iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Unlock [archief] (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/f82/unlock-archief/)
-   -   Springboard verdwenen na install van Categorize (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/f82/unlock-archief/4305-springboard-verdwenen-na-install-categorize.html)

il padrino 30-12-07 12:22

Springboard verdwenen na install van Categorize
 
10 min geleden de applicatie Categorize geinstalleerd op mijn iPhone. Na installatie een groep aangemaakt voor Utilities en daar een aantal programma's aan gekoppeld. Home button ingedrukt en nadat ik met de slide heb geopend, krijg een zwart scherm met aan de bovenzijde de statusbalk maar verder helemaal niets. Ook na herstarten van de iPhone geen verbetering. Weet iemand hoe ik toch in mijn iPhone kan komen. N.B. tubbeltap op homebutton brengt me gewoon naar music player (zo ingesteld).

Het lijkt er op dat mijn Springboard is aangepast door het programman Categorize en deze slechts een zwart scherm opleverd.

Danny313NL 01-02-08 13:22

Hey Hey

Ik heb hetzelfde probleem,

Het geval is namelijk dat je in het catagorize programma een optie aangevinkt hebt gelaten die "allow hide icons" heet, daar kan je niets aan doen als je t niet weet natuurlijk, zoals ik had :P

dit is vrij simpel op te lossen door je toestel aan iBrickr te koppelen en de applicatie te verwijderen.. dan zal je springboard weer in de oude staat worden hersteld.

Succes,

Groetjes, Danny

Danny313NL 01-02-08 13:31

Did customize delete your homescreen icons and say "iPod"? - ModMyiFone.com - Apple iPhone forum, iPhone hacking, iPhone mods, and more

Gaat ook werken..!!

nogmaals Succes..


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:11.