Jailbreak loopt vast...

Jailbreak loopt vast... discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo kenners, Ik ben gisteravond ook met het iPhone avontuur begonnen ! Firmware is 1.1.1 nieuw uit de doos. Ik ben aan de hand van ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 13-12-07, 18:11
» iPhone 7 Plus 128GB (Goud) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Spacegrijs) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: Zaanstad
Berichten: 36
Standaard Jailbreak loopt vast...

Hallo kenners,

Ik ben gisteravond ook met het iPhone avontuur begonnen ! Firmware is 1.1.1 nieuw uit de doos. Ik ben aan de hand van de wiki begonnen met jailbreaken. Alles gaat goed tot het moment dat ik naar jailbreakme.com ga, ik krijg elke keer de melding dat Safari de server niet kan vinden !

Ik heb inmiddels de iPhone al aan de pc gehangen, maar dat maakt geen verschil. Ik heb Safari kunnen openen en aanpassen (autolock en popup) de url's toegevoegd, jailbreakme.com geopend en vervolgens krijg ik na een seconde of 20 de boodschap dat de server niet gevonden wordt

Itunes (versie 7.05.20) ziet de iPhone wel en vraagt om te activeren als ik 'm ingeschakeld aan de pc hang. Als ik daarentegen de iPhone inschakel met het gelijktijdig indrukken van aan- en homebutton zegt iTunes dat ik moet "herstellen" naar 1.1.2

Kortom, gisteravond om 01.30 naar bed, drie uur zitten kl*ten en ik zie het ff niet meer zitten, maar ik zal ongetwijfeld niet de eerste zijn dus ik denk dat de oplossing dichtbij is !

Toch ??

Iemand een idee ??
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 13-12-07, 18:18
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.001
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Misschien rare vraag maar heb je uberhaupt wel een Wi-Fi connectie met je router ?
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #3  
Oud 13-12-07, 18:22
» iPhone 7 Plus 128GB (Goud) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Spacegrijs) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: Zaanstad
Berichten: 36
Standaard

Safari ziet 'm wel en ik heb vervolgens verbonden met mijn netwerk. Ook heb ik het Wi-Fi icoontje op het iPhone display...
  #4  
Oud 13-12-07, 18:24
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.001
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Als je er een wachtwoord op hebt of MAC adres beveiliging, haal dat er dan eens af. Dus met een open netwerk

De site doet het iig gewoon. Dus het ligt niet aan de site
  #5  
Oud 13-12-07, 18:38
» iPhone 7 Plus 128GB (Goud) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Spacegrijs) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: Zaanstad
Berichten: 36
Standaard

nog ff alles nagelopen. Netwerk is gewoon open, nog een keer opnieuw verbonden, proxy op auto. Dit is toch allemaal in orde zo ? Nog een keer geprobeerd, maar helaas...
  #6  
Oud 13-12-07, 18:42
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.001
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

En als je naar je netwerk gaat op de iPhone. Dan staat ie nu waarschijnlijk op DHCP. Probeer hem dan eens op Statisch te zetten
  #7  
Oud 13-12-07, 18:51
» iPhone 7 Plus 128GB (Goud) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Spacegrijs) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: Zaanstad
Berichten: 36
Standaard

Ook geen succes ! Nog even voor de zekerheid, is deze firmware wel 1.1.1 ?

04.02.13_G
  #8  
Oud 13-12-07, 18:56
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.001
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

De 1.1.2 firmware heeft een keer op je iPhone gestaan. Want de 04.02.13_G is de modemfirmware van de 1.1.2 firmware.

Heb je hem zelf al een keer geupdate en gedowngrade ?
Als dat niet zo is ben je waarschijnlijk opgelicht. Dan was je iPhone origineel 1.1.2, maar heeft de vorige eigenaar hem gedowngrade naar de 1.1.1 firmware.

Echter heeft dit niks te maken met het niet kunnen jailbreaken.
Ga eens naar settings-general-Stel opnieuw in ( mijn iPhone is NL. Het staat helemaal onderaan ). En klik op Herstel netwerkinstellingen ( ook helemaal onderaan )
Probeer nu nog eens connectie te maken

En zou je mij eens het 4e en 5e cijfer van je serial nummer willen geven...
  #9  
Oud 13-12-07, 19:16
» iPhone 7 Plus 128GB (Goud) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Spacegrijs) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: Zaanstad
Berichten: 36
Standaard

Heb het al gezien denk ik, cijfers zijn 48 dus productieweek 48 ? Vuile yank Heb voor het kopen nog specifiek gevraagd naar de firmware en kreeg als antwoord 1.1.1

Heb alles gereset zoals je zei, maar nog steeds niks....
  #10  
Oud 13-12-07, 19:28
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.001
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Die productieweek maakt niks uit voor die jailbreak. Ook niet de bootloader. Je kunt hem gewoon jailbreaken met de appsnapp manier. Probeer anders eens bij iemand anders te jailbreaken. Het moet gewoon werken hoor
  #11  
Oud 13-12-07, 19:36
» iPhone 7 Plus 128GB (Goud) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Spacegrijs) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: Zaanstad
Berichten: 36
Standaard

Ja ok, maar ben helaas wel gen**id, want bellen gaat deze voorlopig niet

Heb zelf het idee dat er misschien wel meer aan het toestel mankeert... Betekend nu natuurlijk wel dat ik deze via iTunes kan updaten naar 1.1.2 en van daaruit een downgrade uitvoeren en alles opnieuw kan doen toch ?
  #12  
Oud 13-12-07, 19:51
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.001
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Ja dat kan. Maar waarom zou je dan willen updaten --- > downgraden? Wat wil je daarmee bereiken?

Unlocken is idd nog niet mogelijk. Of je wil de turbosim gebruiken.

Je kunt het beste eerst bij iemand anders proberen te unlocken en daarna pas je iPhone herstellen met iTunes.
Heb je ook al je bootloader gecheckt? In de wiki staat hoe je dat kunt doen.
Dat raad ik sowieso aan om te doen
  #13  
Oud 13-12-07, 20:24
» iPhone 7 Plus 128GB (Goud) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Spacegrijs) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: Zaanstad
Berichten: 36
Standaard

Heb al een betere oplossing gevonden Destiny ! Heb een pissig mailtje naar de USA gestuurd, stuur morgen de phone terug en krijg mijn geld terug Ik heb perslot van rekening een 1.1.1 besteld en niet gekregen en het was toch echt de bedoeling dat ik er ook mee kon bellen...

In ieder geval superbedankt voor de input !! Als ik een nieuwe met de juiste FW heb ga ik weer aan de slag en meld ik me misschien weer !
  #14  
Oud 13-12-07, 20:44
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Hengelo
Berichten: 87
Standaard

Oh my god.... dat meen je echt he?!! haha
__________________
fw 1.12 en t9 nederlands!
  #15  
Oud 13-12-07, 21:12
» iPhone 7 Plus 128GB (Goud) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Spacegrijs) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: Zaanstad
Berichten: 36
Standaard

Ja dat meen ik echt. Gaat prima hoor met Ebay en confirmed Paypaladres
 



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPod touch: Jailbreak loopt vast Ikkuhh Jailbreak 2 17-08-10 15:45
Heel traag, sms loopt vast en recent calls loopt vast broom45 iPhone algemeen 8 15-08-10 12:02
Loopt vast geen jailbreak mogelijk Martinous Archief 1 14-04-10 21:29
Cydia loopt steeds vast na jailbreak Tamara1980 Jailbreak apps en thema's 7 29-06-09 14:22
jailbreak.jar (1.1.2) via mac loopt vast gracha Unlock [archief] 7 03-01-08 17:21

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 14:14.