Turbosim (welke aanschaffen)

Turbosim (welke aanschaffen) discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Als ik een turbosim kan bemachtigen,moet dat dan een blanco zijn? Eens in mijn bezit ,heb ik dan nog iets anders nodig of kan ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 17-12-07, 09:48
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: Belgi / Bosvoorde
Berichten: 110
Standaard Turbosim (welke aanschaffen)

Hallo,

Als ik een turbosim kan bemachtigen,moet dat dan een blanco zijn?
Eens in mijn bezit ,heb ik dan nog iets anders nodig of kan deze softwarematig(met de Iphone)aan de gang gekregen worden.
In sommige forums zeggen ze dat je altijd een kaart van een provider nodig hebt (bv AT&A)
Thanks
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 17-12-07, 09:52
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.183
Standaard

Het ligt eraan waar je iPhone vandaan komt. Met een Amerikaanse iPhone die origineel met een AT&T kaart wordt verkocht moet je hiermee je turbosim instellen. Je kan natuurlijk een 2ehands turbosim aanschaffen, maar die moet dan ingesteld zijn met een AT&T kaart..
  #3  
Oud 17-12-07, 10:36
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: Belgi / Bosvoorde
Berichten: 110
Standaard

Mijn Iphone komt uit de US (1.1.2 bl 4xxx)

Dus als ik het goed begrijp kan ik enkel een turbosim aktiveren met een originele AT&T kaart.
Hoe moet ik hier aan beginnen?Kan toch moeilijk effen naar de US gaan.
Bestaat er geen andere mogelijkheid?

thanks
  #4  
Oud 17-12-07, 10:45
stereopanda's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Berichten: 172
Standaard

Je kan een turbosim kopen om vervolgens je eigen simkaart werkend te maken in je iphone, OF je wacht nog een paar weekjes tot dat de trouwe iphone dev hackers de 1.1.3 firmware onder handen krijgen en de 1.1.2 firmware eindelijk kunnen hacken. Aan jou de keuze, wachten zul je zoiezo nog even moeten aangezien de turbosim bijna nergens meer verkrijgbaar is :X
  #5  
Oud 17-12-07, 10:45
» iPhone 5s 16GB (Zilver) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: E-Troid
Berichten: 119
Standaard

Kijk even rond op het forum daar je vraag al beantwoord is in andere topics.

Voor het unlocken met de turbosim kun je terecht in de wiki van dit forum.
__________________
...If you can't dazzle them with brilliance, baffle them with stupidity...
  #6  
Oud 17-12-07, 11:22
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: Belgi / Bosvoorde
Berichten: 110
Standaard

Veronderstel dat ik aan een blanco Turbosim geraak.Ik zeg wel , veronderstel,is mijn vraag: Heb ik een AT&T kaart nodig of kan ik gewoon met mijn proximus kaart de unluck uitvoeren.Dit is me nog niet duidelijk.

Thanks,
  #7  
Oud 17-12-07, 12:49
» iPhone US 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Berichten: 64
Standaard

Je hebt een AT&T kaart nodig.
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Ipad aanschaffen barryvandam iPad algemeen 8 04-01-11 10:42
iphone aanschaffen endZORRRR Archief 3 10-02-10 12:46
iPhone aanschaffen: Welke provider? DylanG Overige providers Nederland 6 18-05-09 23:27
heb iphone 1.1.2 met turbosim...kan ik upgraden naar 1.1.3 ? En werkt de turbosim dan stefaand Unlock [archief] 2 21-01-08 14:53
Iphone aanschaffen Giela Archief 1 15-10-07 20:19

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:47.