Independence 1.1.2

Independence 1.1.2 discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Goedenmiddag allemaal, Ten eerst een gelukkig en gezond nieuwjaar gewenst. Op deze nieuwjaarsdag leek het me leuk om eens iets nuttigs te doen (ipv het ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 1 January 2008, 15:30
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Berichten: 69
Post Independence 1.1.2

Goedenmiddag allemaal,

Ten eerst een gelukkig en gezond nieuwjaar gewenst. Op deze nieuwjaarsdag leek het me leuk om eens iets nuttigs te doen (ipv het standaard uit kateren) dus: Upgraden van 1.1.1 naar 1.1.2! Nu weet ik dat er goede guides zijn te vinden voor windows maar ik doe het graag vanaf mijn mac (gezien ik hier ook mijn iTunes mee synchroniseer).

Een tijdje geleden stond op de voorpagina dat de nieuwe inDependence geschikt is voor 1.1.2 maar bij de reacties stonden veel berichten dat het upgraden niet goed gegaan was. Hierdoor heb ik het maar laten schieten.

Nu enige tijd later was ik erg benieuwd hoe de mensen (uiteraard ook de mensen maar doel op de iPhones) het nu maken. Is het jullie gelukt en hebben jullie de gewone stappen gevolgd zoals beschreven in de Help file van inDependence?

Ik kan op zowel het forum als de wiki niet veel nuttige informatie hierover vinden en wil iets van zekerheid voordat ik zowel mijn telefoon als die van mijn vader om zeep help

Ik hoor het graag van jullie,
Maarten
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 1 January 2008, 16:00
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

De laatste versie van independence werkt prima
  #3  
Oud 1 January 2008, 16:51
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Berichten: 69
Standaard

Ok omdat de wiki nog niet bijgewerkt was werd ik even achterdochtig. Ik zal het is proberen dan.
  #4  
Oud 1 January 2008, 20:39
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Berichten: 69
Standaard

Nou ik loop al vast bij het de eerste stap.. Ik kan de "pre upgrade firmware" niet installeren omdat mijn ssh niet zou bestaan volgens independence.. Ik kan vanuit winSCP wel gewoon bij mijn telefoon komen dus het werkt wel.

Hij geeft aan dat de ssh niet bestaat. Of ik het ipadres wil controleren etc. Dit krijg ik na een halve seconde al terwijl als ik geen goed ip adres invul het een minuut duurt voordat ik de melding krijg. Ook als ik een ander wachtwoord invul geeft hij aan dat het rootwachtwoord niet goed is. Hij maakt dus op een of andere manier wel verbinding..

Iemand hier ervaring mee? Is okToPrep hetzelfde als de zogenaamde "pre firmware upgrade" knop die independence heeft?
  #5  
Oud 1 January 2008, 22:35
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

oktoprep is niet hetzelfde als pre firmware upgrade. En ik zou openssh eraf halen en de ssh van independence erop zetten Dat zal helpen
  #6  
Oud 1 January 2008, 23:22
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Berichten: 69
Standaard

jep ik had idd openSSH erop staan dat niet werkte. Toen die van independence erop gezet. Dat werkte niet omdat ik dezelfde foutmelding kreeg. Toen alles verwijderd qua SSH spul en alleen independence erop gezet. Maar ik houd dezelfde foutmelding.. (uiteraard al 10x opnieuw opgestart en ip adressen gewisseld.) helaas.
  #7  
Oud 2 January 2008, 00:13
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Oen cyberduck en log in Dan independence openen en je ding doen terwijl cyberduck ook aan staat
  #8  
Oud 2 January 2008, 16:54
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Berichten: 69
Standaard

Dank voor de tip maar ook dit werkt niet. Cyberduck werkt prima maar independence blijft miepen over dat SSH niet goed is of het ip niet bestaat. Erg naar dit...
  #9  
Oud 3 January 2008, 04:50
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Wit) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Antwerpen
Berichten: 260
Standaard

Als je problemen blijft verkrijgen met de SSH van iNdependence dan moet je opnieuw het paswoord instellen voor SSH via iNdependence.
  #10  
Oud 4 January 2008, 14:44
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Berichten: 69
Standaard

Ik heb opnieuw het password ingesteld maar helaas zonder resultaat. Krijg nogsteeds dezelfde foutmelding als voorheen... Niemand die dit probleem ook heeft gehad??
  #11  
Oud 4 January 2008, 14:48
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Wit) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Antwerpen
Berichten: 260
Standaard

Hmm...het paswoord opnieuw instellen hielp bij mij. Ik kreeg ook eerst voortdurend foutmelding voor de verbinding. Maar na het opnieuw instellen ervan werkte het.
  #12  
Oud 4 January 2008, 14:56
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Berichten: 69
Standaard

Ik heb BSD subsystems opnieuw geinstalleerd en openSSH. Nu werkt het wel en hij is nu aan het updaten stay tuned
  #13  
Oud 4 January 2008, 15:05
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Berichten: 69
Standaard

Ik geupdate. ging goed. Nu krijg ik de melding bij inDependence dat ik naar 1.02 terug moet en de special firmware moet gebruiken? Iemand een idee wat ik vanaf hier het beste kan doen? Ik heb een windows computer en een Mac dus roep maar wat het beste geschikt is hiervoor?
  #14  
Oud 4 January 2008, 16:56
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Berichten: 69
Standaard

Uiteindelijk de guide in de wiki gebruikt om terug te gaan naar 1.1.1 en dan verder naar 1.1.2 independence slechts gebruikt om uit de DFU te komen.. Dit topic kan wat mij betreft dicht. Mochten mensen vragen hebben hoe het allemaal gegaan is, je kan altijd mailen. bedankt iedereen voor de hulp!
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iNdependence Spree Wiki - Begrippen 6 8 February 2010 17:55
iNdependence v1.4 b5 BertVDK Unlock [archief] 2 7 March 2008 13:46
iNdependence HELP!!!!!! eus Unlock [archief] 2 28 January 2008 02:01
iNdependence 1.3.1 elflogo Unlock [archief] 4 9 January 2008 17:11
iNdependence + Leopard Destiny Archief 0 15 November 2007 21:15

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:10.