukkig heb ik de instructies van MxWeas' website gisteren in het Hackint0sh forum gepost:

is SonicSim the answer? (see youtube video of unlocked 1.1.2 OOB) - Page 15 - Hackint0sh

"Put your AT&T SIM into your SIM writer, and open SIM Scanner and scan your AT&T SIM card. Write down the ICCID as we will need this later. Next open Woron Scan and get your IMSI. Now put in your Magic SIM Dual SIM Card and open SIM Data. Put in your AT&T IMSI and ICCID into and transfer it back to your Dual SIM. Using the paper guide from your Dual SIM, cut your providers SIM card accordingly. You should now be able to put your providers SIM card into the Dual SIM and then into your iPhone . If this works for anyone or you know of ways to improve these steps, post a reply in the comments of this post."
  #453  
Oud 13 December 2007, 10:24
Jef Jef is offline
» iPhone UK 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 4 October 2007
Berichten: 21
Standaard

Heeft er iemand ervaring met een Engelse Iphone en een Turbosim?
Werkt deze combinatie? (bij 1.1.2 OTB en bootloader 4.6??)
  #454  
Oud 13 December 2007, 10:29
» Ik heb geen iPhone  
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver)  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 1.960
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Jef Bekijk bericht
Heeft er iemand ervaring met een Engelse Iphone en een Turbosim?
Werkt deze combinatie? (bij 1.1.2 OTB en bootloader 4.6??)
En dan komt er weer zo'n vraag voorbij die al tig keer beantwoord is.
Zoeken en lezen, Jef!
  #455  
Oud 13 December 2007, 10:43
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.366
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Fresh Bekijk bericht
Ik vind het ook wel wazig dat er nog steeds geen tweede persoon is die succes of pech heeft gemeld. Worden die Magicsims zo slecht uitgeleverd?
Mijn bestelling staat ook nog steeds in behandeling.
Staat je bestelling nog steeds in 'in behandeling". Ik heb gisteren een email gekregen dat dat de MagicSIM is opgetsuurd. Heb jij zo'n emailtje al gehad? En op de site staat dat hij eergisteren verstuurd is.

EDIT: Ik heb net de site Dual-Sim : Goedkoop, slim, eenvoudig en veilig! 2 Simkaarten in 1 Telefoon - Nokia, Samsung, Sony Ericsson! geprobeerden bij werkt hij gewoon....

Laatst gewijzigd door ControlSje; 13 December 2007 om 11:01.
  #456  
Oud 13 December 2007, 11:16
» Ik heb geen iPhone [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 December 2007
Berichten: 77
Standaard

ik heb op de site gelezen dat mijne is verstuurd alleen nog geen mail gehad.. we wachten af!
  #457  
Oud 13 December 2007, 11:28
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.366
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door homie Bekijk bericht
ik heb op de site gelezen dat mijne is verstuurd alleen nog geen mail gehad.. we wachten af!
Ik kreeg de bevestigingsmail ook een dag later.
  #458  
Oud 13 December 2007, 11:31
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 December 2007
Locatie: Zoetermeer
Berichten: 28
Standaard

" People who bought the 16th Generation today,yesterday or the day before, will be send the 15th Version as this is the version that is programmable."

Dit lees ik op de site van dual-sim, wellicht als antwoord op het bericht op MxWeas...
Dit betekend dat de 15th generation zou moeten werken?
Als dit zo is kan ik ook nog een aantal magic sims bestellen voor de 15th gen. out of stock is en we vast zitten met de 16th gen.

Laatst gewijzigd door StephSands; 13 December 2007 om 11:36.
  #459  
Oud 13 December 2007, 11:41
Basci's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 13 November 2007
Berichten: 22
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door StephSands Bekijk bericht
" People who bought the 16th Generation today,yesterday or the day before, will be send the 15th Version as this is the version that is programmable."

Dit lees ik op de site van dual-sim, wellicht als antwoord op het bericht op MxWeas...
Dit betekend dat de 15th generation zou moeten werken?
Als dit zo is kan ik ook nog een aantal magic sims bestellen voor de 15th gen. out of stock is en we vast zitten met de 16th gen.
Dat wordt wel beweerd op MxWeas maar later weer tegengesproken.. Beetje onduidelijk allemaal!

Weet jij een webshop waar de 15th generation wel te orderen is en maak jij gebruik van een Serial Simcard Writer?
  #460  
Oud 13 December 2007, 11:42
GianiV's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 November 2007
Locatie: Cruquius
Berichten: 44
Standaard

Ik heb gister geprobeerd om met de MagicSim software V15 (versie 16 overigens bestaat blijkbaar niet) de AT&T card uit te lezen, alleen herkent het programma mijn USB SIM reader niet terwijl ik 'm wel kan gebruiken met het programma wat bij de reader hoort!

heeft iemand anders het al gebruikt? en is het wel gelukt?

iemand mischien tips om een instelling te wijzigen ofzo?

Ik ga vanavond weer verder Knoeien
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
2e Exchange box Rcfred iPhone algemeen 0 23 June 2010 14:29
1.1.3 uit de box claeskens.matteo Archief 1 27 January 2008 12:15
[1.1.2] Out of the box, unlocken applestore Unlock [archief] 12 14 November 2007 12:32
iPhone box vdb Archief 2 2 November 2007 06:43

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:50.