next sim

next sim discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) maar nu wel?...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

 

 

Discussietools Weergave
  #141  
Oud 21 December 2007, 19:57
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 November 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 298
Stuur een bericht via MSN naar MarkBender
Standaard

maar nu wel?
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #142  
Oud 21 December 2007, 20:06
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 November 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 298
Stuur een bericht via MSN naar MarkBender
Standaard

nou ik zit op 1.1.1 nu en hij zegt NO SIM
  #143  
Oud 21 December 2007, 20:17
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 November 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 298
Stuur een bericht via MSN naar MarkBender
Standaard

moet ik updaten naar 1.1.2 en dan iWorld installeren?
  #144  
Oud 21 December 2007, 23:41
» Ik heb geen iPhone [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 December 2007
Berichten: 77
Standaard

Heb je al BSD geinstalleerd?

Iemand die me kan vertellen of ik mijn gegevens van mij Abbonement sim kan kopieren naar die prepaid simkaart zodat die voortaan als mijn abbo sim werkt?
  #145  
Oud 21 December 2007, 23:43
» Ik heb geen iPhone  
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver)  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 1.960
Standaard

Dat "No sim" duidt eerder op een NEXTsim die niet goed contact maakt met je eigen sim...
  #146  
Oud 22 December 2007, 01:10
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 December 2007
Berichten: 18
Standaard

Ik heb het nog eens een keertje geprobeerd maar helaas; nog steeds "No SIM". En no way dat de Next SIM niet goed contact maakt; mijn SIM is zichtbaar ingedeukt door de contactpunten op de Next SIM.
  #147  
Oud 22 December 2007, 01:21
» Ik heb geen iPhone  
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver)  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 1.960
Standaard

Wees even voorzichtig. Zo'n proxy sim is best kwestbaar. Als de iPhone "no sim" zegt, dan betekent dat dat hij geen sim detecteert. Je hoeft Nextsim toch niet meer te programmeren m.b.v. een programmaatje (net als turbosim)?
  #148  
Oud 22 December 2007, 01:35
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 December 2007
Berichten: 18
Standaard

De Next SIM hoeft niet geprogrammeerd te worden, en kan zelfs niet geherprogrammeerd worden. In het begin gaf hij trouwens "SIM failure" ipv "No SIM". Nu zie ik wel dat door het verwijderen van de Next SIM van mijn SIM een aantal voetjes van de IC zijn afgebroken dus kan ik het nu wel helemaal vergeten.
  #149  
Oud 22 December 2007, 01:46
» Ik heb geen iPhone  
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver)  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 1.960
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Evinyatar Bekijk bericht
De Next SIM hoeft niet geprogrammeerd te worden, en kan zelfs niet geherprogrammeerd worden. In het begin gaf hij trouwens "SIM failure" ipv "No SIM". Nu zie ik wel dat door het verwijderen van de Next SIM van mijn SIM een aantal voetjes van de IC zijn afgebroken dus kan ik het nu wel helemaal vergeten.

Ooow shit, nee, he. Kijk even goed.
  #150  
Oud 22 December 2007, 03:26
» Ik heb geen iPhone [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 December 2007
Berichten: 77
Standaard

Fresh weet jij toevallig het antwoord op mijn vraag?
  #151  
Oud 22 December 2007, 03:29
» Ik heb geen iPhone  
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver)  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 1.960
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door homie Bekijk bericht
Fresh weet jij toevallig het antwoord op mijn vraag?
Hey Homie, dat zal niet gaan.
Je kunt wel je sim kopieren naar een Silvercard, maar alleen een V1 sim (alleen T-Mobile in NL).

Waarom zou je dat willen?
  #152  
Oud 22 December 2007, 13:24
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 November 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 298
Stuur een bericht via MSN naar MarkBender
Standaard

ik heb een vraag: ik heb net mn iPhone geupdate naar 1.1.2 maar... nu probeer ik hem te jailbreaken en zegt hij: This ultility can only be used if you have already run OktoPrep before updating to 1.1.2...
Hoe kan dit?ik kan alsleen op oke klikken en dan sluit hij af... Ik heb oktoprep geinstaleert via installer en toen geupdate... wat doe ik fout?
ik stel deze vraag hier omdat de nextsim niet werkt op 1.1.1 dus dacht ik moet hem updaten naar 1.1.2
  #153  
Oud 22 December 2007, 14:35
» Ik heb geen iPhone [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 December 2007
Berichten: 77
Standaard

@fresh

Dit wil ik omdat ik mijn iphone aan de praat heb gekregen met een kpn prepaid simkaart die ik gekocht heb. Daarmee werkt mijn nextsim! En hij doet het niet met mijn Hi abbo sim. Dus ik dacht misschien kan het... Groeten
  #154  
Oud 22 December 2007, 14:58
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 29 November 2007
Berichten: 19
Standaard

Ik heb het geprobeerd met een T-mobile en een Orange SIM maar bij beiden krijg ik de melding GEEN SIMKAART GEINSTALLEERD, zit op 1.1.2.

Doe ik iets verkeerd of ik heb ik gewoon een verkeerde Simkaart?
  #155  
Oud 22 December 2007, 15:07
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 December 2007
Berichten: 18
Standaard

Ben erin geslaagd de contactpunten te herstellen. Mijn Nokia geeft nu "SIM card rejected" ipv "No SIM" wat bevestigt dat het contact met de IC er weer is. De iPhone echter blijft "No SIM" zeggen
  #156  
Oud 22 December 2007, 16:18
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 10 December 2007
Berichten: 23
Standaard

Ok bij mij werkt het allemaal. je moet idd 1.1.2 draaien en iWorld installeren dat is het enige wat je nodig hebt om de next sim werkende te krijgen.
  #157  
Oud 22 December 2007, 16:21
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 10 December 2007
Berichten: 23
Standaard

krijgen jullie de melding "geen sim" of "sim error"? want als je de melding geen sim krijgt. want als je sim error krijgt dan moet je volgens mij gewoon iworld instaleren en nederlands kiezen. en met "geen sim" dan ligt het denk ik toch aan het aanbrengen van je simkaart en next sim.
  #158  
Oud 22 December 2007, 16:24
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 10 December 2007
Berichten: 23
Standaard

This ultility can only be used if you have already run OktoPrep before updating to 1.1.2...

Mark, heb jij je iphone opnieuw opgestart na het instaleren van oktoprep? kheb namelijk gelezen dat je dat niet moet doen.

Dus oktoprep installeren en gelijk met itunes updaten.
  #159  
Oud 22 December 2007, 16:24
» Ik heb geen iPhone [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 December 2007
Berichten: 77
Standaard

of aan dat je sim het niet doet met next sim
  #160  
Oud 22 December 2007, 20:45
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 November 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 298
Stuur een bericht via MSN naar MarkBender
Standaard

J-Sun het is al gelukt met oktoprep ik had hem idd uitgezet moest alles opnieuw doen... ik ga morgen nog ff klooien met de nextSim maar hij zegt continue no sim... erg vervelend ik zit nu op 1.1.2 met iWorld geinstalleerd... ik gebruik KPN Hi met een sim van iets meer dan 2 jaar oud...
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 1e gen.: Iphone 2g no sim alleen met vodafone wel sim timarea51 Unlock 5 20 January 2011 23:03
Duo sim vervalt bij activatie micro sim, beter oude knippen? s.keesen T-Mobile 10 1 August 2010 02:12
iPhone 3G: Unlock sim voor vodafone besteld bij rebel-sim.nl iPhone3G-er Unlock 7 16 June 2009 21:58
Hoe sim kaart klonen van mijn t-mobile sim naar een andere (lege) sim? iken Archief 2 4 March 2009 22:46
Incorrect SIM na upgrade zonder AT&T SIM fritspits Unlock [archief] 19 14 January 2008 10:12

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:59.