next sim

next sim discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door Evinyatar Da's hetzelfde maar dan in het Duits Op het Hackint0sh forum is er al iemand die de zijne heeft aangekregen. ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

 

 

Discussietools Weergave
  #81  
Oud 19 December 2007, 17:56
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 3 November 2007
Berichten: 50
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Evinyatar Bekijk bericht
Da's hetzelfde maar dan in het Duits
Op het Hackint0sh forum is er al iemand die de zijne heeft aangekregen. Zijn status was ook "Posting" toen het bij hem aankwam, dus de T&T is niet betrouwbaar.
Haha, inderdaad. Zie nu pas dat de site een Engelse versie heeft.

Ik check Hackintosh nu ook met de ervaring van die gebruiker. Denk dat diegene veel te druk is met spelen met zn iPhone... Zal dalijk wel posten..
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #82  
Oud 19 December 2007, 19:38
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 November 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 298
Stuur een bericht via MSN naar MarkBender
Standaard

slecht nieuws ik mail een beetje met de man van NextSim en hij zegt dit:
Hello,

Me and somebody else have bought two of your NextSims.
I have read on hackint0sh that there are two versions of the NextSim.
The old one that exhaust your batterylife. And the newer one called NextSim2, wich does not do this.
Which one is going to be delivered today or tommorrow?

NextSim:
Hello Mr. Bender,

we've only sold the Next SIM, Next SIM 2 is currently not yet available from our distribution partner.
But there are also different manufactors of NS which use different chiplayout.
Afaik, NS2 was released to supports 3G SIM, not due to a problem with batterylife.

Best regards from switzerland.

ISA-Grund GmbH

Ik:
So when I have a 3G sim it won't work? And there are no problems with the usage of a NextSim and the iPhone's batterylife ?
Thank you,


Mark Bender

NextSim:
Well, that's not absolutly clear but you are almost right. - But there are also 3G-SIM's that work. It depends on availability to use UMTS with the specefic SIM and also on settings of your local provider.
For example: If you can use UMTS without a special subscription on your SIM, than these almost won't work with any SIM-Adapter expect TurboSIM. If you need a subscription it should work even when your sim-card is a 3G. - We've only checked with standart SIM from Swisscom. - That works excellent.

I use the same Next SIM as we've shipped since 2 weeks ago. There was no different in battery-usage-time nor in standby-time.


Best regards from switzerland.

ISa-Grund GmbH



Thank You,

(let niet op mijn engels zo nu en dan)
  #83  
Oud 19 December 2007, 20:31
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 3 November 2007
Berichten: 50
Standaard

In Nederland kun je pas UMTS krijgen met een apart UMTS abonnement, dus dan zou het moeten werken volgens hun. Toch?
  #84  
Oud 19 December 2007, 20:31
» iPhone US 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 December 2007
Berichten: 14
Standaard

Weet iemand of next sim2 mogelijk is met telfort.. Graag snel reageren, heb een goede verkoper gevonden
  #85  
Oud 19 December 2007, 20:48
Dien's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2007
Berichten: 621
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Tiaan Bekijk bericht
Weet iemand of next sim2 mogelijk is met telfort.. Graag snel reageren, heb een goede verkoper gevonden

"Next SIM 2 is currently not yet available from our distribution partner"

Staat in de engelse tekst hierboven vermeld
  #86  
Oud 19 December 2007, 21:01
» iPhone US 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 December 2007
Berichten: 14
Standaard

Ok maar zou die theoretisch kunnen werken? welke simkaart versie kan ie aan v1 tm met v3. Net zoals Nextsim1? Ik heb iemand gevonden die ze wel heeft.
  #87  
Oud 19 December 2007, 21:02
Dien's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2007
Berichten: 621
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Tiaan Bekijk bericht
Ok maar zou die theoretisch kunnen werken? welke simkaart versie kan ie aan v1 tm met v3. Net zoals Nextsim1? Ik heb iemand gevonden die ze wel heeft.
Hier ben ik niet in thuis, dan zou je even moeten wachten, tot iemand hier een duidelijk antwoord op kan geven.
  #88  
Oud 19 December 2007, 21:08
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 November 2007
Locatie: Antwerpen
Berichten: 152
Send a message via twitter to chonazz
Standaard

Achja, we zullen morge wel zien! Hopen dat alles goed komt!
Groeten
Jonas
  #89  
Oud 20 December 2007, 11:30
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 November 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 298
Stuur een bericht via MSN naar MarkBender
Standaard

Als het goed is zit hij vandaag bij de post
  #90  
Oud 20 December 2007, 11:33
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 December 2007
Berichten: 55
Standaard

Bij mij zat hij er jammer genoeg nog niet in...

grtz Pieter-jan
  #91  
Oud 20 December 2007, 11:39
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 November 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 298
Stuur een bericht via MSN naar MarkBender
Standaard

mmm... jammer ik ga maar eens even J-Sun mailen die heeft die van mij. (als het goed is)
  #92  
Oud 20 December 2007, 11:56
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 November 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 298
Stuur een bericht via MSN naar MarkBender
Standaard

jongens ff een domme vraag wat is rebooten nou precies? gewoon uit en aan zetten?
  #93  
Oud 20 December 2007, 12:59
» Ik heb geen iPhone [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 December 2007
Berichten: 77
Standaard

Ik heb hem binnen, had redelijke moeite om het in mijn iphone te krijgen maar nu doet het het niet en krijg ik de simkaarten niet meer uit mijn iphone :S

*edit heb hem eruit.. moet ze even heel dicht op elkaar zien te krijgen!

Laatst gewijzigd door homie; 20 December 2007 om 13:07.
  #94  
Oud 20 December 2007, 13:17
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 December 2007
Berichten: 18
Standaard

Oei... dat maakt twee mensen die tot nu toe hun Next SIM hebben ontvangen van next-sim.ch, en nog geen een geslaagde installatie Bij Haustier op hackint0sh lukte het ook niet. Nu begin ik me wel een beetje zorgen te maken over de mijne.
  #95  
Oud 20 December 2007, 14:46
» Ik heb geen iPhone [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 December 2007
Berichten: 77
Standaard

het werkt hier niet! Als ik hem met next sim in mijn normale telefoon stop dan krijg ik ook telefoon opstarten zonder simkaar message1

Laatst gewijzigd door homie; 20 December 2007 om 14:52.
  #96  
Oud 20 December 2007, 15:24
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 November 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 298
Stuur een bericht via MSN naar MarkBender
Standaard

mmm... niet zo mooi... je hoort er wel wisselende verhalen over zeg:S
  #97  
Oud 20 December 2007, 15:30
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 November 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 298
Stuur een bericht via MSN naar MarkBender
Standaard

@homie: Zit je op firmware 1.1.1 of 1.1.2? misschien moet je op 1.1.2 en dan iWorld installeren. Ook lees ik dat het soms handig is om hem op airplane mode te zetten en er weer af en dit een paar keer doen tot hij hem pakt!? Ik weet het ook niet dit is alleen wat ik heb gelezen... Succes.
Ps. wat zegt de iPhone nu dan? no sim?
  #98  
Oud 20 December 2007, 15:37
» Ik heb geen iPhone [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 December 2007
Berichten: 77
Standaard

Inderdaad no sim! en heb 1.1.2 en iworld al geinstaleerd.. het lijkt erop dat het niet werkt!
  #99  
Oud 20 December 2007, 15:37
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 December 2007
Berichten: 18
Standaard

Heb je een 3G SIM? Werkt de SIM nog zonder de Next SIM in je oude toestel? Heb je het toestel wel helemaal uitgezet tijdens het verwisselen (i.e. lange tijd op knopje drukken en dan 'slide to turn off')?
  #100  
Oud 20 December 2007, 15:41
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 November 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 298
Stuur een bericht via MSN naar MarkBender
Standaard

zoo... nou ik hoop dat J-Sun sne lhier is en kan vertellen of hij hem ook al binnen heeft en of hij werkt dan ga ik hem ophalen bij hem in Hoofddorp...
begin een beetje aan de NextSim te twijfelen...
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 1e gen.: Iphone 2g no sim alleen met vodafone wel sim timarea51 Unlock 5 20 January 2011 22:03
Duo sim vervalt bij activatie micro sim, beter oude knippen? s.keesen T-Mobile 10 1 August 2010 01:12
iPhone 3G: Unlock sim voor vodafone besteld bij rebel-sim.nl iPhone3G-er Unlock 7 16 June 2009 20:58
Hoe sim kaart klonen van mijn t-mobile sim naar een andere (lege) sim? iken Archief 2 4 March 2009 21:46
Incorrect SIM na upgrade zonder AT&T SIM fritspits Unlock [archief] 19 14 January 2008 09:12

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:30.