Ik heb 4 x king sim besteld

Ik heb 4 x king sim besteld discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door martijn02 Heb verder niet gevraagd... Ik had alleen niet begrepen dat de verzendkosten 57$ zijn, ik dacht dat een kaartje 40$ ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

 

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 21 December 2007, 10:57
bstruik's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 October 2007
Berichten: 62
Send a message via twitter to bstruik
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door martijn02 Bekijk bericht
Heb verder niet gevraagd... Ik had alleen niet begrepen dat de verzendkosten 57$ zijn, ik dacht dat een kaartje 40$ was, en een kaartje incl verzenden 57$ maar ik kreeg net een mailje van hem terug:
Hmm, dus dat is dan 97$ voor een stuk... misschien toch maar even verder kijken dan... :S

Ik bedoel: 40 euro om een stukje plastic ter grootte van een simkaartje met een waarde van 27 euro te versturen... WTF!? Voor dat geld wacht ik wel even tot iemand in nederland positieve resultaten heeft geboekt.
Tja maar heb je wel eens verder gekeken dan???? Bijv StealthSim kost alleen al iets van 70 en dan komen de verzendkosten erbij....
KINGSIM is NU echt de goedkoopste oplossing.
Je moet echt alleen meerdere bestellen dan is het relevant. Ik heb er 4 besteld en dan kom ik op 39 p/st uit incl verzendkosten.... geen geld toch?

Als dit goed werkt ga ik er een partij bestellen.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 21 December 2007, 11:06
bstruik's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 October 2007
Berichten: 62
Send a message via twitter to bstruik
Standaard

Zie hier zijn aangepaste website

KingSIM English
  #23  
Oud 21 December 2007, 11:30
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 November 2007
Locatie: Antwerpen
Berichten: 152
Send a message via twitter to chonazz
Standaard

IK vind het er allemaal nogal goedkoop uitzien. Lijkt wel of die chinezen een stukje karton hebbeb genomen, en daar wat hebben op geplakt.
Zal wel niet lang duren of er is een tutorial over hoe je zelf je turbosimlookalike kan maken.

JOnas
  #24  
Oud 21 December 2007, 11:48
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 December 2007
Locatie: Hilversum
Berichten: 57
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bstruik Bekijk bericht
Tja maar heb je wel eens verder gekeken dan???? Bijv StealthSim kost alleen al iets van 70 en dan komen de verzendkosten erbij....
KINGSIM is NU echt de goedkoopste oplossing.
Je moet echt alleen meerdere bestellen dan is het relevant. Ik heb er 4 besteld en dan kom ik op 39 p/st uit incl verzendkosten.... geen geld toch?

Als dit goed werkt ga ik er een partij bestellen.
Ja ik weet dat andere opties duurder zijn, maar van de StealthSim en de TurboSim is het duidelijk dat ze werken, er zijn veel reacties te vinden van mensen die al zo'n ding hebben waarbij het werkt. Wat voor bewijs hebben we nou eigenlijk dat de kingSIM ook werkt? Doe eens een reality check: Er is op Hackint0sh welgeteld 1 junior member met 8 posts die zegt dat het werkt, en er is een beebecn die hetzelfde roept maar geen engels spreekt.

Ik vind het heel moedig dat je de gok waagt, en er meteen 4 besteld, en als er meer resultaten komen zou ik er ook heel graag eentje willen. Alleen nu durf ik het nog even niet aan.
  #25  
Oud 21 December 2007, 11:49
bstruik's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 October 2007
Berichten: 62
Send a message via twitter to bstruik
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door martijn02 Bekijk bericht
Ja ik weet dat andere opties duurder zijn, maar van de StealthSim en de TurboSim is het duidelijk dat ze werken, er zijn veel reacties te vinden van mensen die al zo'n ding hebben waarbij het werkt. Wat voor bewijs hebben we nou eigenlijk dat de kingSIM ook werkt? Doe eens een reality check: Er is op Hackint0sh welgeteld 1 junior member met 8 posts die zegt dat het werkt, en er is een beebecn die hetzelfde roept maar geen engels spreekt.

Ik vind het heel moedig dat je de gok waagt, en er meteen 4 besteld, en als er meer resultaten komen zou ik er ook heel graag eentje willen. Alleen nu durf ik het nog even niet aan.

Ik zal het vandaag of morgen weten.... hou je op de hoogte.
  #26  
Oud 21 December 2007, 11:53
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 December 2007
Locatie: Hilversum
Berichten: 57
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bstruik Bekijk bericht
Ik zal het vandaag of morgen weten.... hou je op de hoogte.
Ben heel erg benieuwd... Ik zal voor je duimen
  #27  
Oud 22 December 2007, 19:26
» iPhone US 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: 22 December 2007
Berichten: 5
Standaard

Kan je met een vervangingsSIM (kingsim, sonic, stealth,...) ook nog 3th party applicaties draaien? Of is dit iets helemaal anders?

Ik begrijp namelijk niet zo goed of unlocken, jailbreaken,... aan elkaar vast hangt of niet...


Tnx!
Skicks
  #28  
Oud 24 December 2007, 18:01
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 December 2007
Berichten: 9
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bstruik Bekijk bericht
Ik zal het vandaag of morgen weten.... hou je op de hoogte.
Ik ben net 24 uur thuis uit China met een Iphone die hier werkt met T-Mobile. Ik was huiverig, maar heb zo'n dun simkaartje erbij gekregen (made in china) of het de kingsim is weet ik niet. Werken als de beste. Durf alleen niet de software te updaten...... iemand tips of ik het wel of niet kan wagen?
  #29  
Oud 27 December 2007, 16:03
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 December 2007
Locatie: Hilversum
Berichten: 57
Standaard

Heb je ze al binnen bstruik? Het blijft zo lang stil hier...
  #30  
Oud 27 December 2007, 16:37
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 December 2007
Berichten: 7
Stuur een bericht via MSN naar patspinner Stuur een bericht via Skype™ naar patspinner
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door martijn02 Bekijk bericht
Heb je ze al binnen bstruik? Het blijft zo lang stil hier...
Nou ik heb ze binnen!!!Werkte, maar na het eruit halen krijg en blijf ik de melding krijgen : NO SIM card (zelfs niet met de originele AT&T kaart krijg ik de boodschap weg)

Nu weet ik het echt effe niet meer./....
  #31  
Oud 27 December 2007, 17:25
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 December 2007
Berichten: 43
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door patspinner Bekijk bericht
Nou ik heb ze binnen!!!Werkte, maar na het eruit halen krijg en blijf ik de melding krijgen : NO SIM card (zelfs niet met de originele AT&T kaart krijg ik de boodschap weg)

Nu weet ik het echt effe niet meer./....
Hmm heeft bstruik dit ook??
  #32  
Oud 27 December 2007, 17:59
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 December 2007
Berichten: 7
Stuur een bericht via MSN naar patspinner Stuur een bericht via Skype™ naar patspinner
Standaard KinSIM

Nou..ik kan melden dat de KINGSim perfect werkt met een 1.1.2 met Vodafone NL.
  #33  
Oud 27 December 2007, 18:01
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Berichten: 73
Standaard

Morgen weten we ook of T-Mobile gaat werken
  #34  
Oud 27 December 2007, 18:48
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 26 December 2007
Berichten: 8
Standaard

Iemand enig idee wat hetvolgende is?
eBay.be: TURBOSIM pour iPhone 1.1.2 OOB bootload 4.6 Dsimlock! (object 140193156284 eindtijd 29-dec-07 13:30:00 CET)

Staat erbij dat het Turbosim is, maar lijkt me erg op een Kingsim ...
  #35  
Oud 27 December 2007, 18:58
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 October 2007
Berichten: 111
Standaard

Kan iemand mij uitleggen waarom bijvoorbeeld Turbosim en King sim meteen werkt als je je eigen simkaart erin doet en hem jailbreakt? Of mis ik iets hier.

Zou je niet eerst wat moeten programmeren zoals bij Magic Sim?
  #36  
Oud 27 December 2007, 20:09
bstruik's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 October 2007
Berichten: 62
Send a message via twitter to bstruik
Standaard

Nou ik heb net de 4 KINGSIMS opgehaald. ga nu effe alle 4 de Iphones bricken en daarna maar effe de simkaartjes bijsnijden. hou jullie op de hoogte vanavond.

PS: heeft iemand een tip om ze te snijden?
  #37  
Oud 27 December 2007, 21:17
bstruik's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 October 2007
Berichten: 62
Send a message via twitter to bstruik
Standaard

nou het werkt niet. Heb wel KPN verbinding maar als ik de dialpad kies komt die voor 1 sec op en dan kom ik terug in homescreen
  #38  
Oud 27 December 2007, 21:20
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 8.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi + 4G 32GB (Zwart) [FW: 8.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 December 2007
Berichten: 37
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bstruik Bekijk bericht
nou het werkt niet. Heb wel KPN verbinding maar als ik de dialpad kies komt die voor 1 sec op en dan kom ik terug in homescreen
Je moet iWorld installeren! en opstarten, en daarna Nederland kiezen! Soms is het handig om eens de wiki's te lezen ;-)
  #39  
Oud 27 December 2007, 21:33
iCulture's schermafbeelding
Administrator
» iPhone X 256GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 512GB (Rosgoud) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 15 September 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 28.451
Stuur een bericht via Instant Messenger naar iCulture Stuur een bericht via Skype™ naar iCulture Send a message via twitter to iCulture
Standaard

VERZOEK
Beste bstruik, zou je je profiel willen aanpassen met je huidige model iPhone of iPad en de juiste firmwareversie? Wij en anderen kunnen je dan in de toekomst beter helpen bij eventuele problemen. Alvast bedankt!

  #40  
Oud 27 December 2007, 22:16
bstruik's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 October 2007
Berichten: 62
Send a message via twitter to bstruik
Standaard

oh sorry ... maar ieder geval het werkt nu na de installatie van Iworld.
Heb nu alle 4 de iphones geunlocked en ze werken 100%

King Sim werkt dus met mn V3/3G/UMTS Simcard

PS: heb de simkaarten er meerdere keren in/uit gehaald en werkt dus ook, geen fouten enz

Laatst gewijzigd door bstruik; 28 December 2007 om 13:53.
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 3G: heb 3.1.3 geunlocked en werk maar met 1 sim guku116 Unlock 5 14 July 2010 18:26
Mijn SIM card wordt niet ondersteund, maar heb wel een T-Mobile abonnement! boijke T-Mobile 8 5 March 2010 21:38
kan niet registeren omdat ik geen t-mobile sim heb ? andre-nl Archief 3 26 August 2009 20:47
iPhone 3G: Unlock sim voor vodafone besteld bij rebel-sim.nl iPhone3G-er Unlock 7 16 June 2009 21:58
Magic Sim binnen v15 en v16. Heb geen cardreader... Arne2606 Unlock [archief] 33 29 December 2007 16:33

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:39.