Magic Sim binnen v15 en v16. Heb geen cardreader...

Magic Sim binnen v15 en v16. Heb geen cardreader... discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) De 15th gen werkt niet met applesaft. Ik krijg steeds ERROR: Bad file bij het programmeren van de sim . Heb ook een oudere versie ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

 

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 28 December 2007, 22:25
» Ik heb geen iPhone  
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver)  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 1.960
Standaard

De 15th gen werkt niet met applesaft. Ik krijg steeds ERROR: Bad file bij het programmeren van de sim. Heb ook een oudere versie van applesaft.trb geprobeerd.
Op die Vietnamese site wordt de fout wel genoemd, maar ik kan niet ontcijferen wat de fout inhoudt.

iPhone 1.1.2 OTB mở khóa th*nh công bằng MagicSim!!! - DIỄN ĐÀN TINH TẾ
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 28 December 2007, 22:36
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.565
Send a message via twitter to Michael
Standaard

geen touw aan vast te knopen
  #23  
Oud 28 December 2007, 23:24
» iPhone US 8GB [FW: 2.0]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: niet nederland
Berichten: 11
Standaard

ik heb mij even bij het board ingeschreven en en PM an de uitgever van de bijdraag geschreven (english) en ik hoop dat ik er en aantwoord op krijg.

@fresh: heb je de turbosim2.zip van de vietnamse website gepackt? meschien
ie er iets an verandered??

hier dan mijn PM:
Hello,

I hope you understand english, because i don't know
your language.

The thing I understand, is that you use a magicsim (13th)
and applesaft from turbosim to unlock your iphone.

Please, maybe you can exlpain how to manage it on
english???

I'm a active member of a netherland iphoneforum and
we try to use the magicsim (15th) to unlock
our iphones, but until now without success.

Please give us a hand...

You are invited to our forum as well (it is netherlands):
https://forum.iculture.nl/f14/i...ardreader.html

So, greetings from europe!

unwies
  #24  
Oud 29 December 2007, 13:22
» Ik heb geen iPhone  
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver)  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 1.960
Standaard

Na de mislukte applesaft test is er nog maar 1 hoop en dat is dat de magicsim als een silvercard te programmeren is. Helaas werkt het dan alleen met V1 simkaarten (T-Mobile).
  #25  
Oud 29 December 2007, 13:51
Marcski's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 December 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 87
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Fresh Bekijk bericht
Na de mislukte applesaft test is er nog maar 1 hoop en dat is dat de magicsim als een silvercard te programmeren is. Helaas werkt het dan alleen met V1 simkaarten (T-Mobile).
maar dan is een silvercard een veel makkelijkere en goedkopere oplossing, toch?
  #26  
Oud 29 December 2007, 13:57
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 October 2007
Berichten: 111
Standaard

Als iemand nog een magic sim nodig heeft, heb er een paar in me laadje liggen. Heb er niet veel hoop meer op

Moet wel zeggen dat achterop staat bij zowel die V15 als V16 dat nieuwere gen simkaarten ook werken.. Dus weet niet hoe iedereen bij komt dat alleen V1 simkaarten zouden werken.

Maar zolang er geen oplossing maakt dit natuurlijk ook niet uit

Ander vraagje hoe komt het dat Turbo sim en kingsim enzo plug en play is en je niets hoeft te programmeren?
  #27  
Oud 29 December 2007, 14:05
» iPhone US 8GB [FW: 2.0]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: niet nederland
Berichten: 11
Standaard

ik dacht, dat je bij de turbosim well iets moet installeren op je iphone (applesaft?)
En ik denk bij de kinsim is al en IMSI en ICCID in de Chip geschreven.

ik wacht nog stets op mijn magicsim...

heb ook nog geen reaktie op mijn PM naar vietnam ;-(
  #28  
Oud 29 December 2007, 14:07
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 October 2007
Berichten: 111
Standaard

Wat doet dat appelsaft dan precies? Zou het niet gewoon werken met zo'n magic sim met AT&T en een andere sim erin?

Ik heb al een AT&T sim verknipt en in die magic sim gedaan. Wil eigenlijk niet me prepay sim verknippen tenzij ik weet dat het werkt

*EDIT* Je mag bij mij wel zo'n magicsim komen halen als je wilt! Heb zowel V15 als V16 voor je. Hoef er niets voor te hebben.
  #29  
Oud 29 December 2007, 14:44
» iPhone US 8GB [FW: 2.0]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: niet nederland
Berichten: 11
Standaard

geen idee, maar hier is well en tutorial voor de turbosim:
[1.1.2 OTB] Tutorial MAC/PC with TurboSIM - Hackint0sh

ik heb zelfs geen turbosim, en darom heb ik er ook niet echt en idee van...

bedankt, maar a'dam ligt ron 150 km weg...

heb je meschien all op die vietnamse website gekijken?
"fresh" heft er all met experimenteert...
  #30  
Oud 29 December 2007, 14:52
» Ik heb geen iPhone  
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver)  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 1.960
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Arne2606 Bekijk bericht
Wat doet dat appelsaft dan precies? Zou het niet gewoon werken met zo'n magic sim met AT&T en een andere sim erin?

Ik heb al een AT&T sim verknipt en in die magic sim gedaan. Wil eigenlijk niet me prepay sim verknippen tenzij ik weet dat het werkt

*EDIT* Je mag bij mij wel zo'n magicsim komen halen als je wilt! Heb zowel V15 als V16 voor je. Hoef er niets voor te hebben.
Het verknippen is niet zo'n probleem. Je kunt die minisim altijd in 1 van die witte adapters steken en dan zo'n "Ghost" sticker erop plakken.

Applesaft voegt een applicatie toe aan het STK menu van de Turbosim.
  #31  
Oud 29 December 2007, 15:01
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 October 2007
Berichten: 111
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Fresh Bekijk bericht
Het verknippen is niet zo'n probleem. Je kunt die minisim altijd in 1 van die witte adapters steken en dan zo'n "Ghost" sticker erop plakken.

Applesaft voegt een applicatie toe aan het STK menu van de Turbosim.
Is het proberen waard of moet er sowieso geprogrammeerd worden wat niet gaat lukken?
  #32  
Oud 29 December 2007, 15:09
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 October 2007
Berichten: 111
Standaard

Naja te laat heb nu me NL sim kaart ook verknipt. Als ik ergens meer kan helpen. Heb hier een unlokte oude werkende iphone die nu op 1.1.2 draait en nog een OTB 1.1.2 die gejailbreakt is. Dus laat me even weten als ik iets kan proberen

Cheers
  #33  
Oud 29 December 2007, 15:28
» iPhone US 8GB [FW: 2.0]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: niet nederland
Berichten: 11
Standaard

hoy...

ik heb net en aantwoord van die vietnamse website:

This thread was created by a mobile phone seller.
He tries to scam us to buy Magic sim, AT&T Sim, Super Sim...
Many of us trusted him and buy all of this and none was successful.
As you know, if this solution was successful, this must be in sticky thread.
Don't waste time in magicSim, you should read it on Iphone dev team forum
  #34  
Oud 29 December 2007, 15:33
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 October 2007
Berichten: 111
Standaard

LOL me nl sim voor niets verknipt. Nou ja doe graag een bijdrage voor de community zullen we maar zeggen

Ik gooi die troep meteen weg!
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
heb iphone 3G 3.1.3 ge-jailbreakt met blacksnow, maar heb geen 3Gsignaal van t-mobile lutador T-Mobile 1 7 March 2010 19:00
iPhone al binnen maar geen SIM-kaart Crippless iPhone algemeen 3 27 February 2010 22:39
kan niet registeren omdat ik geen t-mobile sim heb ? andre-nl Archief 3 26 August 2009 19:47
Heb geen Service ik heb een Vodafone Abbonement (geen INternet) deaapdaar Vodafone 0 11 March 2009 12:36
Heeft iemand Magic sim al voor elkaar? Arne2606 Unlock [archief] 10 27 December 2007 21:26

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:19.