stealthsim en proximus problemen!

stealthsim en proximus problemen! discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Hey iedereen, Sinds 2 dagen heb ik een stealthsim ontvangen van iPhonehellas in de hoop dat ik hier in Belgi kon bellen met mijn iPhone ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 29-12-07, 12:15
» iPhone US 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Berichten: 3
Standaard stealthsim en proximus problemen!

Hey iedereen,

Sinds 2 dagen heb ik een stealthsim ontvangen van iPhonehellas in de hoop dat ik hier in Belgi kon bellen met mijn iPhone gemaakt in week 46 (bad luck for me). Ik heb mijn iPhone volgens de juiste stappen eerst gedowngrade naar 1.1.1, dan gejailbreaked en daarna weer geupgrade naar 1.1.2 om hem dan vervolgens weer te jailbreaken zodat ik iWorld kon installeren. Dit lukte allemaal...tot het moment dat ik mijn stealthsim en mijn proximus simkaart in de iPhone stak. Er komt cst op het scherm... "no simcard installed"...Heeft iemand hetzelfde probleem als mij en wat belangrijker is, heeft iemand er een oplossing voor?

Many thanks!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 29-12-07, 12:24
Stibou's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Moeskroen (Belgi)
Berichten: 330
Standaard

JA!Show een een picje van je SIM!
  #3  
Oud 29-12-07, 12:26
Peter's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Antwerpen - Belgi
Berichten: 432
Standaard

het kan inderdaad zijn dat je sim kaart te oud is, die kan je gewoon laten wisselen bij een proximus verdeler.
  #4  
Oud 29-12-07, 12:26
Stibou's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Moeskroen (Belgi)
Berichten: 330
Standaard

Maar toon toch maar eens je sim!
  #5  
Oud 29-12-07, 12:48
» iPhone US 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Berichten: 3
Standaard

Thanks voor jullie snelle antwoorden! Op dit moment kan ik echter mijn simkaart niet tonen. Ik heb op dit moment de griep en mag niet buitenkomen van de dokter. een vriend van me is zo goed geweest om naar een balgacom winkel te gaan en in mijn plaats een nieuwe simkaart te halen. Ik hou jullie in ieder geval op de hoogte of het al dan niet werkt.

Nogmaals bedankt!
  #6  
Oud 29-12-07, 12:58
Stibou's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Moeskroen (Belgi)
Berichten: 330
Standaard

Waar zat de Chip juist op de sim?
  #7  
Oud 29-12-07, 17:48
» iPhone US 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Berichten: 3
Standaard

Hey iedereen

Bij deze kan ik jullie met veel plezier en grote blijdschap meldden dat ik eindelijk (met behulp van de nieuwe simkaart) kan bellen met mijn iPhone!!!
Nogmaals bedankt voor jullie reacties!

greets
  #8  
Oud 30-12-07, 01:33
» iPhone UK 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Berichten: 6
Standaard

Bij mij duurde het ook een paar minuten voor de simkaart herkent werd.

minuutje of 3 denk ik.

Alleen wil de mijne nog niet bellen en gebeld worden.

Zodra ik wil bellen, en zelf wat in wilt toetsen, springt de iPhone terug naar home.
Nummers terug bellen idem dito.

Iemand enig idee wat het kan zijn, en hoe ik dit kan oplossen ?
Zou helemaal toppie wezen ben aan het zoeken hier op de site en op google maar helaas, niets gevonden over hetzelfde euvel.

iPhone 1.2.6
alle stappen ondernomen, volgens de handleiding van iClarified - Apple News and Tutorials

na alle software aangepast- ge-update te hebben, de stealth sim met eigen sim erin gestopt, ging gelukkig goed
nederlandse taal nog niet gedaan, nog niet gezien hoe het moet.

iWord ook geinstalleerd maar helaas.

mocht iemand nog een tip hebben om het laatste obstakel op te lossen zodat ik kan bellen en gebeld worden.
heel graag.

Happy eigenaar van de iPhone

Laatst gewijzigd door juultje; 30-12-07 om 01:37.
  #9  
Oud 30-12-07, 01:36
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.173
Standaard

iWorld installeren en draaien!! Te installeren vanaf de installer en dan op Nederlands zetten. Of Belgisch als dat je voorkeur is natuurlijk
  #10  
Oud 30-12-07, 01:46
» iPhone UK 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Berichten: 6
Smile

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door psychonikeo Bekijk bericht
iWorld installeren en draaien!! Te installeren vanaf de installer en dan op Nederlands zetten. Of Belgisch als dat je voorkeur is natuurlijk

Dank voor je reactie, maar zoals er staat..

iWord is al geinstalleerd, alleen zie ik het niet terug en weet ik niet hoe te draaien, en wat je bedoeld...misschien dummies uitleg
  #11  
Oud 30-12-07, 02:08
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.173
Standaard

zie je het ook niet terug als je een pagina verder bladert op je iphone? dus even met de vinger van rechts naar links bewegen om op een andere pagina te komen?

Er moet als het goed is een icoontje van iWorld bij komen. Als je hierop klikt kan je je landinstellingen kiezen en dan zou het probleem opgelost moeten zijn.

Vandaar dat ik dat draaien er altijd bijzeg. Sommige mensen vergeten dat en zonder dat het gedraaid is, lost iWorld nog niets op
  #12  
Oud 30-12-07, 02:19
» iPhone UK 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Berichten: 6
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door psychonikeo Bekijk bericht
zie je het ook niet terug als je een pagina verder bladert op je iphone? dus even met de vinger van rechts naar links bewegen om op een andere pagina te komen?

Yep daar zat het in, dank je wel..
Inmiddels getest en het werkt nu wel. Dank



Nog een probleempje

Iedere keer schiet hij locked, heb veel geprobeerd, maar krijg niet weg. Moet steeds weer unlocken van de iPhone
En de nederlandstalig menu nog kan het nergens vinden . Maar ook met deze kleine probleempjes top telefoon.

fijn uiteinde allemaal, en een mooi apple jaar gewenst

Laatst gewijzigd door juultje; 30-12-07 om 02:29.
  #13  
Oud 30-12-07, 02:26
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.173
Standaard

hoe bedoel je "schiet hij locked"?

Moet je je pincode van je SIM elke keer intoetsen bedoel je?
  #14  
Oud 30-12-07, 02:32
» iPhone UK 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Berichten: 6
Standaard

Nope de telefoon zelf je krijgt een soort van batterij vel groen te zien, dan moet ik eerst de code invoeren.. Pincode voor sim staat nog even uit

hoop dat je zo begrijpt, moeilijk zo te omschrijven
 



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Belgi: Netwerk problemen Proximus avdlprive Overige providers Belgi 51 22-10-09 12:29
StealthSim -PatrickO- Unlock [archief] 171 04-02-08 20:48
US IPHONE 8GB 1.1.2 OTB 4.6L + Stealthsim problemen. GeeSee Unlock [archief] 3 26-01-08 15:35
Problemen met bereik en stealthsim Yaron Unlock [archief] 17 24-01-08 14:47
StealthSIM joostje18 Archief 1 24-12-07 20:26

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:23.