anySIM foutmelding.

anySIM foutmelding. discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Goedenavond. Ik heb het probleem, een foutmelding te krijgen op het moment als ik anySIM zijn werk laat verrichten. Foutmelding: "Please restart your iphone anySIM ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 13-12-07, 23:07
San San is offline
» iPhone NL 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Berichten: 42
Standaard anySIM foutmelding.

Goedenavond.

Ik heb het probleem, een foutmelding te krijgen op het moment als ik anySIM zijn werk laat verrichten.

Foutmelding:

"Please restart your iphone

anySIM cannot unlock this phone. anySIM will now quit.
Please turn off your phone and turn it on again after anySIM quits."

Ik heb op advies van iemand anders, mijn iphone al opnieuw hersteld, en de procedure opnieuw aangegaan.

Heeft iemand hier een oplossing voor?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 13-12-07, 23:25
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.001
Standaard

Op welke firmware zit je ?
Wat is je modemfirmware ( settings-general-about) ?
Welke anySIM heb je gebruikt ?
Als je van de 1.0.2 firmware af kwam. Heb je hem toen gevirginized ?

Volgende keer iets meer info zoals firmware enzo
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #3  
Oud 14-12-07, 17:46
San San is offline
» iPhone NL 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Berichten: 42
Standaard

Sorry,

Fimware: 1.1.1
Modem Firmware: 04.02.13_G
anySIM: 1.1


Ik kom van Firmware 1.1.2 af.


Man, als je eens wist hoe graag ik wil bellen
  #4  
Oud 14-12-07, 18:23
MacFly's schermafbeelding
» iPhone 4 8GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Berichten: 170
Standaard

Ik denk dat je de foute anysim gebruikt hebt.
Als je downgrade vanaf 1.1.2 zit je namelijk op de 1.1.2 baseband die je moet unlocken met anysim 1.2.1.u dacht ik.

Je kan dan nog niet bellen in fw 1.1.1., daarvoor moet je dan weer upgraden naar 1.1.2.


Kan zij dat je je baseband hebt verkl**t, dan moet je hem natuurlijk eerst herstellen.
  #5  
Oud 14-12-07, 18:45
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.173
Standaard

Maar kwam je niet van 1.1.2 af met een bootloader 4.x???

Want dan kan je m natuurlijk helemaal niet anysimmen...

Laatst gewijzigd door Nikooos; 14-12-07 om 20:34.
  #6  
Oud 14-12-07, 19:57
San San is offline
» iPhone NL 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Berichten: 42
Standaard

Ik heb anySIM 1.2.1.u gevonden, en gedownload.
De pagina waar ik hem vandaan heb is iteliaans, dus ik versta er zeer weinig van...

Hebben jullie enig idee hoe ik dit op mijn iphone kan zetten?


Edit:// Ik kom er net achter, dat ik die anySIM inderdaad nodig heb.

Ik moet alleen iemand hebben die weet hoe ik hem installeer op mijn iphone, want google levert voor mij geen succes op.

Laatst gewijzigd door San; 15-12-07 om 01:02.
  #7  
Oud 15-12-07, 15:47
San San is offline
» iPhone NL 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Berichten: 42
Standaard

Niemand?

Als ik dit op m'n iphone heb, ben ik als het goed is klaar met zeuren.

Volgens internet moet ik 'anySIM 1.2.1.u' inderdaad op mijn iphone zetten.
Via de wiki kwam ik op 'anySIM', maar deze adressen werken geen van allen.

Nu heb ik anySIM 1.2.1.u, wel gedownload op mijn mac, maar heb geen idee hoe ik dit er op krijg..


Iemand?
  #8  
Oud 15-12-07, 17:06
Dien's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Sep 2007
Berichten: 610
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door San Bekijk bericht
Niemand?

Als ik dit op m'n iphone heb, ben ik als het goed is klaar met zeuren.

Volgens internet moet ik 'anySIM 1.2.1.u' inderdaad op mijn iphone zetten.
Via de wiki kwam ik op 'anySIM', maar deze adressen werken geen van allen.

Nu heb ik anySIM 1.2.1.u, wel gedownload op mijn mac, maar heb geen idee hoe ik dit er op krijg..


Iemand?
Als je installer op je iPhone hebt staan, dan kun je een source toevoegen:

- Open Installer
- Druk rechtsonder op "Sources"
- Druk rechtsboven op "Edit"
- Druk linksboven op "Add"

Voeg nu achter http:// het volgende ifoneguide.nl/repo

- Druk op OK
- Druk rechtsboven op "Done"
- Druk linksboven op "Refresh"

Ga naar Install en slide naar iFoneguide Apps, hierin zit Anysim 1.2u


Na het unlocken:

Oktoprep installeren en updaten naar 1.1.2 niet RESTOREN, dan 1.1.2 jailbreaken en klaar.

Als ik het fout heb, corrigeer me dan.....

Laatst gewijzigd door Dien; 15-12-07 om 17:11.
  #9  
Oud 15-12-07, 17:29
San San is offline
» iPhone NL 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Berichten: 42
Standaard

Dam, ik krijg nog steeds dezelfde foutmelding! :'(

"Please restart your iphone

anySIM cannot unlock this phone. anySIM will now quit.
Please turn off your phone and turn it on again after anySIM quits."

Ik vraag me af wat dit kan zijn..
  #10  
Oud 15-12-07, 17:47
pascalletje's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Bergeijk
Berichten: 759
Standaard

Ik denk dat je bootloader 4.6 hebt, en dus niet kan unlocken.
  #11  
Oud 15-12-07, 17:47
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.001
Standaard

Wat is het 4e en 5e cijfer van je serie nummer van je iPhone. Staat achterop de doos of telefoon
  #12  
Oud 15-12-07, 18:17
San San is offline
» iPhone NL 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Berichten: 42
Standaard

7TWH8, de laatste 5 dan..


Pascal: bootloader?, dat is?
  #13  
Oud 15-12-07, 18:20
pascalletje's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Bergeijk
Berichten: 759
Standaard

Ik zou eens de wiki door gaan lezen, dan wordt er een hoop duidelijk...
  #14  
Oud 15-12-07, 18:45
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.173
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door San Bekijk bericht
7TWH8, de laatste 5 dan..


Pascal: bootloader?, dat is?
Het nummer voor die 7? Een 4 zeker?
Dan heb je bootloader 4.xxx en die is niet te unlocken. Ik vroeg je dit een tijdje terug al maar daar reageerde je niet op..
  #15  
Oud 15-12-07, 18:55
pascalletje's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Bergeijk
Berichten: 759
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door San Bekijk bericht
7TWH8, de laatste 5 dan..

Er werd ook gevraagd om het 4de en 5de cijfer, niet de laatste 5...
  #16  
Oud 15-12-07, 19:09
San San is offline
» iPhone NL 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Berichten: 42
Standaard

Oh sorry, heb ik overheen gelezen..

Ik geef anders mijn hele serie nummer wel: 83748J7TWH8

Stel nou dat mijn iphone niet te unlocken is, is er dan ook totaal geen oplossing meer?
Of moet ik gewoon wachten tot er een mogelijkheid komt?

Laatst gewijzigd door San; 15-12-07 om 19:13.
  #17  
Oud 15-12-07, 20:21
pascalletje's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Bergeijk
Berichten: 759
Standaard

Die is van week 48, en dus niet te unlocken met anysim...
  #18  
Oud 15-12-07, 20:51
San San is offline
» iPhone NL 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Berichten: 42
Standaard

Nu moet ik dus wachten op een update?

Alvast bedankt voor jullie hulp.
  #19  
Oud 15-12-07, 20:59
Peter's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Antwerpen - Belgi
Berichten: 432
Standaard

of gaan voor een hardwareoplossing zoals de stealthsim
  #20  
Oud 18-12-07, 20:38
San San is offline
» iPhone NL 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Berichten: 42
Standaard

[verkeerde post]
 



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
anysim? vlees91 Archief 7 13-08-08 20:27
AnySIM 1.1 geeft Anysim can not unlock this phone lemme201 Unlock [archief] 5 26-11-07 19:47
AnySim 1.1.2 geeft FoutMelding jermain Archief 1 26-11-07 19:41
Foutmelding bij anySIM MartinZ Unlock [archief] 4 03-11-07 13:18

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:08.