Is dit ook een "echte" Turbosim?

Is dit ook een "echte" Turbosim? discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Goedenavond, Ik ben vrij nieuw hier op het forum, zeker qua registreren, niet qua browsen. Ik volg dit zeer handige forum al een geruime tijd. ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 23 December 2007, 21:42
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 December 2007
Berichten: 23
Standaard Is dit ook een "echte" Turbosim?

Goedenavond,

Ik ben vrij nieuw hier op het forum, zeker qua registreren, niet qua browsen.
Ik volg dit zeer handige forum al een geruime tijd. Nu komen er echter vragen van mijn kant die ik nog niet heb kunnen vinden op het forum.

Over ongeveer 1,5 week komt er een Iphone mijn kant op.
Nu zal dit waarschijnlijk versie 1.1.2 met bl 4.6 zijn. Ik wilde deze gaan unlocken op de Turbosim manier.
Na ook Youtube uitgepluist te hebben kwam ik terecht op ebay, waar ook genoeg topics zijn over turbosim.
Alleen is die naar mijn weten niet van Bladox.
De sellers adverteren met iTurbosim2 / v2 of weet ik veel wat ze erachter zetten.
Voorbeeld:
i Turbosim 2 Unlock Apple IPHONE BOOTLOADER 4.06 -1.1.2 - (eBay item 330199032377 end time Dec-23-07 07:46:11 PST)
TurboSIM v2 iphone unlock preloaded better stealthSIM - (eBay item 230205946777 end time Dec-25-07 11:34:44 PST)

Nu is mijn vraag, zijn deze vergelijkbaar met de Turbosim van Bladox? Of werkt dit op een geheel andere manier.
Als dit een andere manier is, is dit vertrouwd?
Ergens heb ik het idee dat de sim van Bladox een zeer goede reputatie heeft, ook al is hij moeilijk verkrijgbaar.

YouTube - New Iturbosim2 to Unlock Iphone 1.1.2 OOB/OTB,

Het eerste voorbeeld van ebay staat ook op, en ziet er makkelijker uit dan de Bladox manier. Wie kan mij tips en/of uitsluitsel geven.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 23 December 2007, 21:54
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 December 2007
Berichten: 26
Standaard

ik had juist dezelvde vraag over die 2de link met die groene kaart die zou ik ook graag kopen maar als apple dan een soort update doet zou het dan mogelijk zijn dat die niet meer werkt of kan je die zo als de turbosim terug programeren ?

alvastbedankt .

of zou ik mij dan voor dezelvde prijs miss beter een echte turbo sim kopen die dan wel weer werkt na een apple update ?

Laatst gewijzigd door lientje; 23 December 2007 om 21:58.
  #3  
Oud 23 December 2007, 22:52
iCulture's schermafbeelding
Administrator
» iPhone X 256GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 512GB (Rosgoud) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 15 September 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 28.451
Stuur een bericht via Instant Messenger naar iCulture Stuur een bericht via Skype™ naar iCulture Send a message via twitter to iCulture
Standaard

Alleen de echte TurboSIM is voor zover ik weet steeds herprogrammeerbaar. Alle andere SIMs, zoals StealthSIM, MagicSIM, enzovoorts zijn maar eenmalig te programmeren en het is dan ook geen garantie dat die nog steeds hun werk zullen doen bij een volgende firmware-upgrade van Apple. Of de hierboven genoemde SIMs "echte" TurboSIMs zijn waag ik persoonlijk te betwijfelen. Die worden alleen door Bladox in Tsjechie geleverd en dit lijken mij neppers die proberen mee te liften op het succes van de TurboSIM.
  #4  
Oud 23 December 2007, 23:16
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 December 2007
Berichten: 26
Standaard

oke bedankt maar dus met de turbosim ga je normaalgezien altijd kunnen bellen ook als apple ze blockt ofzo, ga je die terug kunne instelle en weer bellen ??..

aja en een turbosim is die ook gevaarlijk voor de batterij dan al de andere of niet ?

Laatst gewijzigd door lientje; 24 December 2007 om 11:46.
  #5  
Oud 24 December 2007, 15:10
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 December 2007
Berichten: 23
Standaard

Als Apple bepaalde dingen zou blokken, wil dat natuurlijk niet zeggen dat de Turbosim zijn werk blijft doen.
Het is waarschijnlijk dat de Turbosims geherprogrameerd kunnen worden.
Garanties heb je natuurlijk nooit.

Ergens vraag ik mij af of ik niet moet gaan voor een gewone Black-Stealthsim,
Dat scheelt op dit moment enorm in prijs, en als ik Rox mag geloven, kan Apple moeilijk de Stealthsims blokkeren omdat daar de hulp van AT&T voor nodig is.
Nu kan het ook zo zijn dat AT&T daar niet moeilijk over doet en de codes vrijgeeft die ervoor nodig zijn om de sims te blokkeren.

Al met al is het een moeilijke keuze. Wil ik straks kunnen bellen met mijn Iphone, dan zal ik nu een Stealthsim aan moeten schaffen, omdat de Bladox Turbosim (nog) niet leverbaar is. Maar komt Apple met een update uit, en kunnen ze de Stealthsim blokkeren. Dan moet ik alsnog een Turbosim aanschaffen, wat weer dubbele kosten met zich meebrengt.

Graag enige reacties over wat nu een goede oplossing zou zijn. De speculaties over de software unlock zijn niet peilbaar dus dat is niet echt een optie, zeker omdat er geen verwachte datum is wanneer de soft-unlock eraan zal komen.

Wat is wijsheid.
  #6  
Oud 24 December 2007, 17:12
Philro's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 December 2007
Berichten: 33
Standaard

Het ziet er op het filmpje allemaal redelijk simpel uit, blijkbaar met de turbosim is er dus gewoon gebruik te maken van andere providers. Wat ik me nu afvraag is blijven outlook en dat soort dingen gewoon te synchroniseren of staat dit er los van? Ik heb ook begrepen dat er gewoon updates mee te doen zijn. Heeft iemand hier al ervaring mee?
  #7  
Oud 24 December 2007, 17:53
GianiV's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 November 2007
Locatie: Cruquius
Berichten: 44
Standaard

De SIM die hij gebruikt lijkt wel erg veel op de MagiSIM CUT (15th gen) version.

hopelijk heeft hij die gewoon gebruikt, en is hij dus te programmeren
  #8  
Oud 24 December 2007, 18:06
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 December 2007
Berichten: 23
Standaard

En dat wil zeggen dat hij dus een "goede" sim gebruikt?
Een die gelijkwaardig is aan een Bladox?
  #9  
Oud 25 December 2007, 18:08
GianiV's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 November 2007
Locatie: Cruquius
Berichten: 44
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Morph Bekijk bericht
En dat wil zeggen dat hij dus een "goede" sim gebruikt?
Een die gelijkwaardig is aan een Bladox?
Of het een goede is, moeten we nog gaan zien.

er is nog niemand op dit forum die heeft kunnen testen of de MagicSIM methode werkt, en zoals ik al zeg lijkt deze erg op de MagicSIM en dus is er hoop dat deze gaat werken als ze binnen komen.
  #10  
Oud 31 December 2007, 15:00
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.0.2]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 31 December 2007
Berichten: 28
Standaard

is dit: NEW Magicsim Double Mode Dual Sim(20TH Edition) - eBay (item 180201596696 end time Jan-06-08 16:44:45 PST)

van hetzelfde kaliber als het gene dat die man gebruikt op het filmpje? (beneden staan afbeeldingen)

Wat wordt er trouwens juist bedoeld met 'herprogrammeerbaar'? Betekent dit dat het ook nog werkt wanneer er firmware-updates komen?
  #11  
Oud 31 December 2007, 15:03
Stibou's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Moeskroen (Belgi)
Berichten: 333
Standaard

Het is het proberen waard voor die prijs,maar ik denk niet dat het zal werken!
  #12  
Oud 31 December 2007, 15:06
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.0.2]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 31 December 2007
Berichten: 28
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Stibou Bekijk bericht
Het is het proberen waard voor die prijs,maar ik denk niet dat het zal werken!
Kan je zeggen waarom? Ik bedoel: het lijkt exact dezelfde als diegene die die kerel op het filmpje in het begin van dit topic gebruikt en bovendien is de feedback van die seller heel goed (al gaat dat natuurlijk meestal enkel maar de samenwerking en de verzending, al staat er soms ook 'works perfect')
  #13  
Oud 31 December 2007, 15:09
Stibou's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Moeskroen (Belgi)
Berichten: 333
Standaard

Ja maar is niet direct uitgelegd voor de Iphone,en voor 10$ zou iedereen dit kopen,maar goed je moet zien welke kwaliteit het is en of je er later geen problemen mee krijgt!
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Elke 30 sec. een push bericht met: "Dit asseccoire is niet geoptimaliseerd......" robstroom iPhone algemeen 3 5 September 2010 00:33
Wie ziet dit na het drukken op "home" na een zwart scherm? Pear iPhone algemeen 4 13 June 2010 23:09
Web applicatie als een echte "App Store app" opstarten Smon iPhone Apps 0 19 September 2009 15:09
Lijst "echte" spellen? vdvorst iPhone Apps 13 28 October 2008 22:03
Is deze "turbosim" te betrouwen Frudak Unlock [archief] 7 1 January 2008 23:03

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:16.